joi , 12 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Pariuri sportive SenatorBet fotbal (2019)

Pariuri sportive SenatorBet fotbal (2019)

Pariuri sportive SenatorBet fotbal – aici mă refer la meciurile și cotele cu adevărat valoroase care merită atenția noastră, a pariorilor. Fiecare dintre casele de pariuri are anumite oferte care sunt mai mult decât interesante. Și profitabile, de cele mai multe ori. Fotbalul fiind sportul la care majoritatea pariorilor se descurcă cel mai bine, este și cel mai evidențiat de către operatori. În general, vedem oferte (cote mărite) pentru fotbal și tenis, acestea fiind cele mai pariate sporturi.

Cu toții căutăm cote cât mai bune de jucat, mai ales atunci când avem ponturi sau anumite analize. Personal, am pariat de multe ori câte 1-2 meciuri în Liga 1 și am observat că este profitabil. Alți pariori își îndreaptă atenția către cotele de top, care se găsesc mai greu și în număr mic. Aceste cote au marele avantaj că aproape elimină marja agenției fiind implicit atractive. De cele mai multe ori luăm aceste cote pe bilet pentru a ne mări cota totală. Cotează mult să avem o cotă de @4.08 la care să luăm un alt meci având cota @1.70. Obținem o cotă totală de @6.93. Dar dacă în loc de @1.70 avem o cotă mărită la @1.90? În acest caz, cota totală devine 7.75 iar diferența este semnificativă.

5 bilete senzaționale care s-au încasat la SenatorBet (2019)

Pariuri sportive SenatorBet fotbal – TOP COTĂ

Iată exemplul unui meci din Premier League între West Brom și Aston – Villa: 1 – @3.00  x – @3.45  2 – @2.65.

Dacă pariem 100 Lei pe victoria West Brom, avem un câștig de 300 Lei.

Dacă pariem 87 Lei pe egal, avem un câștig de 300 Lei.

Dacă pariem 113 Lei pe victoria celor de la Aston Villa, ai un câștig de 300 Lei.

Cele mai bune 7 strategii la pariuri

În total, ar fi 100 + 87 + 113 = 300, aceeași sumă cât reprezintă și câștigul oricum am juca. Asta înseamnă că operatorul are marjă 0 la acest meci iar cotele sunt reale și foarte bune de jucat. În același timp, pot fi și mai mari decât la alte case de pariuri.

Să luăm și un exemplu diferit, de această dată:

Este vorba de un meci între Hammarby și Ostersunds: 1 – @1.65  x – @4.20  2 – @6.40. Vrem să câștigăm 200 Lei. Pariem 121 pe Hammarby, 47 pe X și 31 pe 2. Cu zecimalele aferente, ajungem la o miză totală de 200 Lei. Asta înseamnă că meciul respectiv de la top extra este și el în marjă zero.

Citește mai multe despre Pariuri sportive SenatorBet fotbal

Diferența semnificativă este că ai nevoie de încă alte 5 meciuri alături. Automat, un bilet de cel puțin 6 evenimente.

Pariuri sportive SenatorBet fotbal – oferta pe zile

Pe site avem afișată oferta pe 6 zile înainte în partea centrală. Practic, avem acces la toate evenimentele listate și care poate că nu sunt afișate în agenții.

Avem avantajul că putem vedea cum sunt cotate meciurile în avans și să facem o evaluare a șanselor pe care le acordă operatorul. Unele cote sunt mai mari, altele sunt mai mici decât la alte case de pariuri. Asta variază în funcție de mulți factori, știm foarte bine.

Cel mai mare avantaj pe care îl avem este că putem face bilete cu meciuri pe mai multe zile. Un eveniment în plus sau în minus, atunci când este vorba de mai multe pariuri, nu influențează chiar dramatic cota finală. Poate face însă diferența între un bilet verde, câștigător și unul care ajunge la coșul de gunoi.

Alt avantaj vine din faptul că putem compara cotele cu ale altor case de pariuri. În acest fel, estimăm un eveniment pe baza variaților de cote. O metodă destul de riscantă, însă există pariori care folosesc variațiile cotelor și mizează astfel. Ori, în cazul celor care fac arbitraj, diferențele de cote reprezintă punctul principal al activității.

Confrom Regulamentului de pariere la SenatorBet, fiecare eveniment din oferta de pariere va avea stabilit un PRONOSTIC cu un anumit coeficient (denumit „Cotă”) Prin cotă se înțelege o valoare numerică pe care organizatorul o acordă unui PRONOSTIC. Este determinată în urma unei atente analize a informaţiilor la care are acces. Cotele pot suferi modificari (pot fluctua) chiar și înainte de acceptarea unui pariu. Cota acceptată de parior și înscrisă pe bilet rămâne valabilă indiferent de modificarile ulterioare, cu excepția situațiilor speciale.

Scenariul unui meci de fotbal și cele mai potrivite pariuri (partea I)

STAI! Citeste si despre

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *