marți , 25 februarie 2020
Home / Stiri / Ponturi 14 Oct 2019 – calificări Euro 2020
Ponturi 14 Oct 2019 - calificări Euro 2020

Ponturi 14 Oct 2019 – calificări Euro 2020

Ponturi 14 Oct 2019 cuprinde  ponturi bune de jucat în partidele programate pentru astăzi în calificările la Campionatul European din 2020. Franța – Turcia este capul de afiș, dar și Anglia are un meci interesant în Bulgaria. Ucraina și Portugalia au o partidă care se anunță foarte disputată, casele de pariuri neavând o favorită clară.

Franța, Islanda, Serbia și Anglia par favorite clar în meciurile lor dar pot apărea suprize și este bine să fim precauți. Una ar putea fi oferită de Moldova, echipă care joacă pe teren propriu cu Albania. Oaspeții sunt cotați drept favoriți, însă ambele echipe sunt foarte instabile și pot furniza orice rezultat.

Ponturi 14 Oct 2019 – calificări Euro 2020

Bulgaria – Anglia

Bulgarii se află pe ultimul loc în grupa, cu doar trei puncte acumulate. Par un meci de peste 3 goluri, în condițiile în care englezii au primit gol destul de ușor în aceste preliminarii dar au înscris de 3 ori mai mult. Anglia a  condus atât la pauză cât și la final contra Bulgariei în ultimele 3 confruntări directe. Englezii nu au încasat gol de la bulgari în ultimele patru partide. Bulgaria are sub 2.5 goluri în 12 din ultimele 18 meciuri jucate acasă în aceste preliminarii.

Anglia câștigă și sub 2.5 goluri @3.15 la Netbet

1 sau 2 și sub 3.5 goluri @1.64 la Netbet

Franţa – Turcia

Un meci de 1Solist, mai ales după victoria turcilor din tur cu 2-0. Turcii s-au distrat cu naționalele mai slabe: Andorra (0-1), Moldova (0-4) și Albania (0-1) și arată ca o echipă ce a progresat enorm. Echipa nu a încasat gol în șapte din ultimele opt meciuri. A câștigat de tot atâtea ori în ultimele 8 jocuri.

7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 – 2020

Franța nu a primit gol în șase din ultimele 10 meciuri jucate acasă în preliminariile Euro.  Francezii au destui jucatori accidentati, iar turcii au o echipă carese apără bine și închide jocul excelent.

Din cauza tensiunilor politice dintre cele două state, s-ar putea să asistăm la un joc foarte dur. Astfel, peste 3.5 cartonașe, peste 4.5 cartonașe pot fi opțiuni bune de luat în calcul.

Sub 2.5 goluri @1.86 la Netbet

X pauză @2.25 la Netbet

Islanda – Andorra – Ponturi 14 Oct 2019

Andorra nu a câștigat niciun meci din ultimele 5 meciuri jucate împotriva Islandei. Andorra nu a câștigat niciun meci din ultimele 9 jucate în deplasare. Recordul din acest sezon al echipei Andorra pentru meciurile jucate în deplasare este: 0-0-3. În aceste condiții, 1/1 dublat de peste 3.5 goluri se anunță un pariu destul de bun. Islandezii joacă în forță, au avantajul fizic de partea lor și echipa s-a descurcat foarte bine în aceste preliminarii. Are o medie de 1.43 goluri marcate per meci, dar aceasta ar trebui să crească sensibil după acest joc.

Peste 3.5 goluri @2.15 la Netbet

Peste 8.5 șuturi pe poartă @1.76 la Netbet

Kosovo – Muntenegru

Un duel tare interesant între cele două naționale din spațiul balcanic. Kosovo a pierdut un singur joc in aceste preliminarii și se prezintă ca o echipă foarte solidă. Muntenegru însă, nu a câștigat niciun meci în aceste preliminarii și se prezintă ca o echipă în degringoladă. Orgoliul rănit s-ar putea să își spună cuvântul la acest meci. Jovetici, Savici, Tomasevici si Vesovici sunt indisponibili, ceea ce face meciul și mai difici pentru oaspeți.

Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

Kosovarii au sperantele lor de calificare iar acest lucru îi poate motiva puternic.

Kosovo victorie 1 @1.60 la Netbet

Kosovo câștigă și peste 1.5 goluri @4.15 la Netbet

Moldova – Albania – Ponturi 14 Oct 2019

Două echipe naționale destul de certate cu fotbalul, într-o partidă care se anunță anostă. Albania este favorită în acest joc, dar cota pe victoria moldovenilor este valoroasă. Se poate întâmpla orice în acest joc. Moldova s-a remarcat prin 1-0 acasă cu Andorra și doar 2 goluri marcate în aceste preliminarii. Una dintre cele mai slabe echipe europene. Pe teren propriu a luat câte 4 goluri de la Turcia și Franța și ar putea lua două și de la albanezi.

Albania -0.25 @1.68 la Netbet

Sub 7.5 șuturi pe poartă @1.86 la Netbet

Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Ucraina – Portugalia

În grupă, Ucraina este lider cu 16 puncte după 6 meciuri. Portugalia cu 11 puncte din 5 meciuri este pe locul secund. Andriy Șevcenko confirmă și ca antrenor, echipa fiind neînvinsă în 8 jocuri. O situație asemănătoare prezintă și Portugalia, echipa fiind foarte greu de bătut. Ucraina are 8 jocuri fără înfrângere iar Portugalia 13.

Este un joc tipic de  X, acest rezultat avantajând ambele formații. Departe de un rezultat aranjat, putem avea 1-1, 2-2 sau chiar 0-0 dacă cele două nu se vor întrebuința în teren.

Sub 4.5 cartonașe @1.90 la Netbet

PsF X @1.54 la Netbet

STAI! Citeste si despre

Stiati ca… cea mai scumpa masina din lume ar fi fost cumparata de Cristiano Ronaldo?

Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo si-ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume, Bugatti …

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *