vineri , 13 septembrie 2019
Home / Stiri pariuri / Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet – sezonul 2019 – 2020
Pariuri speciale pe Liga

Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet – sezonul 2019 – 2020

Pariuri speciale pe Liga 1 în sezonul 2019 – 2020 care va debuta pe 12 Iulie 2019 cu partida FC Voluntari – Sepsi. Majoritatea echipelor și terminat partidele de pregătire, și-au definitivat loturile și sunt pregătite de start. Va fi o vară lungă și fierbinte, cu multe meciuri interesante și care se anunță profitabile pentru pariori.

Casele de pariuri au listat specialele, acele pariuri generale care se referă la prima ligă românescă. La Superbet oferta este cuprinzătoare și găsim multe pariuri interesante.

Majoritatea acestor pariuri nu merită jucate! Cotele sunt prea mici și presupun o investiție prea mare pentru un interval de un an. Totuși, sunt anumite pariuri care merită să le cunoaștem, chiar și pur statistic. Iar dacă vrem să pariem pe ceva, o putem face cu ușurință.

Câștigătoare – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

FCSB este principala favorită la câștigarea titlului urmată de CFR Cluj și Universitatea Craiova. Este greu de spus dacă aceasta este ordinea celor mai valoroase formații românești la această oră.

Suprinzător, Dinamo este a 5-a favorită la cota @25.00. O echipă care a jucat în Playout și nu a arătat mai nimic calitativ în ultimele sezoane. Pare o glumă bună făcută de casele de pariuri, însă echipa poate că are ambiții uriașe.

Duel strâns între FCSB și CFR, diferența de valoare la cote fiind nesemnificativă. FCSB @2.25 și CFR @2.55, procente care se vor modifica foarte repede după primele etape.

Superbet: Top 5 cele mai tari câştiguri la pariuri sportive

Golgheter – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Cu 18 reușite, Țucudean a fost golgheterul sezonului trecut și este principal favorit și în ediția 2019 – 2020. Gnohere a avut 15 reușite în 2018 – 2019 și este principalul contracanditat.

Suprinzătoare lipsa atacanților de la Viitorul, singurul prezent fiind Ianis Hagi. Acesta a avut 10 goluri marcate în sezonul trecut. Nu este o supriză că duelul se va da și aici între FCSB și CFR Cluj. Evoluția fiecărei echipe va avea un cuvânt greu de spus în privința golgheterului.

Superbet verificare bilet 2019. Vezi ACUM dacă ai câștigat

Retrogradare – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Nou promovatele sunt principalele candidate. Este firesc, în Liga 1 deja apare o diferență de valoare și mentalitate față de ligile secunde. Saltul valoric la prima ligă este destul de dificil și echipele se adaptează cu greu. În plus, apar probleme de administrative și financiare iar rezultatele sunt previzibile.

În acest sezon, Clinceni și Chindia Târgoviște sunt echipele care par ”bune de bătut”. Oricând, oricum, în orice fel. În rest, un clasament în oglindă al șanselor la titlu.

Cum să pariem pe echipele nou promovate

Total goluri întregul sezon – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

635.5 de goluri este limita maximă cotată de Superbet pentru acest sezon. Sunt 14 echipe și ar veni o medie de 45 goluri înscrise în sezonul regulat + playoff/playout. Practic, o medie de 2.37 goluri pe meci, reprezentativă pentru prima ligă românească. Totuși, această cifră are tendințe de scădere.

Liga 1 este considerată una de sub 2.5 goluri, foarte multe echipe jucând un fotbal sec și nespectaculos.

Total goluri în sezonul regulat – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Sezonul regulat este mai relaxat și avem destule partide de GG, GG3+, meciuri cu mai multe goluri. Totuși, nu putem spune că acest fapt este caracteristic Ligii 1. Atacanții de calitate sunt prezenți la doar câteva echipe.

Chiar dacă multe echipe se concentrează pe compartimentul defensiv și aici sunt probleme la implicarea în  joc. Multe probleme de ordin tehnic și de control al balonului.

Total goluri în playoff – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Este dificil să facem aprecieri asupra golurilor din playoff sau playout. Simplul motiv că nu cunoaștem echipele care vor evolua este suficient. Estimările caselor de pariuri se bazează pe statisticile anilor trecuți.

Multe echipe se întăresc și apar echipe noi din liga secundă. Deja observăm presupunerea că în playoff se vor duela aceleași echipe din anii trecuți: FCSB, CFR, Viitorul, Univ. Craiova etc.

Total goluri în playout – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

În playout lucrurile pot sta diferit, însă tendința este de a se marca cât mai puțin. Nicio echipă nu vrea să încaseze, mai ales când este vorba de rămânerea în primul eșalon valoric. Motivațiile financiare sunt în Liga.

Câte puncte vor avea după primele 3 etape – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte cartonașe galbene vor fi întregul sezon – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte cartonașe roșii vor fi întregul sezon – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte cornere vor fi întreg sezonul – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte goluri va marca golgheterul Ligii 1 – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte meciuri egale vor fi – Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte victorii va avea echipa campioană –  Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Echipa nu pierde niciun meci –  Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Cea mai bine clasată nou promovată –  Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Câte hattrick-uri vor fi marcate întreg sezonul  –  Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

Se va înscrie cel puțin un gol în minutul 1? –  Pariuri speciale pe Liga 1 la Superbet

STAI! Citeste si despre

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet, această casă de pariuri fiind una dintre favoritele noastre când vine …

Wimbledon 2019 ATP: mari favoriți și uriașe suprize la Londra

Wimbledon 2019 ATP și-a deschis porțile, marele turneu masculin pe iarbă intrând în faza calificărilor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *