marți , 21 mai 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)
Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansăpariu șansă fotbalpariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe care le întâlnești la mai multe case de pariuri. Pentru mulți, șansa de a câștiga o anumită sumă (mult mai mică decât câștigul potențial) pe un bilet pierdut este atractivă. În general, poți pleca de la ideea că îți recuperezi miza și mai poți lua ceva în plus.

De multe ori însă, un pariu șansă încasat creează nemulțumiri și frustrări destul de mari. Când ai 12 meciuri pe un bilet cu 10 Lei și ”te scoate” unul, încasezi 32 Lei în loc de 650 Lei pe care i-ai fi putut câștiga. Iar un pariu șansă te face să câștigi ceva și atunci când nu ai toate meciurile câștigătoare.

Merită să joci ”cotele mărite” pe care le oferă casele de pariuri?

Ce trebuie să știi despre Pariul Șansă

În cazul clasic, trebuie să pariezi minim 11 evenimente din oferta casei de pariuri, la cotă minimă @1.25 (sau mai mare) fiecare eveniment. Dacă pierzi un singur meci de pe bilet, atunci vei primi ca şi cotă de câştig 10% din produsul cotelor câștigătoare.

Această ofertă este valabilă pentru orice tip de pariu din toate sporturile disponibile. Pariul șansă este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură linie. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple), sau bilete ce conţin combinaţii.

Pariul șansă rămâne valabil și dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate (primesc cotă @1.00 ). Întrebarea clasică este ”Am șansă pe bilet?”. Chiar dacă știi că ai un bilet făcut respectând criteriul cotelor, este bine să verifici de două ori atunci când îl plasezi. Cotele suferă oscilații, pot crește sau pot scădea chiar în intervale mici de timp.

Important este să verifici T&C la casa de pariuri la care joci și să te asiguri că primești pariu șansă când urmărești acest avantaj.

Ce trebuie să știi despre Pariul Șansă Fotbal

În acest caz, trebuie să ai minim 10 evenimente din oferta de fotbal, de cotă minimă @1.25 – @1.5 (sau mai mare) fiecare eveniment. Adică trebuie să respecți un anumit număr de meciuri și o cotă minimă impusă.

În situaţia în care pierde un singur meci de pe bilet, atunci va primi ca şi cotă de câştig 15% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect.

Această ofertă este valabilă, în general, doar pentru pariurile din oferta de fotbal de tip Final şi Şansă dublă. Nu vor fi luate în calcul pariuri gen handicap asiatic sau cartonașe, cornere, însă asta depinde de fiecare operator. Sunt case de pariuri care iau în calcul doar cota minimă cerută.

Pariul șansă este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură line. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple), sau bilete ce conţin combinaţii. Este clar că biletele sistem nu se încadrează aici.

Pariul șansă rămâne valabil și dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate (primesc cotă @1.00).

Ce trebuie să știi despre Pariul Șansă 200

Avantajele și limitele unei francize la pariuri și păcănele

Este un pariu la care poți pierde o selecție și totuși biletul sau sa fie considerat câștigator, cu un câștig în valoare de 10 ori miza biletului.

Promoția se refera la biletele simple (necombinate, fără pronosticuri multiple) cu o cotă totală mai mare sau egală cu @200. Cota maximă a unui eveniment de pe bilet trebuie să fie mai mică sau egală cu @6.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente sunt anulate (Cota @1), condiția de șansă (Cota totală minimă @200) se va aplica cotei rămase dupa aplicarea cotei @1.

Ideea unui pariu șansă este să câștigi ceva, chiar dacă nu îți ies toate pariurile pe bilet. În același timp, ești obligat să joci mai multe meciuri doar pentru a îndeplini condițiile cerute. Pentru un parior începător poate fi un avantaj bun de căutat.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

3 comentarii

  1. craciun stelica cristian

    am un bilet cu 27 de partide dintre care 25 sant 1,23 si 1,25 restul de partide sint peste 1,30 e cistigator?

  2. craciun stelica cristian

    am jucat biletul la stanleybet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *