miercuri , 19 decembrie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Premier League: 1 pont bun și o cotă mare la Crystal Palace – Man United
Crystal Palace - Man Utd Sursa foto: bbc.com

Premier League: 1 pont bun și o cotă mare la Crystal Palace – Man United

Crystal Palace – Man United rămasă de disputat în Premier League, acestă partidă ar putea fi profitabilă pentru cei care caută pariuri valoroase sau care fac trading live. Fără îndoială, acest joc este de urmărit…și pariat dacă partidele englezilor te atrag.

La o analiză atentă, acest joc are câteva opțiuni foarte interesante, care nu merită ratate. Este o partidă de pariat single, nicidecum de luat pe bilete cu mai multe pariuri. Iată care sunt motivele și, mai ales, ce am pariat la acest meci:

Crystal Palace – Man United analiza celor două formații

În 17 întâlniri directe, Crystal Palace nu a reușit să câștige niciun meci împotriva diavolilor roșii. 3 partide s-au încheiat la egalitate iar United a câștigat de 14 ori.

Pentru Palace acesta este primul joc programat într-o zi de Luni, după victoria cu 3-0 contra celor de la Arsenal în sezonul trecut. Gazdele au o rată de succes interesantă la meciurile de Luni, 35% cu 8 victorii din 23 de meciuri.

United are 6 jucători din primul 11 indisponibili, iar acest lucru trebuie tratat cu mare atenție. Pentru Mourinho formula și mecanismul de joc este centrat pe doar 2-3 jucători, așa că în acest joc United ar putea avea probleme.

Totuși, Crystal Palace a pierdut toate partidele jucate în acest sezon fără Wilfried Zaha, marcând doar o singură dată și primind 18 goluri.

United este pusă în situația de a pierde 3 partide consecutiv, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1996. Jose Mourinho a pierdut 3 partide consecutive doar o singură dată, la Chelsea în 2006.

Deși gazdele stau bine la jocurile de Luni, MU este echipa cu cea mai bună rată de succes, având 42 de victorii din 61 de jocuri (69%).

Locul 4 pentru United, echipa și-a asigurat cumva locul de Champions League, putând eventual să treacă pe locul 2, dar nicio șansă să ajungă pe City. Probabil că obiectivul echipei este victoria în meciul cu Sevilla și, implicit, calificarea în faza superioară din competiția europeană.

Palace este pe 18, loc retrogradabil, are doar 27 de puncte și poate spera să se mențină în Premier League. 1 punct cu MU ar însemna enorm, 3 puncte aproape că ar păstra echipa în prima ligă engleză.

Ce am pariat la Crystal Palace – Man United

Având în vedere faptul că în ultimele 6 confruntări directe au fost marcate sub 2.5 goluri, cred că și această partidă este predispusă la același număr de goluri.

Gazdele sunt obligate să joace atent, chiar și egalul le convine, orice punct este important pentru salvarea de Championship. Stilul lui Mourinho este unul defensiv, chiar dacă MU va înscrie, nu vor accelera, mai ales că vine meciul decisiv din Champions League, așadar un pont bun este:

Sub 2.5 goluri @1.80 la Baumbet

Crystal Palace - Man United

Voi urmări partida live, probabil voi pune câteva pariuri în timpul jocului. Ideea va fi a exploatării diferențelor de cote. Probabil și victoria celor de la MU la handicap european de 1 gol este o bună opțiune, dar și un peste 4.5 la numărul de cartonașe, între cele două multe jocuri fiind aprig disputate și cu ieșiri peste limita sportivității.

Dar, ambele echipe marchează chiar prezintă interes datorită probabilității mari de a se produce și a cotei supraunitare.

GG @2.05 la Baumbet

STAI! Citeste si despre

U Craiova 1948 CS - Sepsi OSK analiza partidei și 2 ponturi recomandate

U Craiova 1948 CS – Sepsi OSK analiza partidei și 2 ponturi recomandate

U Craiova 1948 CS – Sepsi OSK duel destul de important pentru ambele echipe în Liga …

Juventus - Manchester United

Juventus – Manchester United analiză și 2 ponturi în Champions League

Juventus – Manchester United va fi meciul zilei în Champions League. La centru, Ovidiu Hațegan. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *