marți , 21 mai 2024
Home / Loterii / Polonia Multi 1 & 2 – loteria cu castiguri de miliarde
Polonia Multi 1 & 2 - loteria cu castiguri de miliarde

Polonia Multi 1 & 2 – loteria cu castiguri de miliarde

Polonia Multi 1 & 2 este una dintre cele mai populare loterii, la care poți juca atât la agenții cât și online. Două loterii de tipul 20/ 80,  în ambele cazuri se extrag 20 de numere cuprinse între 1 și 80. Singura diferență este ora la care au loc extragerile, Multi 1 la ora 15.00 iar Multi 2 la ora 22.30. După fiecare extragere, rezultatele sunt validate rapid și poți avea acces la câștiguri.

În ultimii ani, Polonia Multi 1 & 2 a devenit foarte apreciată și căutată. Mulți jucători s-au orientat către acestă loterie datorită accesibilității și a șanselor de câștig ridicate. Ca orice loterie, totul ține de noroc și perseverență. Poți însă juca foarte ușor, miza minimă este rezonabilă și poți aplica diverse strategii de pariere.

Operatorii de pariuri îți dau posibilitatea să pariezi între 1 și 8 numere, cota fiind de la 3.90 pentru 1 număr la 140.000 pentru 8 numere. Asta înseamnă că la 10 Lei pariați pe 1 număr poți câștiga 39 RON, iar la 8 numere poți câștiga 1.120.000 Lei. Cel puțin în teorie, pentru că în practică pot exista diferențe mari între combinațiile de numere. Adică, în cazul a 5 numere, cota totală poate fi ajustată față de cea reală. Unele case de pariuri pot limita însă câștigurile totale la 50.000 Lei sau 100.000 Lei, în funcție de politica fiecăreia.

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Dacă ești un jucător ocazional care se distrează și își încearcă norocul, nu vei acorda o importanță prea mare detaliilor tehnice. Dacă te oprești însă asupra unei loterii și joci în mod constant, vei căuta aspecte care să te avantajeze.

Polonia Multi 1 & 2 – ce trebuie să știi

În fiecare zi au loc 2 extrageri, astfel:

  • la ora 15:00 Multi Polonia 1.
  • la ora 22:30 Multi Polonia 2.

Din 80 de numere posibile, sunt alese aleator 20. Variantele care conțin doar combinații din aceste numere extrase sunt validate câștigătoare. Având în vedere că sunt 80 de numere, cota pentru un număr extras este destul de bună de jucat.

În România poți juca maxim, variante cu 8 numere întregi sau combinații bazate pe această bornă. În alte țări, operatorii acceptă și variante cu 10 numere, precum și combinații mai largi. Este bine și să ai în vedere miza minimă acceptată. La casele de pariuri de la noi este 1 Leu, în timp ce în alte țări europene este 1 Euro. Diferența este semnificativă.

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Se extrag 20 de numere din 80 disponibile, iar sistemele de joc pot fi multiple: 1/1, 2/2, 3/3, 2/3, 4/4, 3/4, etc, în funcție de strategia fiecărui jucător. Poți alege un număr sau mai multe, poți juca o variantă sau mai multe. Miza este flexibilă și depinde doar de tine. În general, vei găsi că miza minim acceptată este 1 Leu.

Polonia Multi 1 & 2 – unde alegi să joci

Trebuie este să te orientezi și să alegi agenția care oferă cea mai bună cotă pentru sistemul de numere pe care vrei să-l joci. Ai putea cerceta foarte ușor și să observi imediat că există diferențe între câștigul potențial la diferite case de pariuri.

Iată un experiment, în care am ales 4 numere, variantă simplă pe care le-am jucat la Polonia Multi. 7, 17, 24, 79 sunt cele 4 numere alese. La GetsBet, Stanleybet, Mozzartbet, Superbet  și Fortuna.

GetsBet 7, 17, 24, 79 variantă simplă cu 1 (0.95) Leu – câștig potențial 294.5 Lei. Un număr are cota @3.75.

Stanleybet (online) 7, 17, 24, 79 variantă simplă cu 1 Leu – câștig potențial 320 Lei. Un număr are cota @3.95.

Mozzartbet (online) 7, 17, 24, 79 variantă simplă cu 1 Leu – câștig potențial 300 Lei. Un număr are cota @3.75.

Superbet 7, 17, 24, 79 variantă simplă cu 1 Leu – câștig potențial 294.5 Lei. Un număr are cota @3.90.

Fortuna 7, 17, 24, 79 variantă simplă cu 1 Leu – câștig potențial 300 Lei. Un număr are cota @3.77.

Verifică dacă ai câștigat

Casele de pariuri aplică taxe și/sau ajustează cota totală obținută. Din acest motiv vei descoperi multe aspecte, aparent, paradoxale. Este suficient să te uiți mai sus și observi că se cam bat cu matematica. Iar acest lucru este făcut pentru ca operatorii să câștige mai mult.

Sunt câteva metode rapide să îți verifici biletul pus și să afli dacă ai câștigat. Chiar dacă joci online și aștepți să valideze casa de pariuri, poți fi nerăbdător și să cauți alte variante. Chiar dacă sunt mai rapide, validarea operatorului la care ai jucat rămâne cea mai importantă. Dar să vedem cum poți verifica biletul:

  • folosind codul biletului pe site-ul casei de pariuri unde ai jucat
  • folosind o aplicație care arată numerele extrase
  • verificând pe site-uri de profil, din 2 sau chiar 3 surse

Scheme, sfaturi și strategii de joc

Oricine visează să câștige la loterie. Nu ai însă cum să câștigi decât dacă joci. Iar jocul presupune continuitate, răbdare, perseverență, atenție si un buget dedicat. Un jucător este convins de faptul că jucând o variantă combinată de 4,5,6, … numere, șansele de câștig cresc. Cu cât joci mai multe numere, cu atât ai șanse de câștig mai mari. În același timp, miza crește iar costul biletului sau al biletelor devine mai mare.

Cele mai întâlnite moduri de a paria la Polonia Multi 1 & 2 sunt următoarele:

  • mai multe bilete cu 3 numere, jucate repetat la mai multe extrageri
  • bilete cu 4 numere, jucate repetat la mai multe extrageri
  • bilete cu 5 numere, jucate la mai multe extrageri
  • scheme reduse de genul 4/7, 5/8 sau chiar 5,6,7/8 cu miză minimă la mai multe extrageri

Oricum ai juca este important să nu depășești bugetul și să acoperi mai multe extrageri. Implicit, mai multe șanse reale de a câștiga.

STAI! Citeste si despre

https://www.casinoinside.ro/dictatura-ratei-de-incidenta-si-economia-de-piata/

Mozzartbet – joacă și câștigă la loteriile internaționale!

MozzartBet este una dintre casele de pariuri la care merită să joci la loteriile internaționale. …

S-a castigat Jackpot-ul Mega Millions in valoare de 1,05 miliarde de dolari

După un record de 37 de extrageri, al doilea cel mai mare jackpot din istoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *