luni , 6 decembrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Ponturi Europa League
europa league
europa league

Ponturi Europa League

De Proff

Standard Liege vs Ajax ora 22.05

Ajax vine în acest meci deja calificată și va alege să își menajeze titularii pentru meciurile mai importante din viitorul apropiat. Spre deosebire de primul meci în care au dominat din primul până în utimul minut și au câștigat (1-0), în acest meci nu vor mai fi atât de ofensivi și agresivi.

Știm că Standard, obligată de circumstanțe, va ataca din primul minut, iar astfel celor de la Ajax li se vor ivi destule oportunități pe contra-atac. Belgienii sunt neînvinși până acum în faza grupelor acasă, însă de data asta le va fi greu. Ambele echipe vor practica un fotbal plăcut și ofensiv și va rezulta un joc deschis și dinamic. Pont. Recomandăm ca pont principal –Ambele echipe marchează la o cotă avantajoasă de 1.85, iar pentru cei puțin mai curajoși dintre pariori, o idee interesantă este Total goluri în prima repriza peste 1,5 cotat la valoarea 2.75 la Unibet .

Zorya vs Manchester United ora 20:00

Elevilor lui Mourinho le convine și un egal în Ucraina însă au nevoie să adune cât mai multe victorii indiferent de competiție în situația lor, una deloc comodă în Premier League. Au o echipă experimentată și pornesc cu prima șansă, dacă vor reveni și întregi cu atât mai bine, pentru că Zorya este o echipă bătăioasă pentru care un meci cu United înseamnă mult chiar dacă sunt eliminați deja. Nu s-au făcut de râs până acum, cea mai severă înfrângere a fost cu 2-0, își fac treaba meci de meci cum știu ei, mai din topor așa. Vor încerca să îi ia tare pe englezi pentru a le diminua avântul, însă nici echipele antrenate de Mourinho nu sunt străine de aceste practici, astfel e posibil să vedem câteva cartonașe. Propunerile echipei noastre pentru această partidă sunt: Victorie Manchester United @ 1.35 și peste 4,5 cartonașe @2.23 la Unibet.

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii 19 - 24 Aprilie 2021 - cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 – cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 are cota totală @111.23 și conține jocuri pe …

Manchester City - Borussia Dortmund și Real Madrid - Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021 sunt două …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *