duminică , 21 iunie 2020
Home / Stiri / Ponturi pe Președinte? Noi cu cine votăm la alegerile prezidențiale? (2019)

Ponturi pe Președinte? Noi cu cine votăm la alegerile prezidențiale? (2019)

Avem nevoie de ponturi pe Președinte pentru că unii ooeratorii deja au listat potențialii candidați. Cei care compilează cotele la compania de pariuri au mult umor și par preocupați de bunăstarea națiunii. Lista potențialilor candidați este plină de suprize, misterioasă și inedită. Merită să o analizezi cu atenție, mai ales că unii candidați au mult potențial.

Să vedem însă personalitățile listate pentru poziția de Președinte al României. Următoarele alegeri prezidențiale în România vor avea loc în noiembrie sau decembrie 2019. Președintele Klaus Iohannis, ales în 2014, este eligibil pentru realegere.

Românii se vor prezenta la urne de două ori în 2019. Prima  dată în luna mai pentru Parlamentul European iar în finalulul de an, pentru a alege preşedintele României. Klaus Iohannis și-a anunțat ferm candidatura iar principalul competitor pare a fi Călin-Popescu Tăriceanu.

Ponturi pe Președinte

Iată cotele afișate de către operatorul de pariuri:

Klaus Iohannis @1.90  Călin Popescu-Tăriceanu @2.20  Dacian Cioloș @10.00  Laura Codruța Kövesi @17.00  Liviu Dragnea @34.00

Actualul președinte este mai bine cotat, însă diferența față de Tăriceanu este foarte mică. Poate fi redusă într-un timp record. Tripleta Cioloș, Kovesi, Dragnea este cotată cu șanse care pot deveni reale, în funcție de evenimentele politice ulterioare. Cel mai probabil, aceștia vor direcționa voturile lor către unul dintre cei 2 candidați.

Klaus Johannis și Viorica Dăncilă sursa: mediafax.ro

Gabriela Firea @56.00  Mihai Chirica @101.00

Doi primari, al Bucureștiului și al Iașiului, cotele fiind pe măsura orașelor pe care le reprezintă. Oricum ar fi, procentele de încredere ale acestora sunt nesemnificative în cursa alegerilor prezidențiale din toamnă.

Victor Ponta @326.00  Emil Boc @501.00  Gheorghe Hagi @751.00

Victor Ponta este cel mai bine cotat dintre cei trei de mai sus. Doi foști premieri și un Rege al fotbalului, ciudată asociere. Chiar dacă Hagi nu are nici cea mai mică șansă de a deveni președinte și nici veleități politice, alăturarea este, cel puțin, hazlie.

Elena Udrea @1,001.00  George Becali @1,001.00  Kelemen Hunor @1,001.00  Ludovic Orban @1,001.00  Viorica Dăncilă @2,001.00

Eșantionul celor cu probleme mari cu legea, nu că ar fi singurii. Totuși, cei 5 de mai sus strâng destule dosare penale și condamnări serioase. În privința Vioricăi Dăncilă, probabilitatea este mare să fi nimerit pe altă listă.

Dani Mocanu @5,001.00

Nu este prea clar ce caută Dani Mocanu pe această listă. Nu știu prea multe despre acesta dar am aflat că este manelist și face parte din categoria recunoscuți pentru proxenetism, trafic de droguri și hoții.

„Cu mine nu se pune nici măcar șeful de stat, la comanda noastră se schimbă codul penal. Dacă vrem, ne facem propriul tribunal.”

Ponturi pe Președinte
Ponturi pe Președinte

STAI! Citeste si despre

Cele mai frumoase case de fotbalisti

Este cunoscut faptul ca vedetele din fotbalul mondial castiga enorm de multi bani si isi …

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *