vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / PONTUL PENTRU PARTIDA MARSEILLE vs MONTPELLIER

PONTUL PENTRU PARTIDA MARSEILLE vs MONTPELLIER

Mâine 8 Aprilie de la ora 22 vom avea parte de confruntarea dintre ocupantele locurilor 3 și 6 din Ligue 1, Marseille vs Montpellier. Iată că pe lângă sărbătorirea Paștelui aveți ocazia să urmăriți un meci interesant și eventual să folosiți pontul nostru pentru a plasa un pariu valoros.

ANALIZA PARTIDEI MARSEILLE vs MONTPELLIER

MARSEILLE vs MONTPELLIER

După cum spuneam ocupanta locului 3 cu 62 de puncte, Marseille, primește pe Stade Velodrome vizita lui Montpellier care încearcă să se mențina pe locul 6 și eventual ajutată și de jocul rezultatelor să îi sufle locul lui Rennes.

În precedentele 22 de partide disputate de Marseille pe teren propriu, echipa a obținut 10 victorii 2 înfrângeri și 10 egaluri.

Ultima partidă jucată pe Stade Velodrome, OM a înregistrat un rezultat negativ pierzând în fața lui Lyon, dar în meciul următor jucat în deplasare la Dijon au reușit să își adjudece toate punctele puse în joc.  Aflată pe locul 3, echipa lui Rudy Garcia se află la 5 puncte de Monaco, ocupanta locului doi și la doar 2 puncte de urmăritoare Lyon, deci orice pas greșit le poate pune în pericol poziția.

Montpellier vine după o serie de cinci partide terminate la egalitate care au fost încununate de victoria obținută weekend-ul trecut acasă la Caen. Grație acestei victorii echipa lui Jean-Loius Gasset a urcat pe locul 6 la egalitate de puncte cu Nice, deci și aici orice rezultat negativ poate provoca pierderea poziției ocupate actualmente. Trebuie menționat că echipa se află la doar un punct de locul 5 care duce în Europa League.

Atacul lui Marseille este în formă, reușind să marcheze minimum 2 goluri în fiecare dintre ultimele 3 confruntari.

În contrapartida Montpellier nu are cea mai eficienta linie ofensivă marcând doar 3 goluri în 11 din ultimele 13 partide jucate în deplasare. În schimb apărarea își face treaba foarte bine, echipa pierzand doar 1 partidă din ultimele 13 jucate în deplasare.

De asemenea au terminat la egalitate în 15 din cele 31 de partide disputate până acum, deci putem spune că sunt maeștrii egalului.

Lucas Ocampos

JUCĂTORI CU ȘANSE MARI SĂ ÎNSCRIE

Lucas Ocampos traversează o perioadă impresionantă cu 5 goluri marcate în ultimele 5 partide disputate, deci acest jucător trebuie urmărit mai ales că Florian Thauvin este indisponibil până la jumătatea lui Aprilie.

De la Montpellier trebuie să ne îndreptăm atenția către ivorianul Giovanni Sio care a reușit ca în această ediție de Ligue 1 să marcheze de 10 ori și să ofere 2 pase de gol.

PONTUL NOSTRU

După cum spuneam Marseille ocupă locul 3 la doar 2 puncte de Lyon, am încredere că echipa este destul de capacitată pentru a câștiga partida de mâine seară. Terenul propriu și atmosfera creată de suporteri îi va împinge de la spate astfel că la acest meci vom merge pe victoria echipei din Marseille.

1 @ Superbet – cota 1,67

STAI! Citeste si despre

Italia - Spania

Italia – Spania la CE2020, un meci de mare anvergură

Italia – Spania se anunță una dintre cele mai interesante partide la această competiție. Italia …

Euro 2020: Țara Galilor - Elveția cu analiză și 2 pariuri excelente

Euro 2020: Țara Galilor – Elveția cu analiză și 2 pariuri excelente

Țara Galilor – Elveția este a doua partidă a grupei în care se mai află …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *