miercuri , 6 iulie 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Ponturi Lille – Bordeaux | Franța Ligue 1
Lille - Bordeaux

Ponturi Lille – Bordeaux | Franța Ligue 1

Lille – Bordeaux în deschiderea etapei a 5-a în Ligue 1, meci care se va desfășura pe Stade Pierre-Mauroy pe  8 Sep 2017 de la ora 20.00. Casele de pariuri anticipează un meci echilibrat, neexistând o favorită clară în această partidă. Cel puțin cotele sunt foarte echilibrate, atât gazdele cât și oaspeții având cota la pariuri peste @2.50. Cota pentru victoria gazdelor variază, fiind într-o ușoară creștere.

Lille e pe locul 13 în clasament și vine după o serie nu prea bună, cu un egal, două înfrângeri și o victorie în ultimele 4 meciuri disputate. Au dat 4 goluri și au încasat 6 arătând că au probleme atât în atac cât și în apărare. Având în vedere transferurile făcute, mă așteptam ca Lille să fie mult mai ofensivă și să marcheze mai ușor, dar se pare că sunt probleme cu acomodarea jucătorilor și cu tactica de joc. Totuși, Lille stă bine la protejarea balonului dar și la recuperare. Însă au destule slabiciuni care și-au pus amprenta în primele meciuri: jocul la offside, ratări multe, defensivă nesigură. Mai mult decât atât, în această partidă au foarte mulți jucători indisponibili. Mă aștept să încerce mai mult în acest meci, gazdele fiind fără victorie în ultimele 3 partide.

Bordeaux e pe locul 5 în Ligue 1 și sunt fără înfrângere. Au marcat 9 goluri și au primit 6 iar în ultimele 4 meciuri au 2 victorii și 2 egaluri. Un joc solid, bine închegat cu valențe ofensive. Jucătorii de la Bordeaux recuperează balonul foarte bine, își creează ocazii destul de ușor, pasele lungi le ies destul de bine și în apărare se descurcă mai mult decât rezonabil.

În ultimele 6 partide directe, Lille a câștigat de 3 ori, Bordeaux de 2 iar un meci s-a terminat egal, 0-0. În 2 dintre aceste partide s-au dat peste 5 goluri iar în celelalte au fost scoruri de sub 2.5 goluri. Statistic apare înclinația de a juca sub 2.5 goluri în această partidă iar alegerea pare îndreptățită dar totuși…cred că a venit vremea ca ambele formații să se dezlățuie.

Ponturi Lille – Bordeaux

Ambele marchează @1.76 la gameworld.ro

Peste 3 goluri @2.89 la gameworld.ro

Peste 4.5 goluri are cota @7.00 iar cele două au mai avut întâlniri cu scoruri mari. Pentru cei care vor să încerce, pariul merită luat.

STAI! Citeste si despre

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Italia - Spania

Italia – Spania la CE2020, un meci de mare anvergură

Italia – Spania se anunță una dintre cele mai interesante partide la această competiție. Italia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *