duminică , 26 mai 2019
Home / Strategii Pariuri / 4 pariuri pe statistici sau cum să ignori unele oferte (2019)

4 pariuri pe statistici sau cum să ignori unele oferte (2019)

Pariuri pe statistici sunt acele pariuri pe aruncări de la margine, șuturi, posesie, numărul loviturilor libere ș.a.m.d. La prima vedere pare o gamă de pariuri pe care o poți lua în considerare. La o analiză mai atentă, vei descoperi câteva tipuri de pariuri haluciante.

Sunt convins că există jucători care abordează aceste pariuri. Mai mult decât atât, despre unele au fost discuții că sunt pretabile la blaturi și aranjamente. Să vedem însă ce ne oferă casele de pariuri în acest domeniu și dacă chiar pot fi luate pe bilete sau ignorate cu desăvârșire.

În activitatea mea de parior am evitat complet pariurile pe statistici datorită faptului că nu există nici urmă de valoare când primești cota @1.85 cu @1.85. Un procent de 0.15% lipsă ca marjă a operatorilor de pariuri este prea mult. La aceasta se adaugă caracterul total impredictibil și volatilitatea extremă a acestor piețe.

Erori logice la pariuri sportive de care ar trebui să știi când faci o analiză (2019)

Citește în continuare pentru a vedea câteva pariuri statistice analizate și explicate.

4 pariuri pe statistici explicate

Este vorba despre următoarele piețe (tipuri de pariuri):

 • prima aruncare de la margine
 • primul șut pe poartă
 • primul ofsaid
 • prima lovitură liberă

Cotele sunt la Betano, casă de pariuri care oferă foarte mult pariorilor. Pe lângă oferta vastă, cotele bune și transmisiunile live mai găsești o mulțime de oferte tentante dar și produse de casino și jocuri virtuale.

4 pariuri pe statistici
4 pariuri pe statistici la FCSB – Universitatea Craiova

Atenție! Citește aici înainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta în 2019!

La partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, echipa bucureșteană este ușor favorită la cota @2.05. Universitatea Craiova, în ciuda unui sezon bun nu pare o amenințare la adresa FCSB, Statistica confirmă dominația gazdelor din acest meci: în ultimele 14 jocuri, FCSV a câștigat de 11 ori, Craiova o singură dată și 2 partide s-au încheiat la egalitate.

Pe teren propriu, FCSB nu a pierdut niciodată cu Universitatea Craiova 1948 CS în ultimele 5 întâlniri. 
Harlem-Eddy Gnohere este golgheterul FCSB cu 11 goluri. Alexandru Mitriță a marcat de 13 ori pentru Universitatea Craiova 1948 CS.
FCSB nu a pierdut în ultimele 4 meciuri.

5 tipuri de pariuri pe care le evit de fiecare dată

Prima aruncare de la margine

FCSB @1.87 – Universitatea Craiova @1.87

– nicio informație care să îți indice un pariu

– prima aruncare de la margine nu are nicio importanță în dinamica meciului

– orice jucător care atinge balonul la începutul partidei poate acorda echipei adverse o aruncare de la margine

– chiar și în cazul unei aruncări din apropierea careului, valoarea execuției este redusă

– cotele sunt lipsite de orice valoare la @1.87

4 pariuri pe statistici la FCSB - Universitatea Craiova
4 pariuri pe statistici la FCSB – Universitatea Craiova

Primul șut pe poartă

FCSB @1.85 – Universitatea Craiova @1.90

– chiar mai hazliu decât pariul legat de prima aruncare de la margine, FCSB este mai bine cotată pentru primul șut la poartă

– în condițiile în care nu se cunoaște nici măcar echipa care începe jocul cu posesia balonului, aprecierea primului șut pe poartă este doar hazard

– orice scenariu care presupune un șut pe poartă poate fi analizat în contextul XG-ului. Vezi câte șuturi pe poartă are FCSB, câte șuturi pe poartă are Universitatea Craiova. Compari șuturile pe poartă ale fiecărui jucător din fiecare echipă și momentul la care au fost expediate. Pariezi pe baza baza acestor statistici înainte de a cunoaște formațiile de start. Aberant.

5 tipuri de pariuri pe care le evit de fiecare dată

Primul ofsaid

FCSB @1.75 – Universitatea Craiova @2.00

– FCSB, fiind echipa gazdă, este cotată cu șanse mai mari în atac. În ciuda acestui fapt, nu știe nimeni câte ofsaiduri obține FCSB pe baza primului atac. Se presupune că atacanții bucureșteni rămân cu gura căscată mirați de faptul că sunt pe teren?

– oricare dintre echipe poate iniția un atac soldat cu ofsaid. Intervenția tușierului are un rol hotărâtor, dar care tușier va fi luat în calcul pentru primul ofsaid? Acuratețea semnalizărilor, promptitudinea, atenția pe fază, care sunt factorii după care analizezi posibila prestație a unui arbitru de tușă?

– primul ofsaid nu are nici relevanță pentru desfășurarea ulterioară a partidei. Afectarea unui jucător suprins în poziție afară din joc este egală cu zero.

4 pariuri pe statistici la FCSB - Universitatea Craiova
4 pariuri pe statistici la FCSB – Universitatea Craiova

Prima lovitură liberă

FCSB @1.87 – Universitatea Craiova @1.87

 • o lovitură liberă poate să apară ca urmare intenției unui jucător iar acest lucru spune multe. Într-un scenariu în care un jucător provoacă un fault imediat după începerea meciului, se acordă prima lovitură liberă. Dacă acel jucător a mizat la pariuri pe o astfel de piață, va fi probabil, singurul câștigător
 • fiind un eveniment destul de ușor de trecut cu vederea, o lovitură liberă poate să nu influențeze partida. La fel și gestul jucătorului, atâta timp cât faultul sau acțiunea lui nu presupun un cartonaș galben sau roșu
 • un fault ”de joc” este destul de greu de monitorizat și analizat când vine vorba de jucători profesioniști

Tehnica ”dacă-atunci” la pariuri sportive și ce greșeli poți evita

Cum să ignori unele oferte

 • Selectivitatea este capacitatea omului de a efectua o anumită alegere între elementele unei clase de fenomene, obiecte etc. Învață să fii selectiv și în privința pariurilor.
 • Atunci când unele piețe presupun un grad uriaș de hazard și nu prezintă suficiente date statistice și informații accesibile, este bine să le eviți sau să le ignori
 • Evită pariurile cu un grad foarte ridicat de volatilitate. De ex., în cazul unui prim ofsaid, nu se poate contra, nu se poate da cash-out, nu se poate asigura pariul. Și acest lucru este un indicator prețios.
 • Atenție la cotele de echilibru! Toate casele de pariuri aplică o marjă asupra cotelor. @1.90 este o cotă rezonabilă, chiar și @1.87 sau @1.85 pot fi acceptate atunci când pariezi ocazional. Când vine vorba de valoare și un termen mai lung, nu ți-ar conveni să cumperi cu 4 Lei un produs pe care îl iei, de obicei, cu 1.5 Lei.

STAI! Citeste si despre

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc (2019)

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc (2019)

DNB este un tip de pariu pe care îl oferă majoritatea operatorilor. Foarte popular în …

Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

GG3+ este un pariu tipic partidelor în care se marchează mai multe goluri. Cel puțin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *