miercuri , 26 ianuarie 2022
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Case de pariuri ONLINE / Pariuri live: duel decisiv între Everton și Lyon în Europa League | Unibet
Everton și Lyon

Pariuri live: duel decisiv între Everton și Lyon în Europa League | Unibet

Pariuri live pe duelul dintre Everton și Lyon, ne propune pentru această seară, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online:

Situație strînsă în grupa E din Europa League

Grupa E din Europa League a fost considerată una dintre cele mai strânse dintre cele 12 grupe din acest sezon. Asta pentru că din componența grupei fac parte formații din campionate puternice, precum Premier League, Serie A și Ligue 1. Everton, Lyon, Atalanta și Apollon Limassol alcătuiesc grupa E. După primele 2 etape, niciuna dintre formații nu a obținut 2 victorii.

În plus, doar Atalanta a reușit să câștige în cele 4 meciuri jucate până acum ți ocupă primul loc în grupa, cu 4 puncte. Apollon Limassol și Lyon sunt la rândul lor neînvinse, însă au remizat în ambele jocuri de până acum și au câte 2 puncte. Everton este ultima în grupa E, cu doar un punct după primele 2 jocuri. Meciurile din etapa a treia se joaca joi, 19 octombrie, de la ora 22:05 și pot fi pariate live pe Unibet.

Lyon și Everton se afla la primul meci direct în cupele europene

Cele 2 formații nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci oficial. Cele 2 formații nu trec prin cea mai bună perioadă în meciurile europene. Everton a remizat 2 dintre ultimele 3 meciuri jucate în cupele europene și a pierdut unul. De cealaltă parte, Lyon a obținut o singură remiză în ultimele 4 deplasări din Europa și a pierdut celelalte 3 meciuri jucate în deplasare.

Francezii însă se descurcă mai bine în Ligue 1, acolo unde au reușit să obțină o victorie importantă în acest weekend, în meciul de pe teren propriu cu Monaco. Lyon s-a apropiat astfel la 3 puncte de monegasci, care ocupă locul 2 în Franâa. În schimb, Everton este doar pe locul 16 în Premier League, în ciuda investițiilor masive din această vară. Elevii lui Ronald Koeman au doar 2 victorii în primele 7 etape din Premier League.

Pariuri live pentru meciul Everton – Lyon

La Unibet, ai pariuri live pentru meciul dintre Everton și Lyon. Meciul începe joi, de la ora 22:05, iar englezii sunt favoriâi, cu o cotă de 2.25. Lyon are o cota de 3.20 pentru a obține prima victorie din această ediție a Europa League. La cele 113 de opțiuni de pariere pre-meci, în timpul desfășurării partidei poți paria live pe următorul eveniment din meci, momentul în care se va înscrie sau numărul de cartonașe ori cornere.

STAI! Citeste si despre

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *