duminică , 21 aprilie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Ponturile partidei Marseille vs Lille

Ponturile partidei Marseille vs Lille

Vineri de la ora 21:45 avem parte de un adevarat derby in Ligue 1, Marseille primeste vizita pe Stade Velodrome a echipei Lille. Dorim sa continuam seria ponturilor corecte inregistrate si va oferim in articolul ce urmeaza, analiza si ponturile partidei Marseille vs Lille.

 

Intalnirile directe

Au avut loc 43 de meciuri intre cele doua echipe din 1993 pana in prezent. Marseille a castigat de 22 de ori pe cand Lille doar de 11 ori. Ia aceasta perioada s-au inregistrat si 10 rezultate de egalitate.

In ultimele 7 intalniri directe jucate pe Velodrome, Marseille nu a pierdut.

 

In campionat

Echipa gazda se claseaza pe locul 7 cu 31 de puncte. Marseille are pana in prezent 20 de partide jucate in care a reusit sa inscrie de 30 de ori. Media golurilor marcate pe meci este 1.65. Echipa are 9 victorii, 4 egaluri si 7 infrangeri.

De cealalta parte Lille ocupa locul 2 cu 40 de puncta. In cele 21 de meciuri jucate a inscris 34 de goluri. Media golurilor pe meci este 1.61. Echipa are 12 victorii, 4 egaluri si 5 infrangeri.

In cazul unei victorii Marseille poate urca in clasament pana pe locul 5, desigur daca va fi ajutata de rezultatele colegilor de clasament.

Lille nu poate sa ajunga PSG-ul in clasament care are 53de puncta. O victorie le aduce jucatorilor de la Lille o consolidare a locului 2 ocupat actualmente.

Marseille nu trece printr-o peroada foarte fasta, in ultimele 6 partide a reusit doar 1 victorie (in meciul trecut cu Caen), 2 egaluri si 3 infrangeri. Este cazul ca echipa sa se trezeasca!

Lille are 4 victorii, 1 infrangere si 1 egal in ultimele 6 intalniri. Ultimele 3 meciuri le-a castigat.

 

Jucatori de urmarit

Florian Thauvin are 11 reusite si o pasa de gol in 19 partide. Cu siguranta ca sperantele suporterilor marseillezi sunt canalizate spre acest atacant.

13 goluri a inscris Nicolas Pepe pentru Lille in 21 de partide. De asemenea a oferit si 5 pase de gol. Este un jucator care merita urmarit!

 

Ponturile partidei Marseille vs Lille

Cu siguranta vom avea parte de o infruntare interesanta intre cele doua echipe. Ambele au nevoie de victorie, pentru a urca si respective a isi asigura locul in clasament. Primul pont oferit este GG – cota 1.65 @Stanleybet.

Dupa cum spunem cred ca vom avea parte de o partida incrancenata in care ambele echipe vor inscrie. Nu numai ca vor inscrie dar sunt increzator ca se vor marca peste 2.5 goluri – cota 1.87 @ Stanleybet.

 

SUCCES!!!

STAI! Citeste si despre

Ce am pariat la Suedia - Romania Superbet

Ce am mai pariat la Suedia – România (23 Martie 2019)

Ce am pariat la Suedia – România după o analiză de câteva zile atât a …

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *