joi , 1 iunie 2023
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / PONTUL ZILEI PENTRU PARTIDA DEPORTIVO LA CORUNA – MALAGA

PONTUL ZILEI PENTRU PARTIDA DEPORTIVO LA CORUNA – MALAGA

Astăzi începând cu ora 22 avem parte de derby-ul codașelor clasamentului din La Liga, Deportivo La Coruna primește pe El Riazor vizita Malagăi. Așa cum spuneam cele două echipe ocupă ultimele două locuri din clasament cu 17 (Malaga) și respectiv 20 de puncte (Deportivo La Coruna), ambele având șanse extrem de mari să retrogradeze.

ANALIZA PARTIDEI DEPORTIVO LA CORUNA – MALAGA

Penultima clasată, Deportivo a reușit contra-performanța de a pierde 18 partide din totalul de 30 jucate în actuala ediție de campionat, 8 rezultate de egalitate și doar 4 victorii. Echipa este foarte aproape de retrogradare și doar un parcurs extraordinar și jocul rezultatelor o mai poate scăpa. Până acum au 15 jocuri consecutive în care nu au simțit gustul victoriei. Nici aducerea lui Clarance Seedorf la cârma lui Deportivo nu a reușit să resusciteze echipa, ultimele 8 jocuri de când acesta este antrenor aducând doar 3 egaluri și 5 înfrângeri.

Malaga a reușit să adune în această ediție de campionat doar 17 puncte, care o clasează pe ultimul loc, cu șanse masive la retrogradare. Cele 17 puncte au fost acumulate în urma a 4 victorii, 5 egaluri și 21 de înfrângeri.  Echipa lui Jose Gonzalez se află la 11 puncte de pseudo-siguranța oferită de locul 17 neretrogradabil, deci nu mai este loc de pași greșiti pentru a mai spera teoretic.

În deplasările făcute de Malaga pe El Riazor istoria consemnează 1 victorie, 4 rezultate de egalitate și 17 înfrângeri.

JUCĂTORI CU ȘANSE MARI SĂ ÎNSCRIE

Printre jucătorii de urmărit în această partidă îl menționăm pe Lucas Perez care are în această ediție de campionat 4 goluri și 4 pase de gol, dar care de 1.631 de minute nu a mai înscris și cred că împotriva Malagăi este posibil să o facă. De asemenea trebuie urmărit și atacantul naționalei noastre Florin Andone care a reușit să înscrie 7 goluri în această ediție, pe care răutatea și dorința de a marca îl prezintă ca fiind unul dintre posibilii marcatori ai acestei partide.

De cealaltă parte Chory Castro cu 4 goluri și un asist, este unul dintre posibilii marcatori, mai ales că a înscris și în victoria din tur (3-2) de pe teren propriu.

PONTUL NOSTRU

Anul acesta Deportivo a primit deja 61 de goluri, cât a primit în tot sezonul 2016/2017 cea ce denotă o apărare fragilă, deci șansele să primească măcar 1 gol sunt destul de mari.

Malaga în schimb este campioana cartonașelor roșii, în acest sezon jucătorii echipei au primit mai multe cartonașe roșii (8) decât orice altă contracandidată din campionat. Totodată echipa nu mai pastreaza decat șanse teoretice la salvare deci jucătorii sunt obișnuiți cu idea retrogradării deci nu vor mai juca decat eventual pentru ei și pentru eventuale transferuri la alte echipe din sezonul următor.

Toate acestea fiind spuse pariul nostru merge pe victoria lui Deportivo La Coruna care inca mai pastreaza speranta de a se salva de la retrogradare.

1 @ Superbet – cota 2,05

STAI! Citeste si despre

Bilet bombă la Superbet cota @386 - fotbal 06 - 10 Septembrie 2021

Bilet bombă la Superbet cota @386 – fotbal 06 – 10 Septembrie 2021

Bilet bombă la Superbet cota @386 – fotbal 06 – 10 Septembrie 2021 cu mai …

Camila Giorgi - Simona Halep

Camila Giorgi – Simona Halep | US Open 2021

Camila Giorgi – Simona Halep este meciul zilei la marele turneu american. Simona Halep joacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *