joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / Ponturi Wimbledon 2019 – pe cine pariem la bărbați?
Ponturi Wimbledon 2019 - pe cine pariem la bărbați?

Ponturi Wimbledon 2019 – pe cine pariem la bărbați?

Ponturi Wimbledon 2019, ne alegem jucătorii favoriți încă din prima zi în care încep meciurile pe tabloul principal. Vorbim despre circuitul masculin, ATP.

Conform tradiției, campionul de anul trecut, Novak Djokovic va juca pe terenul central. De 4 ori câștigător al turneului londonez, Novak Djokovic a jucat cu Philipp Kohlschreiber. Sârbul a obținut o victorie lejeră în 3 seturi, 6-3, 7-5, 6-3. Este și principalul favorit al turneului, fiind urmat de legendarul Roger Federer.

Victoria cu Kohlschreiber a fost previzibilă, însă cota era prea mică. Chiar și la 3-0, Nole avea o cotă lipsită de valoare. 11-2 a devenit scorul întâlnirilor directe între cei doi, însă veteranul german i-a creat destule probleme în acest an. Numărul cât mai mic de seturi este important în debutul turneului, fiecare jucător încercând să își conserve enegia.

“Pentru a câștiga meciuri împotriva, de exemplu, a lui Kohlschreiber, oponentul meu de primul rundă, un jucător de tenis foarte bun, de calitate pe iarbă sau orice suprafață, e nevoie să joc la intensitate maximă. El a câștigat împotriva mea la începutul acestui an la Indian Wells “, a spus Djokovic. “Trebuie să fii în acest moment, să te concentrezi doar pe următoarea provocare.”

Pe cine pariem la bărbați – Wimbledon 2019

Ponturi Wimbledon 2019
Ponturi Wimbledon 2019

Pentru Djokovic este primul turneu după Roland Garros. Acolo a pierdut semifinala cu Thiem dar la Londra și-a îmbunătățit procentajul:

  • 15 victorii și 0 înfrângeri are Djokovic în prima rundă la Wimbledon
  • nu a mai pierdut în prima manșă din 2006, când a fost eliminat de Goldstein la Australian Open
  • după primul meci cota lui Djokovic la câștigarea turneului a devenit @2.00 (Netbet)

Unul dintre liderii noii generații, grecul Stefanos Tsitsipas debutează la Wimbledon cu cele mai multe victorii în acest an. Este jucătorul care a obținut cele mai multe victorii și este poziționat pe 6 ATP. Are 34 de victorii și 14 înfrângeri și are primul meci cu Thomas Fabbiano. Anul trecut l-a învins în runda a 3-a pe terenul nr. 2.

Tsitsipas care a ajuns în semifinale la Wimbledon ca junior și are un titlu la dublu bărbați, este pentru a 3-a oară la Wimbledon. Cotat ca unul dintre favoriții secundari, poate fi cel care să se bată cu cei 4. Anul trecut a avansat până în runda a 4-a unde a cedat în fața lui Isner.

În ciuda cifrelor, Fabbiano a evoluat extraordinar și l-a trimis pe grec acasă. Și nu a plecat singur ci și cu Zverev.

Finalistul de anul trecut, Kevin Anderson, a debutat pe terenul nr. 3 contra lui Pierre-Hugues Herbert. Un meci câștigat cu ușurință, 6-3, 6-4, 6-2. Anderson a ajuns la 19 victorii și 10 înfrângeri la Wimbledon, devenind un specialist al turneului. Totuși, în 2019 a ratat 3 luni datorită unei accidentări și ar ar putea avea probleme cu acomodarea.

Ponturi Wimbledon 2019 – pe cine pariem la bărbați?

Iată cotele la Netbet, pariurile și ponturile noastre în turneul masculin:

Roger Federer – cotat la @4.25, pariem pe elvențian la victorii în 3 seturi

Rafael Nadal – cotat la @7.50, pariem pe spaniol să facă partide de peste 33.5 ghemuri

Marian Cilic – cotat la @34.00, pariem pe victorii cu 1.5 seturi avans

Dominic Thiem – cotat la @34.00, se adaptează foarte repede la turneele importante. Mizăm pe faptul că va face o semifinală

Karen Khachanov – cotat la @51.00, poate face saltul valoric care să îl propulseze între cei mai buni jucători. Pariem pe victorii și număr de ași

Stan Wawrinka – cotat la @51.00, a debutat în forță. La 34 de ani, elevețianul poate face jocuri extraordinare și pare decis să revină în topul primilor jucători.

Linii asiatice – ce sunt și cum tratăm aceste pariuri 

 

STAI! Citeste si despre

Callificări Champions League și UEFA League 30 Iulie 2019 - Ponturi și pariuri

Calificări Champions League 30 Iulie 2019 și UEFA League – Ponturi și pariuri

Champions League și UEFA League 30 Iulie 2019 ne aduc câteva partide foarte interesante. De …

CFR Cluj – Dinamo București – analiză și 2 ponturi de urmărit

CFR Cluj – Dinamo București, un meci în care Dan Petrescu a anunțat că va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *