vineri , 26 iunie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Pontul de Luni la partida Juventus vs Chievo
Juventus vs Chievo

Pontul de Luni la partida Juventus vs Chievo

Dupa 3 ponturi consecutive corecte, iata ca vine si momentul in care va oferim pontul de luni pentru partida dintre Juventus si Chievo.

Intalnirile directe

Din 2001 pana in prezent cele doua echipe s-au intalnit de 31 de ori, intalniri in care Juventus a iesit castigatoare de 23 de ori. Chievo a castigat o singura data , 7 partide terminandu-se la egalitate.

In campionat

Cele doua echipe ocupa extremele clasamentului. In aceasta prima etapa din retur Juventus incearca sa isi consolideze pozitia de lider in clasament. De cealalta parte Chievo are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare, locul 20 ocupat in prezent pare sa ii pecetluiasca viitorul.

Echipa din Torino a reusit sa adune pana in prezent nu mai putin de 53 de puncte in 19 partide. Principala urmaritoare, Napoli, ocupa locul 2 cu 47 de puncta obtinute in 20 de etape.

Chievo a cumulate doar 8 puncte in 19 partide si pare imposibil sa se mai salveze de la retrogradare. Echipa care ocupa locul 17, salvator, Empoli, are 17 puncte. Daca luam in calcul ca urmeaza sa joace cu Juventus, ocupanta locului 1, situatia devine si mai gri.

In ultimele 6 partide jucate, Juventus a obtinut 5 victorii si 1 egal.

In paralel Chievo a reust 3 egaluri, 1 victorie si 1 infrangere in ultimele 6 intalniri.

Jucatori de urmarit

Ronaldo isi arata clasa si la Juventus, in 19 partide a reusit sa marcheze de 14 ori si sa ofere 6 pase de gol. Si Mandzukic is face treaba pentru Juventus in atac, 8 reusite si 4 pase de gol.

Stepinski este principalul marcator a lui Chievo cu 4 reusite.

Pontul de Luni

Este clar ca Juventus este favorita partidei, principala problema care se pune este la ce diferenta de goluri va castiga.

Pentru aceasta partida va vom oferii doua ponturi, ambele pe victoria alb-negrilor. Echipa gazda va inscrie in ambele reprize – cota 1.58 @ Stanleybet si  Juventus castiga ambele reprize – cota 1.41 @ Stanleybet.

 

SUCCES!!!

STAI! Citeste si despre

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019 – primul El Clasico …

Ponturi Champions League 10 - 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019 dar și bilete, predicții și sfaturi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *