joi , 15 august 2019
Home / Strategii Pariuri / 3 trucuri la pariuri sportive live pentru un profit pe termen lung
pariuri live
pariuri live

3 trucuri la pariuri sportive live pentru un profit pe termen lung

Pariorii se întreabă dacă pot aplica diverse strategii la pariuri live pentru ca să profite pe termen lung…

Mulţi jucători care merg pe pariuri live ajung să piardă banii foarte repede.

Adrenalina pe care o pot furniza pariurile sportive online poate provoca dependență, iar acest lucru poate avea urmări foarte grave uneori!

Citeşte mai jos câteva trucuri pentru un câştig pe termen lung.

 

Strategii pentru pariuri live

pariuri live
Sursa: http://www.podbet.com/saturday-live-betting-tips-challenge/

Una dintre cele mai simple strategii pe care le poți juca la pariuri live presupune mizarea pe opțiunea Peste 1.5 goluri.

În cele ce urmează îți voi explica cum funcționează metoda și ce ai de făcut pentru a o putea pune în aplicare cu succes:

 1. Fă-ți o listă de meciuri pentru a doua zi sau pentru zilele următoare, cărora le dai șanse mari de a se termina cu cel puțin 3 goluri.
 2. Nu te gândi că vei selecta 10 astfel de partide în mai puțin de 15 minute, pentru că asta ar însemna că nu ți-ai făcut bine temele. Ideea este că vei analiza mereu meciuri pentru următoarele zile și nu pentru ziua curentă, tocmai pentru a avea suficient timp să le inspectezi în detaliu.
 3. Acordă-ți cel puțin 15-30 minute pentru fiecare meci și eventual, dă-i fiecăruia un calificativ (grad de încredere). La finalul analizei, păstrează-le pe cele care ți se par că au cele mai mari șanse de reușită. Încearcă să-ți formezi un stil de analiză pe care să-l reproduci la fiecare meci, pentru ca pe viitor să poți ajusta anumite aspecte ale metodei folosite, cu scopul de a-ți optimiza calitatea selecțiilor.
 4. Evită partidele extrem de dezechilibrate ale echipelor de top, cum ar fi disputele în care formații precum Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen au o cotă de sub 1.20 pentru victorie, întrucât cotele acelor partide sunt în permanență ajustate manual de traderi pe tot parcursul desfășurării lor, lucru care se poate traduce prin șanse mult mai mici pentru tine de a prinde cote bune. De regulă, partidele pe care le vei juca vor avea cote pre-meci pentru pariul Peste 1.5 goluri cuprinse între 1.20 și 1.40.

 

Ce recomandăm la pariuri sportive online

 • Odată ce a început ziua pentru care ți-ai pregătit o listă cu meciuri, următorul pas este să accesezi site-ul sau aplicația ta preferată de scoruri live și să adaugi la favorite partidele selectate.
 • Apoi, asigură-te că monitorizezi desfășurarea meciurilor vizate, pentru că te vor interesa doar acele întâlniri în care nu se marchează în primele 45 de minute; gândește-te că din lista ta de 10 meciuri este posibil să rămâi cu numai două care să respecte acest criteriu, așa că încearcă să-ți pregătești cât mai multe candidate, din timp.
 • Va trebui să ai fonduri la casele de pariuri online care îți oferă funcția Cash Out sau să te contrezi tu manual.
 • Recomandat ar fi să ai cont la majoritatea agențiilor, cum ar fi Superbet live, care oferă cote bune la pariuri live și eventual și pe o platformă de Betting Exchange.
 • În pauzele meciurilor selectate a căror tabelă este neschimbată (0-0), vei căuta operatorul la care găsești cea mai valoroasă cotă pentru pariul Peste 1.5 goluri (indicat este să cauți cote de cel puțin 1.50), vei juca o miză fixă pe care ai stabilit-o în prealabil și o vei repeta la fiecare pariu – recomandat ar fi undeva între 2% și 5% din banca inițială.
 • Apoi, vei aștepta ca primul gol să se marcheze pentru a închide pariul.
 • Practic, folosindu-te de această metodă, nu faci altceva decât să joci pariuri de Peste 0.5 goluri, care au de obicei cote cuprinse între 1.03 și 1.10 la începutul partidelor, numai că pe cote de aproximativ 1.30!
 • Dacă te pricepi cât de cât în alegerea meciurilor și joci o miză fixă pe fiecare pariu, ai toate șansele de a obține profit pe termen lung.

 

Pariază live!

Dacă ai posibilitatea de a viziona meciul în direct, după marcarea golului, poți alege să lași pariul deschis până la final atunci când jocul îți indică foarte clar faptul că e foarte posibil ca tabela să se mai modifice până la ultimul fluier al arbitrului. Sau atunci când nu s-a deschis scorul în primele 80 de minute, întrucât vei avea șanse mici de a realiza profit dacă vei închide pariul pe final de meci.

 • Foarte important este să-ți ții o evidență a analizelor efectuate și a pariurilor jucate.
 • Trebuie să ai întotdeauna date la care să te întorci pentru a putea să-ți dai seama ce te trage în jos și implicit, ce trebuie schimbat în abordare.
 • Nu te grăbi să tragi însă concluzii prea devreme: până când nu ajungi la câteva sute de pariuri, nu te pripi să crezi că aplici perfect strategia sau că metoda nu este bună de nimic.
 • Ca în orice strategia viabilă de pariuri sportive, rezultatele se pot vedea numai pe termen mediu și lung.
 • Nu uita că, pe termen scurt, vei fi afectat de variație, adică de diverși factori precum norocul sau ghinionul, care se vor neutraliza însă după ce vei strânge un număr substanțial de mostre.

Aceasta este numai una dintre numeroasele strategii la pariurile online simple care se pot dovedi a fi extrem de eficiente la pariuri live, atunci când cel care le pune în practică își dă cu adevărat silința.

Amintește-ți să testezi de fiecare dată noile strategii cu mize virtuale sau cu o investiție minimă, până când vei fi convins de eficiența lor.

În final, cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi este să eviți complet sistemele de Money Management progresive, pentru că acestea, în combinație cu pariurile live, te vor aduce mai repede decât îți poți imagina în prag de faliment. Foloseste cu atentie aceste trucuri la pariuri live si vei avea rezultate pozitive pe termen mediu si lung.

STAI! Citeste si despre

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

GG3+ la Baumbet reprezintă acel tip de pariu în care ambele echipe înscriu iar una …

Limitările modelului expected goals (xG) și apariția neprevăzutului la pariuri (2019)

Limitările modelului expected goals (xG) și apariția neprevăzutului la pariuri (2019)

Expected goals (xG) – goluri așteptate – este o metodă care si-a croit drum de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *