vineri , 13 septembrie 2019
Home / Strategii Pariuri / Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

Atunci când vine vorba despre pariuri pe prima repriză și pe repriza secundă, jocul nu mai este văzut ca un întreg ci ca unul format din două părți distincte. Fiecare cu specificul ei, cu particuralitățile și pariurile aferente.

Suntem obișnuiți cu pariuri ”la pauză”, cu arhi-cunoscuta strategie de pariere pe sub/peste 1.5 goluri în prima repriză, chiar cu intervale de 10 sau 15 minute dar mai puțin cu pariurile complexe în prima jumătate. Poate că nu sunt atât de populare precum alte piețe însă au și acestea unele pariuri foarte interesante. Mai mult decât atât, sunt anumite strategii care se potrivesc mai bine a fi jucate în prima repriză – atât pre-meci cât și live.

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

Care sunt cele mai cunoscute pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet

Primele 45 de minute pot fi considerate ca un ”meci” separat atunci când pariem. Chiar și așa, rezultatul final este cel mai important și efortul depus în prima repriză de către ambele echipe tinde să fie cumva dozat.

Când pariem pe prima repriză avem avantajul că putem combina cu pariuri pe meci și există repriza secundă dacă vrem să recuperăm ori să ne mărim profitul. Acest lucru presupune însă un anumit buget de pariere pe meci și pariuri live.

Iată, mai jos, cele mai populare tipuri de pariuri complexe la Baumbet pentru prima repriză:

  • Șansă dublă, ambele echipe marchează în prima repriză
  • Șansă dublă, ambele echipe marchează în prima repriză
  • Prima repriză – Meci + Total
  • Prima repriză – Meci + Ambele marchează

Când alegem să pariem în prima repriză a unei partide de fotbal

Atunci când căutăm să obținem valoare, atunci când anticipăm o supriză parțială ș.a.m.d. Sunt destul de multe cazuri în care putem alege să ne concentrăm asupra primei reprize. Fără îndoială, GG în prima repriză este un pariu valoros și sunt multe echipe care abordează prima parte în forță.

”Trebuie să bată”, apelul la probabilitate și 3 mari erori ale pariorilor (2019)

Obținerea unui avantaj în prima parte a jocului este importantă chiar dacă nu este decisivă. Să luăm exemplul sezonului 2018-2019 în La Liga:

Echipe de GG în prima repriză – La Liga sezonul 2018 – 2019

Se observă clar tendința celor de la Celta Vigo de a marca dar și de a încasa în prima repriză. Cel puțin în deplasări, echipa a fost printre cele mai prolifice. Per total însă, doar 3 echipe au avut un procentaj mai mare de 60% în prima parte. Celta Vigo, Levante și Vallecano sunt cele trei echipe cu au marcat dar au și primit aproape în același ritm în primele 45 de minute.

Exemplul de mai sus este important pentru că ne arată faptul că trebuie să studiem constant, să avem în vedere statisticile și rezultatele recente. Dincolo de informații, deducții și idei, statistica ne ajută mult în cazul pariurilor complexe.

Cum sunt cotele și cât de valoroasă e alegerea acestora

Fiind vorba de pariuri complexe avem cote mai mari și mai atractive. Ajustând însă pariurile cu șansa dublă, valoarea cotelor poate scădea dramatic. Practic, X2 și GG în prima repriză reprezintă un număr de mai multe pariuri, în funcție de interpretare.

Statistic, 1-1 în prima repriză, este, cel mai adesea sinonim cu GG. În același timp, 1-1 reprezintă GG & X în prima repriză, dacă acesta rămâne scorul după primele 45 de minute. De multe ori este bine să verificăm care sunt cotele. dacă există diferențe și să alegem cota convenabilă pentru noi.

Iată câteva tipuri de pariuri ce reprezintă punctul de plecare a unor strategii:

Strategii și tehnici de pariere în prima repriză

  • Gol marcat în intervale de 10 sau 15 minute
  • Gol marcat în ultimele 10 minute ale primei reprize
  • X pauză – unul dintre cele mai populare pariuri
  • G1+ sau O1+ – par

Se observă cât sunt de diferite de pariurile complexe care se bazează pe 1×2 și GG. Aceste piețe sunt mai ușor de controlat de către operator.

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

Merită să alegem pariuri complexe în prima repriză?

Pariurile complexe ne aduc unele cote mai mari, însă și riscurile sunt proporționale. Prin alegerea acestor pariuri ne mărim cota și putem face profit într-un timp mai scurt. Fiind vorba de primele 45 de minute, avem avantajul reprizei secunde și a faptului că putem pune și alte pariuri. Putem combina pariuri din prima repriză cu pariuri pe întreaga durată a partidei. De exemplu, gol marcat în primele 30 de minute și sub 3.5 goluri la general sau 1X și peste 0.5 goluri în prima repriză cu oaspeții 2+, pariu care îl acoperă parțial pe primul.

Este importantă și consistența, modul în care urmărim o echipă sau mai multe și pariem pe meciurile ei. Mai mult decât alte tipuri de pariuri, aceste pariuri complexe în prima repriză necesită timp de analiză și pariuri pe mai multe meciuri. Nu este mult să luăm în calcul întregul sezon. Poate fi profitabil.

Un gol în prima repriză sau în cea de-a doua? – Strategii pariuri

STAI! Citeste si despre

Martingale live? 5 motive care ne arată că merită să încercăm această strategie live

Martingale live, merită să aplicăm această strategie la pariurile în desfășurare? Acestă strategie de pariere pleacă …

Cum folosim cotele live în avantajul nostru și 5 ponturi pe care trebuie să le cunoaștem

Vrem să utilizăm cotele live în avantajul nostru și se benficiem de cele mai bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *