luni , 6 decembrie 2021
Home / Articole populare / Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)
Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Dacă suntem dintre cei care punem pariuri pe Esports, la Baumbet găsim multe opțiuni interesante. Este drept că multe case de pariuri au început să acord atenție secțiunii Esports și mulți pariori se apleacă asupra acestei secțiuni. Chiar dacă cotele nu sunt foarte valoroase, chiar dacă încă nu avem destul de multe oțiuni de pariere și destule derivate, interesul este în creștere.

În condițiile în care există nenumărate tipuri de pariuri exotice, pariurile Esports par să găsească din ce în ce mai mulți susținători. Încă nu avem statistici relevante și nici baze de date care să ne susțină, dar ne putem distra pariind pe Esports.

Dacă facem parte dintre cei care jucăm jocuri video, atunci pariurile pe Esports devin și mai interesante. Jocuri precum Counter-Strike, Dota, League of Legends sau FIFA au milioante de jucători care se distrează și relaxează jucându-le. Priceperea, antrenamentul și abilitățile sunt incontestabile pentru a ajunge un jucător de top. Iar aici, la jocurile video, hazardul are un rol diminuat. Chiar dacă RNG-ul își spune deseori cuvântul, acesta nu are o influență atât de mare precum în cadrul unor sporturi tradiționale.

esports la nivelul anului 2019 – viitorul pariurilor sau o prostie fără sens?

Counter-Strike Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Counter-Strike este o serie de jocuri video multiplayer shooter la prima persoană. Sunt echipe de teroriști ce luptă contra unor echipe care încearcă să prevină faptele monstruoase. Teroristi si contra-teroristi. La sfârșitul fiecărei runde, jucătorii primesc premii pe baza performanțelor individuale. Acestea sunt în monedă de joc care poate fi folosită pentru arme mai performante care se utilizează în rundele următoare.

Counter-Strike Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

DOTA Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Foarte dinamice si atractive, pariurile pe DOTA sunt foarte căutate. Dota 2 este un joc video multiplayer online arena arena de luptă dezvoltat și publicat de Valve.

DOTA Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Putem paria atât pre-meci cât și live. Am găsit pariuri pe WePlay Bukovel Minor, competiție care era live în momentul în care schiațam acest articol. Am găsit pariuri pe Câștigător, Handicap Hartă, Total Hărți și Scor corect la un meci între Geek Fam și Royal Never Give Up.

FIFA Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

FIFA, cunoscută și ca FIFA Football sau FIFA Soccer este o serie de jocuri video începută în anul 1993, produsă de Electronic Arts și distribuită sub numele de EA Sports.

Ce pariuri virtuale avem la Baumbet – evenimente rapide și antrenante

Este un joc etraordinar de îndrăgit și apreciat. Putem juca cu orice echipă de fotbal împotriva prietenilor sau a unor adversari online. Trăsăturile și abilitățile jucătorilor sunt contruite pe baza celor reale, asemănările fiind izbitoare.

Avem pariuri pe câștigători, dar și pariurile specifice unui joc de fotbal. Platforma de joc este PS4.

FIFA Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

League of Legends Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

League of Legends e un joc de acțiune-strategie extrem de competitiv și rapid, un joc care te face să lupți pentru victorie. De tip Multiplayer online battle arena, dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS. În 2012 Forbes a numit League of Legends ca “cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc.

League of Legends Pariuri pe Esports la Baumbet (2020)

Aici găsim pariuri pe mai multe competiții cum sunt: CBLOL, LCK, LCS EU, LCS NA, LJL, LLA, LPL.

STAI! Citeste si despre

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodia ta? Se spune …

Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

5 smartwach pentru pariori, realitate sau iluzie? Alegerea unui smartwatch poate fi cu adevărat dificilă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *