sâmbătă , 1 aprilie 2023
Home / SLIDESHOW / Ponturile etapei a 8-a din Ligue 1 Franța
LIGUE 1
LIGUE 1

Ponturile etapei a 8-a din Ligue 1 Franța

Ligue 1, prima ligă franceză de fotbal, câștigă din ce în ce mai mulți iubitori iar fotbalul practicat aici este la nivelul european de vârf. Investiții care au fost făcute la diverse echipe din Ligue 1 îi fac pe francezi să devină o prezență constantă în competițiile europene importante.

Câteva echipe extrem de puternice avem în acest campionat: Lille, PSG, Nice, Monaco, Lyon, Marseille, Bordeaux. PSG este beneficiara senzaționalului trasfer al lui Neymar de la FC Barcelona și, după ce l-a achiziționat și pe Kylian Mbappé de la Monaco, a devenit o echipă monstruoasă, în stare să spulbere orice adversar (dovadă victoria cu 3-0 împotriva celor de la Bayern Munchen în Champions League).

Lille este una dintre echipele mele favorite din Ligue 1, o echipă pe care o urmăresc de peste 10 ani și pe care pariez în fiecare sezon. Preluarea echipe de către Gerard Lopez este un uriaș pas înainte al acestei echipe care are acum un proiect european bine pus la punct. Investiții de peste 40 mil Euro, dintre care cea mai discutată este aducerea antrenorului Marcelo Bielsa considerat un geniu și care are perfomanțe notabile cu echipele pe care le pregătește dar…mai are și momente nefaste. După primele etape, rezultatele nu sunt deloc bune iar echipa suferă.

Monaco este echipa care a știut să vândă jucători și să obțină profituri, în același timp având numeroase alte talente. Boschilla este un excemplu concludent aici. Thomas Lemar este în continuare în regat și ar putea primi mai multe responsabilități în acest sezon.

Nice a prins podiumul anul trecut, a treia poziție, iar echipa are o forță ofensivă debordantă. Alassane Plea, Mario Balotelli,  Jean Micheal Seri sunt doar trei jucători extrem de profilici și creativi. Nu cred că echipa va mai reuși perfomanța unui loc pe podium, dar poate fi jucată pentru peste 2.5 goluri în multe partide.

DATA/ORA ECHIPA GAZDĂ ECHIPA OASPETE PONT
29.09. 21:45 Monaco Montpellier 1
30.09. 18:00 PSG Bordeaux 1
30.09. 21:00 Amiens Lille X
30.09. 21:00 Dijon Strasbourg GG
30.09. 21:00 Guingamp Toulouse 1
30.09. 21:00 Nantes Metz 1
30.09. 21:00 Rennes Caen GG
01.10. 16:00 Troyes St. Etienne X2
01.10. 18:00 Angers Lyon GG
01.10. 22:00 Nice Marseille GG

STAI! Citeste si despre

De ce pariez SuperCota la Superbet

Despre cunoscuta casă de pariuri știe toată lumea, indiferent că este vorba de jucători sau …

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *