miercuri , 19 iunie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Ponturi pariuri 06 Mai 2018 – Caen vs Monaco

Ponturi pariuri 06 Mai 2018 – Caen vs Monaco

Ponturi pariuri 06 Mai 2018. Pentru înfruntarea de Duminică 6 Mai ora 18 dintre Caen si Monaco, vă oferim 2 ponturi pentru pariuri care credem că vă pot aduce câștiguri interesante.

Analiza partidei Caen vs Monaco

Ponturi pentru partida Caen vs Monaco

Caen, teoretic, se află în siguranță și doar o serie de victorii a echipelor aflate la retrogradare în Ligue 1, le mai poate provoca emoții. Echipa vine după o serie de rezultate slabe, au aproape 8 săptămâni fără victorie și întâlnirea de Duminica cu Monaco nu le dă mari speranțe.

Ponturi pariuri 06 Mai 2018. Pe teren propriu Caen are doar o partidă pierdută din ultimele 5 jucate și restul egaluri, dar mai mult ca sigur echipa s-ar mulțumii și acum cu un rezultat de egalitate.

Monaco trece prin cea mai slabă perioadă din acest sezon, motiv pentru care Lyon a reușit să îi depășească în clasament. Locul 3 pe care îl ocupă acum le garantează un loc în playoff-ul CL, dar nici acesta nu este garantat având în vedere că Marseille le sulfă în ceafă. În orice caz în bătălia pentru locul 2 sunt implicate cele trei echipe mai sus pe care le desparte doar unul și respectiv două puncte.

Monegasci nu au mai câștigat o partidă de trei etape și au doar 1 victorie în ultimele 5 meciuri jucate. Se zvonește că Louis Jardim va părăsii echipa, lucru care i-a înfuriat pe mulți jucători fiindu-le astfel afectat comportamentul din teren.

Ponturi pariuri 06 Mai 2018.În privința confruntărilor directe dintre Caen și Monaco, putem spune că ultimele 4 întâlniri au fost câștigate de Monaco, Caen nereușind să își învingă adversarii de Duminică în ultimii 5 ani. Ultima confruntare dintre ele două echipe s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru echipa din Principat. De asemenea ultimele trei întâlniri dintre cele două echipe au contabilizat 7 goluri pentru Monaco și niciunul pentru Caen.

Jucători de urmărit

Pntru Caen, Santini cu 10 reușite și Rodelin cu 5 goluri și 5 asisturi sunt jucătorii care cred că se vor face remarcați.

Falcao și Rony Lopes sunt de urmărit de la Monaco, cu 18 și respectiv 13 goluri marcate.

Ponturi pariuri

În această partidă, cu siguranță vom vedea o încercare de resuscitare a lui Monaco deci cred că sunt favoriți pentru a câștiga.

În altă ordine de idei cred că se vor marca un total de peste 2.5 goluri.

2 @ Admiral.ro – cota 1.65

+2.5 goluri @ Admiral.ro – cota 1.76

STAI! Citeste si despre

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 - Halep - Bertens și 2 ponturi de neratat

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 – Halep – Bertens și 2 ponturi de neratat

Halep – Bertens este un joc foarte important pentru Simona, care ar putea reveni pe …

Liverpool - Barcelona

Cele mai bune 3 pariuri la Liverpool – Barcelona (7 Mai 2019)

Liverpool – Barcelona o partidă în care gazdele pleacă de la un handicap de 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *