sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Pariurile Contră (Lay) la Betfair – pariază pe ceva ce NU se întâmplă
Pariurile „Contră” (Lay) la Betfair - pariază pe ceva ce NU se întâmplă

Pariurile Contră (Lay) la Betfair – pariază pe ceva ce NU se întâmplă

Pariurile Contră (Lay) la Betfair se referă la acele pariuri în care anticipezi ceva ce nu se va întâmpla. Așa cum pariurile ”Pro” se referă la acele evenimente care anticipezi că se vor produce. Nu este deloc complicat, Pro vs. Contră, Se Întâmplă vs. Nu se întâmplă, Se produce vs. Nu se produce.

Te-ai obișnuit să faci următoare asociere: parior vs. casă de pariuri. Casa de pariuri fiind operatorul care îți oferă platforma de joc pentru a miza. Clasic pentru oricare parior obișnuit cu anumite relații de joc. Să te duci la agenție și să pui biletul sau bilete, să intri în contul de pariuri și să mizezi pe un meci, să încasezi biletul sau să retragi câștigurile de la operatorul de pariuri.

Spre deosebire de o casă de pariuri, o bursă de pariuri (exchange) oferă ceva diferit. Bursa facilitează mai multor pariori sau organizații platforma de a paria. Contra unui comision care se deduce din miză și pe baza activității. Un loc de întâlnire pentru diferiți pariori cu interese diferite, în căutare de profit. Practic, la o bursă de pariuri exchange plasezi pariuri împotriva altor jucători. Pentru că operatorul doar pune la dispoziție interfața de pariere și gestionează ca activitatea să fie operațională pentru jucători.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Pariurile Contră (Lay) la Betfair

Există două părți ale fiecărui pariu; pe de o parte, cineva pariază că ceva se va întâmpla (un pariu „pro”), iar pe de altă parte, altcineva pariază că ceva nu se va întâmpla (un pariu „contra”). De regulă, agenții de pariuri reprezintă partea „contra”, deci le oferă clienților cotele la care sunt dispuși să parieze „contra”. Pe Exchange însă, clienții înșiși pot să parieze „pro” sau „contra” și să „confirme” pariuri cu alți pariori, nu cu agentul de pariuri. – Explicație Betfair

Pariurile Contră (Lay): Lay Slovenia, echivalentul a X2 (șansă dublă)

Primul exemplu, meciul Slovenia – Malta. Pariul contră Slovenia la cotă de @1.21 presupune următoarele:

  • selectezi miza dorită pentru un pariu contră
  • verifici pariul ales, observi riscul pe care îl presupune. În cazul de mai sus, un risc de 210 RON, prin urmare vei câștiga 1210 RON în cazul unui egal sau a victoriei Maltei
  • poți comuta pe mod Plată pentru a vedea cât poți să câștigi

Tot ce trebuie să știi despre cash-out la Betfair

Pariurile Contră (Lay) presupun riscuri

Orice activitate de pariere presupune riscuri. Asumarea și gestionarea acestor riscuri face parte din activitatea curentă a oricărui jucător. Din punct de vedere financiar, riscul este legat de suma pe care ai putea să o pierzi. Când pariezi contra, este suma pe care o pierzi dacă selecția ta câștigă.

Când vine vorba de lay, să pariezi contra favoriților pare un risc redus. De exemplu, dacă pariezi contra 50 RON la o cotă de @1.5, riscul este de 25 RON și poți câștiga 50 RON dacă rezultatul este cel prevăzut. Dacă pariezi contra 50 RON la o cotă de @1.81, riscul este de 40.5 RON și poți câștiga 40.5 RON dacă îți iese rezultatul ales.

Ideea este că trebuie să te asiguri cu atenție atunci când pariezi contră. Una este să pariezi contră pe @1.80 și alta să pariezi pe @5.75. Suma riscată crește considerabil, în funcție de valoarea cotei.

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Plată și Risc – abordări diferite, același pariu

Același pariu este văzut din două perspective diferite: cât dorești să riști sau cât dorești să câștigi. Îți poți dori să câștigi cât mai mult riscând cât mai puțin sau să îți asumi riscuri mai mari pentru câștiguri mai mici dar pe care le consideri mai accesibile.

Prima variantă pe care o găsești la Betfair:      Plata

În acest caz, este vorba despre suma pe care vrei să o mizezi. În coloana Miza treci suma pe care vrei să o pui pe pariu, selectezi opțiunea Plata, iar softul îți calculează automat cât vei câștiga. Desigur, este vorba despre Miza X @Cotă. În exemplul de mai sus, plasăm un pariu de 100 RON pe faptul că Almere City – FC Oss NU se va termina la egalitate, iar câștigul obținut va fi de 470 RON. Rezultatul final al partidei trebuie ar trebui să fie 1 sau 2.

A doua variantă pe care o găsești la Betfair:     Risc

În acest caz, este vorba despre suma pe care dorești să o riști pentru un câștig. Astfel, în coloana Miza introduci suma pe care vrei să o câștigi, bifezi opțiunea Risc,  iar softul va calcula automat Riscul (expunere, adică miza pe care o folosești pentru a obține un anumit câștig dorit). În exemplul de mai sus apare ca și cum ai vrea să câștigi 100 RON iar Riscul asumat (adica miza ta) este 370 RON.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *