duminică , 26 mai 2019
Home / Stiri pariuri / Performanța Danemarcei la Cupa Mondială crește pariurile
Performanța Danemarcei

Performanța Danemarcei la Cupa Mondială crește pariurile

Performanța Danemarcei are impact direct asupra pariurilor sportive din această țară.

După o vară de fotbal la Cupa Mondială din Rusia 2018, veniturile trimestriale raportate în Danemarca au crescut cu 11,5% față de anul precedent, până la 648,1 milioane DDK (100 milioane USD).

Un raport publicat de autoritatea daneză Spillemyndigheden arată cifrele privind veniturile din jocuri de noroc (GGR) pentru pariuri, cazinouri online, jocuri de noroc și cazinouri terestre în T2 2018.

GGR combinat pentru Q2 a fost de 1,63 miliarde DDK. Adică o creștere de 7% față de trimestrul precedent.

Performanța Danemarcei la Cupa Mondială crește cifrele la pariuri

Pariurile sportive au reprezentat 40% din cota de piață. Este o creștere de 4% față de rezultatele din trimestrul II al anului 2017. Studiul relevă impactul pe care îl poate avea Cupa Mondială pe piața de pariuri a unei țări. În 2014, Danemarca nu s-a calificat la turneu. În această vară a înregistrat 72,5% mai puține pariuri decât în acest an.

Cele mai multe pariuri plasate în oricare zi din T2 au avut loc la 1 iulie. Atunci danezii s-au confruntat cu echipa croată în cadrul etapei a 16-a. Primul joc al turneului pentru Danemarca, împotriva Peru, a fost pe locul secund la numărul de vizionări, iar finala Cupei Mondiale a fost pe locul al treilea.

La această oră, aproximativ 473 site-uri de pariuri sportive din afara țării acceptă deja pariuri de la rezidenți din Danemarca. De fapt, în total 19 dintre ei oferă și interfața în limba daneză pentru a facilita obținerea de informații și pariuri, inclusiv Unibet, 888 Sport, Ladbrokes și altele.

Potrivit programului CasinoCity, Visa acceptă tranzacții de la rezidenții Danemarcei la 2.106 site-uri de jocuri afiliate. Dintre acestea,  244 oferă servicii de limbă daneză. MasterCard poate fi utilizat la 2 007 de locații de jocuri online. 241 dintre ele oferă suport în limba daneză. De asemenea, protofele cum ar fi Skrill, eWire Direct sau NETeller pot primi depozite și retrageri din Danemarca în Krone, moneda națională, precum și în Euro.

STAI! Citeste si despre

Pandele Florentin Costel face referendum care vrea să interzică jocurile de noroc (2019) – @cotă în urcare

Pandele face referendum, știre care pare din benzile desenate. Mai mult decât atât, vrea să …

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *