duminică , 24 octombrie 2021
Home / Topuri / Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Atât casele de pariuri offline cât și cele online, au diferite avantaje și dezavantaje.

Foarte multe aspecte țin și de obișnuință și gradul de siguranță cu care este obișnuit fiecare dintre noi.

Casele de pariuri stradale, agențiile de cartier sunt foarte răspândite în toate zonele României, în fiecare oraș, comună sau chiar sat, fiind aproape imposibil să nu ai acces la cel puțin o locație.

Eram un frecvent susținător al caselor de pariuri online, dar, în ultima vreme, am descoperit că agențiile stradale îți oferă o serie de avantaje care nu merită trecute cu vederea.

 

1. Parierea responsabilă

Conform reglementărilor în vigore în privința jocurilor de noroc, nu au acces cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani. be-responsible

Agențiile de pariuri offline nu permit accesul minorilor iar acest lucru este foarte important din punct de vedere al responsabilitații sociale la pariuri.

Pentru orice parior aceasta este și o protecție, pentru că la agențiile stradale de pariuri ai tendința firească să pariezi atât cât îți poți permite.

Faci un bilet, două, le pui după care aștepți desfășurarea meciurilor și urmărești pariurile plasate.

Cel mai important aspect aici însă este altul, iar pariorii cu experiență știu acest lucru.

La casele de pariuri online, ai tendința uneori să exagerezi, să joci mai mult decât e cazul, să petreci mai mult timp decât ar fi normal.

Nu te poate împiedica nimeni. Mai mult decât atât, dacă ai 500 RON și câștigi câteva pariuri, ai făcut 800 RON repede.

Încă o serie bună și ești la 1200 RON iar tentanția devine mare.

Poți ajunge în situația de a paria toți banii, 1200 RON mai ales dacă dai peste câteva partide live interesante.

Ca la poker, all-in! O dată, de două ori…și poți avea parte de o surpriză neplăcută sau de un blat sau cine știe ce altă nenorocire, pentru că sportul e plin de mizerii. Fotbalul și tenisul, în special.

Poți ajunge să riști sume mari pentru profituri mici sau foarte mici iar dacă ai o zi proastă sau un meci aiurea, s-a dus tot.

Regretele sunt tardive și nu aduc înapoi sumele pierdute.

La casele de pariuri offline, ai cumva acest avantaj de a nu fi tentat să pariezi tot bugetul sau tot ce ai în portofel.

De cele mai multe ori, ajungi acolo știind exact ce sumă vei paria și pe câte bilete.

Mai sus este un aspect de pariere responsabilă care ține de pariori, de oricare dintre noi și la care trebuie să te gândești cu atenție.

 

2. Nu ai grija taxelor și impozitelor

Taxele și impozitele sunt stopate la sursă și sunt deduse din miză sau din câștigul obținut.

coada-la-impozite
Coadă la plata taxelor și impozitelor            Sursa: viata-libera.ro

Nu vei avea grija bilanțului și a retragerilor, nu trebuie să depui declarații la ANAF, nu trebuie să plătești impozite anul următor.

Orice câștig se primește în baza cărții de identitate și îl poți ridica pe loc.

Nu trebuie să completezi Declaraația 200 și nici să ai un bilanț al tuturor retragerilor făcute.

Nu stai să calculezi cât ai de plată, când și unde trebuie să plătești, iar acesta este un avantaj.

Casa de pariuri reține impozitul pe care îl ai de plată și îl virează anul următor către ANAF în baza CNP-ului fiecărui jucător.

Nimănui nu îi place să își piardă timpul stând cu orele la cozi și așteptând după cei aflați în spatele ghișeelor.

Din acest punct de vedere, ești avantajat pariind la casele de pariuri offline.

 

3. Oferta la pariuri este mai cuprinzătoare decât la casele de pariuri online

Da, majoritatea caselor de pariuri offline au oferta mai vastă. Mai multe tipuri de pariuri, mai multe opțiuni, mai multe pariuri complexe.

În plus, un interval mai lung de timp în care oferta este disponibilă.

La această oră, sunt case de pariuri care activează atât online cât și offline (Baumbet, Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Publicwin).

Vei remarca faptul că au mai multe tipuri de pariuri în ofertă și poți face oricând o comparație.

La toate casele de pariuri offline găsești inclusiv ofertă de pariuri live, iar la pariurile clasice găsești și diferite tipuri de pariuri complexe, multe dintre acestea nefiind prezente în oferta caselor de pariuri specializate pe partea de online.

Există operatori de pariuri care pun la dispoziție oferta pe o perioadă mai lungă de timp, o săptămână, două sau chiar o lună. Acest lucru este în avantajul pariorilor, care pot vedea din timp cum sunt cotate anumite meciuri.

 

4. Siguranța câștigurilor tale de care poți beneficia oricând

Orice bilet câștigător îți este plătit imediat în baza actului de identitate. Nu trebuie să ai la tine decât biletul câștigător și actul de identitate, iar operatorul îți plătește câștigurile obținute.

Trebuie totuși să ai biletul câștigător, precum și un act de identitate (cu care să dodevești că ai peste 18 ani).

În cazul în care ai bilete câștigătoare, te prezinți cu ele la operatorul de pariuri și îți este eliberat câștigul. Din acest câștig se deduce suma datorată impozitului.

Impozitul este reținut de către casa de pariuri, care îl virează la bugetul de stat.

Acesta este un avantaj în fața caselor de pariuri online, de unde primești banii în 2-5 zile de la retragere. În cazul caselor de pariuri online dar care au și locații stradale, poți încasa câștigurile de la ghișeele acestor locații.

 

5. Bonusuri pentru biletele la pariuri

Găsești cote mărite pentru diverse meciuri. Mai mult decât atât primești bonusuri pe fiecare bilet pariat în funcție de numărul de evenimente.

Pariul șansă, bonusuri multiple, bonusuri pe cote – acestea sunt ofertele și promoțiile de care beneficiezi în mod constant, la majoritatea caselor de pariuri offline.

Ca parior, știi foarte bine că o cotă mare are o probabilitate mică de apariție. Cu cât faci o cotă mai mare, cu atât șansa de a câștiga scade.

Din acest motiv, casele de pariuri oferă bonusuri sau asigurări în cazul biletelor la pariuri care au cote mari. În primul rând pariul șansă, cu care ai posibilitatea de a primi înapoi 10% dintr-un potențial câștig la un bilet cu un meci necâștigător și bonusuri pentru pariuri multiple, când primești 10%, 20%, până la 150% în cazul selecțiilor multiple.

Mulți pariori joacă biletul zilei, o tehnică prin care selectează mai multe meciuri și cote, pe care le pariază combinat pe același bilet. Atât pentru pariori cât și pentru casele de pariuri, în acest caz, există avantaje și dezavantaje.

Pentru cei care pariază biletul zilei (ori bilete la pariuri, în general), atracția de a găsi cote cât mai mari este greu de controlat. Trebuie să ai răbdare, să analizezi și să pariezi doar acele meciuri pe care le consideri valoroase. Pentru o casă de pariuri este ușor să își asigure pariurile simple, dar apoape imposibil să asigure și să contreze biletele cu alegeri multiple.

 

6. La casele de pariuri offline poți socializa și interacționa cu ceilalți jucători

Poți discuta și schimba păreri, sfaturi și opinii pe diverse meciuri. Poți întâlni și alți pariori, poți vedea diferite bilete ori poți avea acces la unele informații.

Un sfat, o părere, întotdeauna sunt binevenite.

Fiind vorba de un spațiu social, într-o locație de pariuri poți întâlni persoane cu aceeași pasiune cu care poți purta discuții pe subiecte comune.

Majoritatea caselor de pariuri offline oferă acces la internet wireless, așa că poți citi diverse analize ori consulta site-uri de specialitate atunci când pariezi.

Într-o perioadă în care suntem tot mai dependenți de computere, telefoane mobile și internet, faptul că poți socializa și discuta cu alți pariori, cu care te întâlnești, reprezintă un avantaj.

Chiar dacă discuți despre ”un meci care te-a scos”, ori despre forma unei echipe sau despre un meci oarecare, important este schimbul de idei și timpul petrecut pentru a descoperi lucruri noi.

 

7. Te poți distra încercând să joci la aparate tip slot-machine sau pariind la diverse loterii

Poate că ai 30 de minute libere sau poate că aștepți pe cineva și nu ai chef să pariezi ori nu sunt meciuri care să îți convină.

Poți să te joci la aparate de tip slot-machine, poți miza la diverse loterii sau poți urmări o cursă de ogari.

Dacă te pasionează loteriile internaționale, poți miza la Grecia Kino, Italia Kino, Franța Keno, Belgia Keno, Germania Keno etc., multe dintre aceste loterii având extrageri foarte dese. În afară de Keno, sunt și loteriile renumite din Polonia, Italia, Belgia, Elveția, Slovacia, Canada ș.a.m.d.

În general, miza minim acceptată pe un bilet la loterie este cuprinsă între 1 și 2 Lei. Sunt mulți pariori pasionați de aceste loterii și care joacă diferite sisteme, șansele de câștig fiind considerate destul de mari.

Cursele de câini sunt o altă atracție în agențiile stradale, iar dacă ești însoțit de prieteni, poți face pariuri împotriva lor.

În locațiile operatorilor de pariuri există și aparate tip slot-machine la care te poți juca încercând diverse jocuri.

 

8. Programul extins al agențiilor de pariuri îți oferă acces chiar la la ore târzii

Cam orice agenție de pariuri are un program care acoperă cel puțin 12 ore în fiecare zi. programul-de-lucru

De la 10 la 22 este intervalul orar în care ai acces și poți paria ori retrage câștigurile obținute.

În general, programul de lucru al unei case de pariuri offline este de cel puțin 12 ore/zi, dacă nu și mai mult.

Între 8 – 22 sau 10 – 22, ori alt program mai generos, de cele mai multe ori fiind deschis la toate orele rezonabile la care poți paria.

Chiar dacă scapi târziu de la serviciu, ori dacă ai program încărcat, ai timp suficient pentru a putea pune un bilet la pariuri.

Ai avantajul că îți poți face biletele la pariuri online, poți salva codul și poți pune bilete în agenție cu usurință.

Este valabil și în cazul câștigurilor, pe care le poți încasa oricând, în timpul programului de lucru.

 

9. Poți ieși cu prietenii să vizionezi un meci, fără să deranjezi pe cineva

Casele de pariuri offline sunt o alternativă pentru cei care vor să vadă un meci în compania prietenilor și să petreacă timp discutând despre pasiunea comună. pariuri offline

Dacă se poate servi și o cafea, un suc sau chiar o bere (pentru cei care nu sunt cu mașina și care și-au plasat pariurile înainte de începerea meciului), cu atât mai bine, cadrul devine mai atrenant, discuția mai interesantă.

Ai și avantajul că poți paria live, cei mai mulți operatori de pariuri offline oferind această secțiune.

Iar unde sunt mai mulți prieteni, sunt și mai multe idei de pariuri, chiar dacă sunt făcute împotriva casei sau chiar prietenului din liceu sau facultate.

Mai ales în cazul unor întâlniri între bărbați, o casă de pariuri offline oferă un cadru relaxant în care să petreci timp în mod plăcut.

Dacă este și o zi în care sunt meciuri din Champions League, Uefa League sau Premier League, nici nu realizezi când trece timpul.

 

10. Nu completezi date, nu dai mailuri, nu ești nevoit să răspunzi la telefon, ai intimitate și protecție

Dacă îți deschizi conturi online, de multe ori, poți primi pe mail diferite informări sau oferte, chiar poți fi sunat la telefon sau primi mesaje sms. Dacă nu răspunzi, se poate considera că acel cont nu îți aparține sau nu poți beneficia de vreo ofertă telefonică.

În cazul în care pariezi la agențiile de cartier, ai toată intimitatea și nu ești obligat să oferi date personale decât dacă vrei să încasezi câștigurile.

În cazul caselor de pariuri online, există o procedură de validare a contului pe care trebuie să o urmezi. Nu este cazul de așa ceva la casele de pariuri offline.

Când îți deschizi cont la o casă de pariuri online, completezi datele personale, inclusiv numărul de telefon precum și contul de card (dacă depui cu cardul). Nu este cazul la casele de pariuri offline.

 

Citește și Pariuri online – 10 motive pentru care să pariezi pe site ca să îți faci o idee completă despre pariurile online și cele offline.

 

 

De Mircea-Nicolae Panait
De Mircea-Nicolae Panait

STAI! Citeste si despre

Top 5 iubite ale lui Ronaldo

Ce puteti citi in acest articol Top 5 iubite ale lui Ronaldo, ideea acestui scurt …

Top 5 motociclete de viteza

Ce puteti citi in acest articol Cele mai bune motociclete de viteza sunt facute sa …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *