joi , 20 februarie 2020
Home / Strategii Pariuri / Cele mai importante aspecte de care să ții seama la pariuri în sezonul 2018-2019

Cele mai importante aspecte de care să ții seama la pariuri în sezonul 2018-2019

Pariuri în sezonul 2018-2019 în care am intrat cu dreptul și fiecare speră să fie cât mai fructuos.

Sezonul 2018 – 2019 debuteză, tot mai multe partide în fiecare zi, deja mi-am format câteva opinii. După Cupa Mondială din Rusia 2018, competiție care a împărțit pariorii, cu toții ne îndreptăm atenția către campionatele interne.

Adevărul este că turneele finale sunt departe de a fi profitabile pentru pariori. În primul rând datorită duratei reduse, apoi datorită faptului că foarte mulți jucători vin obosiți după un întreg sezon competițional. Oricât de motivante ar fi premiile, nivelul financiar nu se ridică la cel din marile campionate europene.

Deși teoria o știm cu toții, sunt anumite tehnici de care uităm adesea. Acesta este principalul motiv al acestui articol.

Iată câteva aspecte de care ar trebui să ții seama la pariuri în sezonul 2018-2019:

Următoarele reguli îți asigură o stabilitate în privința analize meciurilor și sunt necesare dacă vrei să îți asiguri un profit constant.

Cunoaște echipele pe care pariezi

Studiază echipele, vezi punctele tari și punctele slabe ale fiecăreia, cum se comportă pe teren propriu și cum joacă în deplasare. Mai mult decât atât, evaluează fiecare campionat și obiectivele declarate ale grupărilor respective.

Un aspect de finețe este legat de vârsta jucătorilor (care nu întineresc, oricât și-ar dori) și evoluția lor de-a lungul sezonului poate fi oscilantă. Totodată, schimbările calitative la nivelul strategiilor de joc și așezarea în teren sunt importante.

Unde găsim cele mai bune informații pentru pariuri

Urmărește transferurile dar și acomodarea jucătorilor, mișcările managerilor dar și suportul publicului.

Îmbunătățiri substanțiale ale jocului sau sincope pot apărea în orice sezon și sunt obișnuite la nivelul fotbalului profesionist.

Pariază pe echipe motivate

Câteodată unele echipe nu evoluează la întregul potențial, însă alteori joacă mai bine decât arată statisticile.

Asta se întâmplă, de multe ori, în partide critice sau cu miză importantă. Un derby local poate fi extraordinar de important în psihologia jucătorilor.

Dacă o echipă are meci de Champions League, este firesc să își menajeze unii titulari. La fel de bine, poate juca diferit după un joc într-o competiție europeană.

Cele mai importante aspecte de care să ții seama la pariuri în sezonul 2018-2019
Cele mai importante aspecte de care să ții seama la pariuri în sezonul 2018-2019

Evitarea retrogradării este un alt subiect sensibil. Este încetățenită ideea că echipele ”trebuie” să evolueze mai bine și să se concentreze în acele meciuri. De multe ori însă, nu mai au resursele sau motivația suficientă.

Mai degrabă revanșele sunt importante. O echipă care a pierdut sezonul trecut în fața unui adversar, are toate motivele să joace motivat și cu mai multă ambiție în noua confruntare directă.

Nu te lăsa intimidat de pierderi la pariuri în sezonul 2018-2019

Atunci când intri într-o serie negativă, nu te panica și nu face obișnuita greșeală de a mări mizele încercând să recuperezi imediat.

Este cea mai mare prostie pe care o poate face un parior și am trecut sau trecem cu toții prin această fază.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

În loc să încerci să recuperezi imediat, mai degrabă reanalizezi modul și metodele de pariere. Cel mai bine este să reduci mizele până când începi să câștigi din nou cu regularitate.

Mulți pariori cu experiență susțin că această dorință de a recupera pierderile instant este cea mai mare greșeală pe care o putem face.

Psihologia pariorului de succes pe fotbal

Nu există serii negative sau pozitive care să țină la infinit, așa cum nu există nici serii de victorii sau înfrângeri ale unor echipe care să fie interminabile.

Fii selectiv

Nu paria oricând și pe orice, nu paria bazându-te pe emoții sau dorințe. Nu paria doar pe o echipă pentru simplul fapt că e favorita ta.

Fii selectiv și nu uita că valoare găsești cu adevărat doar în situații rare.

De exemplu, oricât de bine te-ai pricepe la Premier League, să pariezi pe fiecare meci este de-a dreptul riscant.

Citește totul despre Premier League 2018-2019

Pariază pe valoare – pariuri cu risc mic și câștig ridicat

„Piața de capital nu este un joc de noroc. Nu trebuie să pariezi pe orice, poți să aștepti. Problema intervine cand esti money-manager si toti fanii tipa incontinuu: Mai schimba, lenesule!”

Subiectul valorii la pariuri începe să devină cunoscut și acceptat de tot mai mulți pariori. Indiferent că suntem jucători ocazionali sau pariori constanți, devine clar faptul că:

Dacă pariezi cu regularitate pe cote de @1.70 când acestea ar trebui să fie @1.90 ești din start pierzător pe termen lung.

De fapt, ideea valorii poate fi sintetizată cam așa: dacă estimarea ta pentru un meci spune că Arsenal ar trebui să aibă cota de @1.30 dar casele de pariuri oferă @1.50, acel pariu este valoros.

În acest caz, suma pe care o riști este mică în comparație cu cea pe care o poți câștiga iar pariul pe Arsenal pare perfect îndreptățit.

Pariază împotriva curentului 

Anumite echipe au o puternică susținere publică. La fel și în cazul unor meciuri care au un număr mare de susținători.

Doar dacă ne gândim la meci între Manchester United și Chelsea sau la o partidă între Liverpool și Arsenal, care, departe de a fi decisivă, este foarte mult influențată de către casele de pariuri.

Acestea tind să reducă anumite tocmai pentru a îndeplini așteptările publicului. Favorita are cota depreciată, în timp ce outsidera primește o cotă mai mare decât cea reală.

Uneori este destul de greu să accepți faptul că ar trebui să eviți unele meciuri și să cauți valoarea în altă parte.  Și din cauza tentației de a considera ”cote sigure” și a altor factori de natură psihologică.

Atenție la jucătorii accidentați

Urmărește situația jucătorilor accidentați/indisponibili, însă fără lua măsuri exagerate. Important este să privești obiectiv fiecare jucător lipsă și calitatea înlocuitorului.

Este cert că se schimbă anumite relații de joc în teren. Fiecare jucător are predispoziții și afinități în relațiile de joc.

Atenție și la situațiile în care o echipă are 2 sau mai mulți jucători importanți accidentați.

Un alt aspect tot aici este legat de situația cartonașelor galbene pe care le are un jucător. Predispoziția spre durități poate fi speculată, pariind specific pe sancțiunile ce le poate primi un jucător. Bineînțeles că e deviant să pariezi pe cartonașe roșii cu regularitate, însă pe cartonașe galbene sunt destule strategii de urmat la pariuri în sezonul 2018-2019

Strategia cartonașelor la pariuri – Ce ar trebui să știm atunci când pariem pe cartonașe

Alege cu atenție casele de pariuri la care joci

Fiecare dintre noi avem anumite preferințe legate de casele de pariuri. Nu există o casă de pariuri perfectă, însă există diferențe semnificative între ele.

Recomand să pariezi la 4-5 case de pariuri, unde găsești condițiile cele mai avantajoase pentru tine. Până la urmă este cel mai important să te simți în siguranță și să te distrezi.

Fiind o piață concurențială, operatorii de pariuri își îmbunătățesc serviciile, oferă diverse promoții și avantaje, introduc noi facilități (cum este de exemplu cashout la agențiile stradale).

Bettinginside îți recomandă pentru pariuri în sezonul 2018-2019: Sportingbet, Baumbet, Netbet, Betfair etc. și îți prezintă periodic toate casele de pariuri prezente pe piața românească cu plusurile și minusurile fiecăreia.

STAI! Citeste si despre

5 motive care ne arată cât este de importantă post-analiza la pariuri sportive (2019)

5 motive care ne arată cât este de importantă post-analiza la pariuri sportive (2019)

Post-analiza la pariuri sportive este o activitate neglijată de foarte mulți pariori. Atunci când un …

2-3 goluri – o modalitate de joc care poate fi foarte profitabilă

2-3 goluri – o modalitate de joc care poate fi foarte profitabilă (2109)

2-3 goluri este un tip de pariu pe care îl întălnim la număr de goluri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *