vineri , 14 august 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra
Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra
RF în victoria contra lui Berrenttini

Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra

Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019), prin care vă propunem 3 pariuri pe seturi și unul pe victorie la dublu bărbați. Turneul Campionilor (2019) a avut deja primele meciuri, primele mari surprize. Deliciul fanilor, al spectatorilor dar și al pariorilor care au jucat inspirat.

Numărul de ași, peste 9.5 ghemuri în primul set, 2 seturi, handicap de min un set acoperit…toate pariuri care s-au dovedit viabile și profitabile. Chiar și așa, cu trecerea la a doua fază, acomodarea cu terenul se face mai bine. Rămân avantajați cei care servesc violent, cei care lovesc foarte rapid mingea în urcare și cei care reușesc să intre în teren mai repede.

Federer în meciul contra lui Berrenttini – care nu a mai avut loc în poză. Turneul Campionilor 2019 – captură atp.com

Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra

Djokovic – Thiem 2 seturi @1.40

Nole joacă pentru locul 1 ATP. Poate că joacă și pentru a-l propulsa pe Federer în semi-finale, dar asta este doar o presupunere. Cei doi urmează să joace în ultimul meci al grupei. Thiem vine după ce a câștigat la Vienna, arătând că poate juca și pe hard, nu doar pe zgură. Foarte mari așteptările de la acest jucător care are atât calități asemănătoare cu ale lui Federer cât și cu cele ale lui Djokovic.

Este 6-3 duelul întâlnirilor directe. Thiem a câștigat doar pe zgură contra lui Nole. Pe hard este 3-0 în favoarea sârbului. Care, este cinic atunci când vine vorba de locul 1 .

Medvedev – Nadal 2 seturi @1.60

Nadal este accidentat sau are probleme de altă natură. Este singura explicație logică și a putut fi observată în deplasarea spaniolului pe teren. Pentru el, Turneul Campionilor este un capitol prea puțin important. Nu a reușit să obțină vreun titlu în 15 prezențe de-a lungul anilor.

Tsitsipas – Zverev 2 seturi @1.65

O partidă între 2 nătărăi, al doilea fiind campionul de anul trecut. Jocul germanului în 2019 a fost execrabil, cu mult sub așteptările și pretențiile impuse. Tsitsipas este cel mai mare jucător al Greciei, după Ahile. În 2019 a câștigat la Marseille si Estoril și chiar a făcut o semifinală la Australian Open. L-a depășit pe Daniil Medvedev, însă cred că este ce a putut mai mult în cariera sa.

Merită să pariezi câștigă minim 1 set la tenis?

Cabal/Farah – Roger/Tecau 1 @1.60

Doar visătorii mai cred că Roger/Tecău pot evolua la nivelul anilor trecuți. Uzura în joc se simte foarte mult, deplasarea în teren are de suferit, la fel și rezultatele. Roger/Tecău conduce cu 5-4 în întâlnirile directe, dar nu poate fi considerat un ascendent real. Cabal/Farah au câștigat ultimele două titluri de Mare Șlem disputate

Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra
Seturi și ponturi la Turneul Campionilor (2019) de la Londra

STAI! Citeste si despre

Ponturi Australian Open 2020 – 21 Ianuarie 2020

Câteva sugestii pe care le prezentăm în Ponturi Australian Open 2020 – 21 Ianuarie 2020. …

Predicții Serie A 11 Ianuarie 2020

Predicții Serie A 11 Ianuarie 2020

Predicții Serie A 11 Ianuarie 2020 conține ponturi, analize și previziuni în cazul celor 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *