miercuri , 7 decembrie 2022
Home / EURO 2020 / Pe cine pariem la Euro 2020

Pe cine pariem la Euro 2020

Pe cine pariem la Euro 2020, în competiția europeană care stă să înceapă. Interesul este la cote maxime, toată lumea caută pariuri valoroase ori alternative care pot aduce profit. Destul de multe aspecte de luat în calcul, de la harababura organizatorică și până la oboseala jucătorilor din campionatele mari.

Marile favorite ca Anglia, Franța, Italia sau Spania pot avea dificultăți iar echipe mai slabe să ofere surprize. Oricum ar fi, unele echipe au jucători care suscită interesul și atenția pariorilor, în timp ce altele se bazează pe forța colectivă.

Cine va fi golgheter la Euro2020? 5 jucători care pot bate recordurile

Pe cine pariem la Euro 2020: Turcia

Statistici recente: Jocuri 10 Victorii 7 Înfrângeri 2

Cel mai bun marcator în calificări: Cenk Tosun (5)

UEFA EURO cel mai bun parcurs: semifinale (2008)

UEFA EURO 2016: faza grupelor

Repere: Turcia 2-0 Franța

Antrenor: Șenol Güneș

Fostul portar de la Trabzonspor, Güneș a dus echipa turciei pe locul trei la Cupa Mondială FIFA din 2002. A câștigat două campionate la conducerea Beșiktașului, înainte de a-și relua rolul la națională în 2019.

Jucător cheie: Cenk Tosun

Güneș știe să obțină tot ce este mai bun de la vârful Turciei, jucător pe care l-a avut și în perioada petrecută la Beșiktaș. Nu este remarcabil de rapid și nici înalt, dar joacă pentru echipă, se implică activ și are realizări în careu.

De urmărit: Burak Yılmaz

Decanul de vârstă al echipei la 35 de ani și prima opțiune a lui Güneș. Al doilea cel mai mare marcator internațional al Turciei a reușit un gol la fiecare două meciuri de-a lungul carierei sale și încă se descurcă excelent la Lille.

Pont: Turcia s-a calificat la cinci din ultimele șapte ediții EURO, după ce a ajuns în finală pentru prima dată în 1996.

Pe cine pariem la Euro 2020: Italia

Statistici recente: P10 W10 D0 L0 F37 A4

Cel mai bun marcator de calificare: Andrea Belotti (5)

Cel mai bun UEFA EURO: câștigători (1968)

UEFA EURO 2016: sferturi de finală, a pierdut cu 6-5 în fața Germaniei la penalty-uri după egalitatea 1-1

Repere: Italia 9-1 Armenia

Antrenor: Roberto Mancini

Unul dintre cei mai buni jucători de atac din generația sa, deși niciodată atât de norocos cu Azzurri, Mancini este dornic de rezultate la nivel internațional după ce a câștigat trofee de club în Italia, Anglia și Turcia.

Jucător cheie: Marco Verratti

La fel ca antrenorul său, mijlocașul încă nu și-a reprodus forma de club cu echipa națională. Fotbalul bazat pe posesie al lui Mancini pare totuși perfect pentru jucătorul de la PSG.

De urmărit: Gianluigi Donnarumma

La 21 de ani, portarul Donnarumma este deja un veteran, jucând fotbal în echipa întâi de ani de zile, dar are mănuși mari de umplut în timp ce pare să-l înlocuiască pe Gianluigi Buffon.

Pont: Campania de calificare impecabilă a Italiei la EURO s-a încheiat cu o victorie cu 9-1 împotriva Armeniei la Palermo. A fost cea de-a 11-a victorie consecutivă  la nivel de națională și le-a dat pentru prima dată zece victorii într-un an calendaristic. Încă un gol și ar fi egalat, de asemenea, cu cea mai mare victorie a lor vreodată: 9-0 împotriva Statelor Unite în 1948.

Pe cine pariem la Euro 2020: Țara Galilor

Record grup E: P8 W4 D2 L2 F10 A6

Golgheteri de top care se califică: Gareth Bale (2), Kieffer Moore (2), Aaron Ramsey (2)

UEFA EURO cel mai bun: semifinale (2016)

UEFA EURO 2016: semifinale, pierdut cu 2-0 în fața Portugaliei

Repere: Țara Galilor 2-0 Ungaria

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Antrenor: Robert Page

Fost fundaș care a reprezentat mai multe cluburi, inclusiv Watford, Sheffield United și Coventry, precum și câștigător de 41 de echipe pentru Țara Galilor, Page și-a început cariera managerială cu vrăji la Port Vale și Northampton Town înainte. S-a alăturat echipei internaționale ca antrenor sub 21 de ani înainte de a deveni asistent al echipei de seniori și apoi de a ocupa funcția de top pe bază de îngrijitor.

Jucător cheie: Gareth Bale

În ciuda vârstei de 31 de ani în vară, Bale rămâne talismanul și este marcatorul record din toate timpurile din Țara Galilor. O influență uriașă pe teren și în afara acestuia, iar acum înapoi la Tottenham, el a marcat goluri cruciale de-a lungul carierei sale internaționale de când a debutat în 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *