vineri , 22 noiembrie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019
Predicții Serie A 23 - 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019 pe care le propunem pentru acest sfârșit de săptămână, atât pentru pariuri simple cât și pentru bilete. O etapă cu multe întâlniri strânse în Serie A, confruntări care se anunță aprig disputate.

Atalanta – Juventus, AC Milan – Napoli și Torino – Inter se vor desfășura pe 23 Noiembrie 2019. Bologna – Parma, AS Roma – Brescia, Sassuolo -Lazio, Verona – Fiorentina, Sampdoria – Udinese și Lecce – Cagliari se vor desfășura pe 24 Noiembrie 2019.

Este firească înclinația de a acorda credit gazdelor la AS Roma – Brescia, dar avem și multe meciuri unde echipa oaspete este mai puternică. Serie se caracterizează, în acest sezon, prin jocuri de GG și mai puține goluri înscrie de marile favorite.

Reuniunea Profesioniştilor din Gambling – Ediţia a 8-a

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 - 24 Noiembrie 2019
Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Atalanta – Juventus

Juventus este favorită în acest joc. Atalanta a fost foarte inconstantă pe propriul teren în acest sezon. Bătrâna Doamnă este fără înfrângere în deplasare, dar are doar 7 goluri marcate. Este un joc în care Juve va închide meciul dominând prin posesie iar atacurile Atalantei vor fi oprite la mare distanță de poartă.

Atalanta are cele mai multe goluri marcate per meci, 2.5 fiind media echipei. Juve este fără înfrângere în 27 din ultimele 28 de meciuri cu Atalanta. Echipa din Bergamo este neînvinsă în 23 din ultimele 25 de jocuri.

Ultimele confruntări directe au fost meciuri cu un gol sau două. Sunt jocuri destul de dure, 3 din ultimele 5 cu cartonaș roșu.

  • peste 4.5 cartonașe
  • sub 2.5 goluri

Top 5 cele mai bune pariuri câștigătoare în 2019

Predicții AC Milan vs. Napoli

AC Milan se află în mijlocul celui mai rău început al unui sezon din Serie A în 78 de ani. Singura lor victorie în ultimele cinci meciuri de acasă a fost împotriva SPAL, echipa cu cel mai slab record în deplasare din ligă.

În timp ce meciurile de la San Siro nu sunt niciodată ușoare, acest joc reprezintă o oportunitate decentă pentru Napoli. Au fost rezultate dezamăgitoare cu doar șapte puncte din ultimele șase meciuri pentru napoletani.

AC Milan nu a primit gol în ultimele 3 confruntări directe iar în ultimele 3 jocuri pe San Siro au fost sub 2.5 goluri marcate.

  • GG
  • 3+
Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019 : AC Milan – Napoli cotele la Netbet

Predicții Torino vs. Inter Milan

Interul a câștigat 11 din ultimele 13 jocuri. În ultimele 7 meciuri ale milanezilor au fost peste 2.5 goluri marcate iar echipa a marcat cel puțin de 2 ori în fiecare din ultimele 6 partide în deplasare. Dacă oaspeții sunt mai ofensivi, torinezii au ultimele 3 jocuri acasă cu sub 2.5 goluri. Doar o înfrângere are Inter față de 6 ale celor de la Torino.

Gazdele au probleme la contraatacuri iar oaspeții în a evita offside-ul. Torino preferă pasele lungi pe când Inter-ul joacă cu pase scurte și ține posesia.

  • NG
  • 0-1 sau 0-2

Alte Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Romanii au cele mai mari șanse să înregistreze o victorie pe teren propriu în lupta cu Brescia. Rândunelele au trecut pe ultimul loc după ce au luat doar un punct din ultimele șapte partide.

Nicolo Zaniolo a înscris în trei din ultimele sale patru meciuri din Serie A. Brescia și-a câștigat cele două victorii din  acest sezon în deplasare, dar procentul lor de câștig puțin peste 10% sugerează că vor pierde pe Olimpico.

Cagliari s-a bucurat de un început excelent în Serie A în acest sezon. Anticipăm că își vor menține recordul  în deplasare împotriva unei echipe Lecce, total ieșită din formă. 2 înfrângeri și 4 egaluri au gazdele în ultimele 6 meciuri. Putem lua în calcul PsF X la acest meci dar și un pariu de peste 4 goluri.

O victorie pentru Cagliari sau o remiză ar însemna că echipa și-a depășit totalul punctelor în deplasare din sezonul trecut cu 11 după doar șase jocuri.

Cele mai bune 7 strategii la pariuri  (Tehnici la pariuri sportive)

STAI! Citeste si despre

Ponturi 14 Oct 2019 - calificări Euro 2020

Ponturi 14 Oct 2019 – calificări Euro 2020

Ponturi 14 Oct 2019 cuprinde  ponturi bune de jucat în partidele programate pentru astăzi în …

Premier League - analize

Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape

Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape în cel mai important campionat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *