vineri , 19 martie 2021
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Ponturi și pariuri azi: Ajax – Young Boys Berna în UEFA League

Ponturi și pariuri azi: Ajax – Young Boys Berna în UEFA League

Ajax – Young Boys Berna se dispută pe Johan Cruijff Arena (Amsterdam) începând cu 19.55. Facem o trecere în revistă a acestui joc utilizând cotele de la Netbet. Ajax este favorită, însă cota la victorie a început să crească, @1.71. Egalul are cota @4.00, iar victoria elvețienilor are @4.75. Foarte mulți se așteaptă la o victorie clară a gazdelor. Echipa olandeză este favorită la calificare @1.44 însă Young Boys este o echipă care poate produce suprize mari. @2.80 este cotată calificarea elevețienilor, nu foarte ridicată dar poate fi luată în calcul.

Din cele 15 jocuri în 2021, Ajax Amsterdam a câștigat 13 și a remizat în alte două. Practic, lăncierii sunt neînvinși în acest an. Pentru acest joc Noussair Mazraoui și Daley Blind sunt incerți. Absentează portarul Andre Onana, suspendat pentru dopaj, și Sebastien Haller, atacantul care nu a fost trecut pe lista trimisă la UEFA dintr-o eroare administrativă. 1X are cota @1.21 și merită luat pe bilete. X2 este la @2.20 și departe de a fi bun de jucat. Mai degrabă luăm PsF 2 sau Câștigă oricare repriză Young Boys, dacă avem încredere în elvețieni.

Biletul zilei 11 Martie 2021 – cota totală @2.12

Ponturi și pariuri azi: Ajax – Young Boys Berna

Young Boys vine după 3 egaluri în campionatul intern. Câte 1 punct cu cu Luzern, Basel și Vaduz dar formația nu este afectată. Are 19 puncte avans și pare să își fi asigurat titlul. Oricare dintre cele două pot câștiga o repriză, acest tip de pariu fiind bun oricum ai judeca partida. Ceva rezerve vin însă de la faptul că Ajax are tendința de a forța în prima repriză. @1.80 este cota la gol marcat până în minutul 30.

Young Boys a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri din Europa League. 8 victorii și un egal are Ajax în ultimele 9 partide pe teren propriu.

Câștigă minim o repriză Ajax @1.33

Câștigă minim o repriză Young Boys @2.55

Revolut la pariuri sportive online – merită să îl folosești?

Cote și pariuri interesante la  Ajax – Young Boys Berna

Lipsa portarului Von Ballmoos este importantă iar Seoane a spus că nu îl poate suplini ușor. Peste 1.5 goluri are cota @1.17 iar peste 2.5 goluri @1.54. Având în vedere lipsa portarului titular al oaspeților, pariul pe goluri pare justificat. Apetitul olandez este recunoscut.

@1.62 este cota pentru cel puțin 1 gol în prima repriză. Este însă un pariu asiatic, la un gol, primim banii înapoi.

Romanii vor putea juca la loto in peste 10.000 de locatii „un-doi Centru de plati”

Axaj echipa probabilă: Stekelenburg, Timber, Tagliafico, Alvarez, Martinez, Kudus, Klaassen, Gravenberch, Neres, Antony, Tadic

Young Boys echipa probabilă: Faivre, Hefti, Lefort, Zesiger, Lustenberger, Lauper, Aebischer, Fassnacht, Ngamaleu, Elia, Nsame

@3.45 este cota pentru ambele marchează în prima repriză, merită încercată. Faptul că Young Boys a trecut de Leverkusen arată că elvențienii pot produce suprize mari. Formația joacă ofensiv, stilul de joc este asempnător cu cel al Ajax-ului.

STAI! Citeste si despre

8 ponturi bune în meciurile de Europa League Play-Off 2020

8 ponturi bune în meciurile de Europa League Play-Off 2020

Avem 8 ponturi bune în meciurile de Europa League, a doua competiție fotbalistică ca importanță. După …

2 pariuri bune la Barcelona - Atletico Madrid (30.06.2020)

2 pariuri bune la Barcelona – Atletico Madrid (30.06.2020)

Barcelona – Atletico Madrid (30.06.2020) este, fără îndoială, meciul zilei. Un joc deosebit de interesant …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *