vineri , 19 aprilie 2019
Home / Articole populare / Pariuri online sau pariuri offline – cum este mai bine să pariezi?

Pariuri online sau pariuri offline – cum este mai bine să pariezi?

Foarte mulți pariori se întreabă cum este mai bine să joace: pariuri online sau pariuri offline. Întrebarea poate crea dileme pentru mulți dintre noi iar răspunsurile sunt multiple. Atât casele de pariuri online cât și cele offline, prezintă avantaje sau inconveniente pentru orice parior.

Am parcurs mai multe articole existente pe site-uri de pariuri, fiecare motivând și arătând cum sau unde este mai bine să pariezi. Toate scrise argumentat și cu explicații care par plauzibile. La o privire atentă însă, multe explicații suferă și arată doar anumite aspecte avantajoase uneia dintre părți. Departe de adevăr acest punct de vedere, mai degrabă specific celor care promovează una sau mai multe case de pariuri.

Pariuri online sau pariuri offline

Am făcut o  analiză atât a motivelor pentru care să pui pariuri online sau pariuri offline și s-a remarcat faptul că există avantaje și dezavantaje de ambele părți. Aceste articole le puteți vizualiza și parcurge cu atenție urmărind linkurile:

Pariuri online – 10 motive pentru care să pariezi pe site

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Reluând ideile prezentate în acele articole, iată ce reiese pe scurt, comparând pariurile online cu cele offline:

Dacă pariezi online

 • 1. Este mai comod și mai confortabil – pariezi pe computerul personal (tabletă sau telefon)
 • 2.  Ai la dispoziție o gamă largă de informații pe care nu le găsești în altă parte
 • 3. Accesul instant la mai multe case de pariuri
 • 4. Acoperirea, cash-out-ul, posibilitatea de vânzare a unui pariu, dacă meciul nu se desfășoară cum ai anticipat
 • 5. Nu stai la cozi așteptând
 • 6. Nu ții biletele la pariuri în buzunar, nu le uiți prin mașină sau în pantalonii puși la spălat
 • 7. Nu plătești taxe (5%) la fiecare bilet pus
 • 8. Online transmiți cartea de identitate casei de pariuri o singură dată când validezi contul
 • 9. La casele de pariuri online beneficiezi de bonusuri
 • 10. Online ai acces la mai multe produse, distracția e mai mare
Pariuri online sau pariuri offline - cum este mai bine să pariezi?
Pariezi online sau offline? Sursa foto: urbanbearweekend.com

Pariuri online – 10 motive pentru care să pariezi pe site

Dacă pariezi offline, la agenții stradale

 • 1. Pariezi responsabil, atât cât îți poți permite
 • 2. Nu ai grija taxelor și impozitelor
 • 3. Oferta la pariuri este mai cuprinzătoare decât la casele de pariuri online
 • 4. Siguranța câștigurilor tale de care poți beneficia oricând
 • 5. Bonusuri pentru biletele la pariuri
 • 6. La casele de pariuri offline poți socializa și interacționa cu ceilalți jucători
 • 7. Te poți distra încercând să joci la aparate tip slot-machine sau pariind la diverse loterii
 • 8. Programul extins al agențiilor de pariuri îți oferă acces chiar la la ore târzii
 • 9. Poți ieși cu prietenii să vizionezi un meci, fără să deranjezi pe cineva
 • 10. Nu completezi date, nu dai mailuri, nu ești nevoit să răspunzi la telefon, ai intimitate și protecție

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

pariuri online sau pariuri offline
Un parior offline studiind ultimele noutăți Sursa foto: betfair.com

Dacă pariezi online, o faci folosind computerul, telefonul mobil sau tableta și ai parte de confort, nu trebuie să te deplasezi. Dacă însă mergi la agenții stradale pentru a plasa pariurile, acolo ai tendința să pariezi exact cât îți poți permite.

Pariorii cu experiență cunosc faptul că online tentațiile sunt mult mai mari. De exemplu, dacă pariezi live, poți fi tentat să faci ”all-in”, să mizezi toată banca pe un singur meci, lucru care nu se prea întâlnește offline.

Online ai la dispoziție site-uri de sport, ziare electronice, site-uri de pariuri, burse de pariuri, în general, cam orice te poate ajuta să analizezi un meci, să găsești ponturi sau să vezi un joc și să pariezi live. Dacă informațiile obținute le poți utiliza și când pariezi offline, la pariuri live situația devine mai complicată. Aici fiind vorba de câteva secunde sau timpi reduși de pariere, este ceva mai greu să plasezi pariuri live la agențiile stradale.

3 trucuri la pariuri live pentru un profit pe termen lung

Offline ai la dispoziție unele oferte care sunt mai cuprinzătoare decât cele pe care le găsești online. Sunt unele case de pariuri offline care listează oferta pe o săptămână sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte util pentru cei care pariază cu răbdare și își aleg meciuri situate într-un interval de timp de 2,3 sau 4 zile.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

Dacă la casele de pariuri offline poți merge să încasezi câștigurile după meci sau după terminarea jocurilor pe care le ai pe bilet, la casele de pariuri offline o retragere poate dura câteva zile.

Bonurile la pariuri se întâlnesc, în special, la casele de pariuri online. Bonus de bun venit, bonus de fidelizare, bonus pentru diferite campionate, bonus pentru diverse tipuri de pariuri, bonus pentru diverse evenimente (Campionat Mondial, Campionat European, Turneu de Grand Slam etc.). Și la casele de pariuri offline sunt bonusuri pentru bilete, pentru pariuri acumulator sau pariu șansă, însă aici online-ul este superior.

Așadar există motive temeinice să alegem ambele categorii. Cel mai important lucru pentru un parior este  să se distreze și să câștige. O putem face în ambele părți, la pariuri online sau pariuri offline.

Cum își aleg pariorii de succes casele de pariuri la care joacă

Este clar că nu alegi o casă de pariuri după culori sau pentru faptul că aduce noroc. Ca și parior care urmărește profitul, este important să ții seamă de anumiți factori în alegerea ta.

În primul rând, toți pariorii de succes caută cotele valoroase la casele de pariuri la care joacă. În era tehnologiei, este important să alegi casa de pariuri care îți oferă și cel mai mic avantaj de care să profiți. Chiar  și orice sumă mică de 2 sau 5 Lei este importantă în economia profitului. Cu cât sunt cotele mai bune și mai apropiate de cota reală (adică marja de profit a casei de pariuri este mai mică), cu atât ești mai avantajat.

Mulți pariori vor spune că nu contează cotele și le este indiferent dacă pariază pe o cotă de @1.80 sau pe una de @1.70 la același meci, pe același pariu. Dacă e să câștige tot vor câștiga. Este o argumentație puerilă prin care cei în cauză recunosc că pentru ei doar norocul este cel care contează.

Hazardul și șansa au locul loc la pariurile sportive, însă rolul acestora se diminuează pe termen lung. Cu cât numărul de pariuri este mai mare (peste 1000 de pariuri utilizând o strategie de pariere), cu atât se diminuează elementul aleator.

Iată mai jos câteva sfaturi date de pariori de succes pentru alegerea unei case de pariuri la care să joci:

 • Alege o casă de pariuri legală și promptă în onorarea plăților
 • Asigură-te că ți se oferă o marjă de câștig rezonabilă. De exemplu, dacă pariezi pe sub/peste 2.5 goluri și o casă de pariuri îți oferă cote de @1.80 cu @1.80, treci mai departe, pentru că nu e nimic valoros în a pierde garantat 20% la fiecare pariu.
 • Cunoaște în detaliu termenii și condițiile de pariere
 • Dacă ai acces la cote valoroase, de multe ori peste media pieței
 • Observă dacă primești și bonusuri. Sunt importante și pot întregi profiturile unui parior.

 

În concluzie:

Este bine să pariem atât online cât și offline, în funcție de accesul fiecăruia la casele de pariuri. În prezent, multe case de pariuri offline se îndreaptă și spre segmentul online, exemplele fiind numeroase. Un lucru util, de exemplu, este faptul că poți încasa câștigurile obținute online la o agenție stradală sau poți alimenta contul online.

Când tragem linie, profitul este cel mai bun indicator pentru fiecare dintre noi. Obținut online sau offline, este cel care ne motivează și ne oferă imaginea valorii noastre ca pariori.

STAI! Citeste si despre

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

Pariuri live la Baumbet – casa de pariuri are o mulțime de evenimente live pe …

Ce va face Simona Halep la Australian Open 2019?

Simona Halep debutează la Australian Open 2019 marţi, de la ora 10:00, contra estoniencei Kaia Kanepi (70 WTA). Aș dori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *