sâmbătă , 1 aprilie 2023
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Ponturi Metz – PSG | Franța Ligue 1
Metz - PSG

Ponturi Metz – PSG | Franța Ligue 1

Metz – PSG al doilea meci din etapa a 5-a în Franța are loc mâine seară de la ora 21.45 pe Stade Municipal Saint-Symphorien. Gazdele primesc vizita parizienilor a căror cotă la victorie este @1.12. Fără îndoială PSG este marea favorită a acestei întâlniri și, chiar nu îmi fac mari speranțe că gazdele ar putea oferi o surpriză. Par victime sigure, dovadă și cota @23.00!! oferită pentru o victorie a lui Metz pe teren propriu în fața puternicei PSG.

Este unul dintre acele meciuri la care nu se merită să pariați nici măcar pe handicap ori victorie simplă. Cotele pentru numărul de goluri marcate sunt mai interesante și, poate fi o partidă la care am putea asista la durități și sanțiuni, chiar cartonașe roșii fiind probabile.

Metz e pe locul 20 în clasamentul la zi. Vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive, au dat un singur gol dar au încasat 7. Sunt praf și pulbere, analiștii sportivi neputând încă să identifice dacă echipa are puncte forte sau e doar o sumă de slăbiciuni la nivel de Ligue 1.

PSG în schimb este pe prima poziție și vine după o serie de 4 victorii consecutive. Au dat 14 goluri și au luat doar 2, au o medie de 3.5 goluri marcate pe meci iar în defensivă stau foarte bine. O echipă care s-a întărit foarte mult în perioada de transferuri și care încă ține capul de afiș privind fair-play-ul financiar. Cu sau fară, rezultatele se văd pe teren, în meciurile jucate de PSG este de luat orice pariu care presupune peste 3 goluri marcate. Stau excelent la finalizare și la crearea ocaziilor de gol, sunt puternici pe flancuri, trag bine de la distanță și lista ar putea continua. Principalul punct slab al parizienilor ar putea fi dificultatea de a opri adversarii în a-și crea ocazii și oportunități de a înscrie, sau, cel puțin aceasta este opinia specialiștilor.

Ponturi Metz – PSG

peste 3.5 goluri @1.70 la gameworld.ro

peste 1.5 goluri în prima repriză @1.73 la gameworld.ro

1-4 scor corect @12.00 pentru cei care vor să se distreze și să încerce un pariu cu o cotă mare.

STAI! Citeste si despre

Capcanele pariului 1Solist. Despre încredere, marjă, payout și profit

Întrebarea care persistă mereu la un parior este ”Pot face profit cu meciuri de 1Solist?”. …

De ce pariez SuperCota la Superbet

Despre cunoscuta casă de pariuri știe toată lumea, indiferent că este vorba de jucători sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *