duminică , 21 iulie 2019
Home / Campionatul Mondial din Rusia / Pariu pe cartonase si cornere pentru partida Brazilia vs Belgia
Brazilia vs Belgia - Pariu pe cartonase si cornere

Pariu pe cartonase si cornere pentru partida Brazilia vs Belgia

Dupa ce biletul din 2 Iulie si ponturile pentru Columbia vs Anglia, respectiv Belgia vs Japonia au fost castigatoare am decis sa va propunem un pariu pe cartonase si cornere pentru meciul Brazilia vs Belgia care va avea loc Vineri de la ora 21.

Analiza partidei

Brazilia a castigat pana acum de 5 ori CM si actualmente se afla in fata semifinalelor cu conditia sa treaca de selectionata Belgiei.

Dupa victoria in fata Mexicului cu 2-0, brazilienii au bifat pentru a cea de a saptea oara consecutiv faza sferturilor. Echipa nu a primit gol in opt din ultimele noua partide jucate si incearca sa uite umilinta (7-1) pe care au suferit-o in fata Germaniei la precedenta editie a CM.

Belgia nu a suferit nici o infrangere in ultimele 23 de intalniri (18 victorii si 5 egaluri). Este prima echipa care a reusit sa intoarca scorul de 2-0 intr-o faza eliminatorie a CM in ultimii 48 de ani, victoria cu 3-2 obtinuta in fata Japoniei in meciul precedent a fost de infarct.

Belgienii au inscris deja la aceasta editie a CM de 12 ori si au pierdut doar o partida din noua jucate.

Sud-americanii nu au primit gol in opt din ultimele noua partide jucate si nu au pierdut nici o partida din ultimele zece jucate impotriva echipelor din Europa (8 victorii, 2 egaluri si doar 3 goluri primite).

Belgia a primit gol in ultimele 12 partide eliminatorii de la CM primind un total de 28 de goluri. In ultimele sase meciuri jucate de Belgia s-a marcat peste 2.5 goluri.

 

Jucatori de urmarit

Se vor infrunta doua echipe full de talente. Doar doua nume voi evidentia. De la Brazilia Neymar care in ultimele 19 goluri a reusit 1 goluri si 9 oase de gol.

De la belgieni Eden Hazard care in ultimele 18 partide a inscris de 10 ori si a dat 9 pase de gol.

 

Pont pentru un pariu pe cartonase si cornere

Dupa cum spuneam intr-un articol trecut, avem parte de o editie de Campionat Mondial plinade surprise. Nu a lipsit mult ca sa avem Japonia in locul Belgiei in partida supusa analizei in acest articol. Este foarte dificil sa avem o favorita in aceasta intalnire chiar daca bookmakerii ne ofera pentru Brazilia o cota de aproximativ 2.10 si pt Belgia de aproximativ 3.65.

Un alt motiv pentru care ma feresc sa merg pe un solist este ca in fazele eliminatorii ale acestei editii de CM am avut o proportie buna de meciuri care si-au aflat deznodamantul la loviturile de la 11 metri.

Motivele de mai sus plus faptul ca avem doua echipe cu jucatori extrem de tehnici in partea ofensiva si jucatori oarecum ezitanti in aparare m-a facut sa merg pe un pariu pe cornere si cartonase dupa cum urmeaza

Peste 10,5 cornere se vor executa in timpul regulamentar @ Sportingbet.ro – cota 1.91

Echipa oaspete va incasa peste 2.5 cartonase galbene @ Admiral.ro – cota 2.55

STAI! Citeste si despre

MEGA PONT pentru meciul Uruguay vs Portugalia

Faza eliminatorie de la CM continua maine de la ora 21 cu partida Uruguay vs …

Doua ponturi pentru Franta vs Argentina

Maine incepand cu ora 17, vom urmari infruntarea pe care niciuna dintre combatante nu si-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *