joi , 21 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Pariu gratuit de 100 RON pe Italia – Argentina

Pariu gratuit de 100 RON pe Italia – Argentina

Pariu gratuit de 100 RON pe Italia – Argentina oferit de Gameworld.ro tuturor pariorilor care joacă la această casă de pariuri. Deși este doar o partidă amicală, probabil că vom asista la un duel al orgoliilor, mai ales din partea italienilor care nu au fost în stare să se califice la CM 2018 dn Russia. Totuși, nici argentinienii nu au fost mai bravi, doar sclipirile de geniu ale lui Messi asigurând echipei calificarea în ultimul joc din grupe.

Italia – Argentina, amical la Manchester

Prima ieșire a Italiei, după ce a trecut peste eșecul calificării la Cupa Mondială din 2018, pare că va fi un joc interesant. Pe de o parte, există motivațiile care apar atunci când se confruntă cu un adversar de calibrul Argentinei, cu care vor juca vineri, 23 martie la Etihad Stadium din Manchester.

Pe de altă parte, poate apărea frustrarea de a fi un partener de antrenament pentru Cupa Mondială, la care Argentina va participa, în timp ce Italia va fi nevoită să vadă meciurile la televizor.

Luigi Di Biagio este antrenorul desemnat de Federația Italiană pentru a  conduce echipa până la selectarea următorului antrenor și va încerca să îi convingă pe toți că este omul potrivit la cârma naționalei.

Foarte probabil ca ner-azzuri să intre în formație 4-3-3 cu Bonucci, în defensivă cu Rugani în fața lui Buffon.Posibil ca Verratti  să fie preferat lui Jorginho, iar Parolo și Bonaventura au mari șanse de a fi în teren. Candreva și Insigne,  ar trebui să apară în sprijinul atacantului central Immobile.

De cealaltă parte, Sampaoli, ar putea juca 3-4-2-1 cu Mercado, Fazio și Otamendi în fața lui Romero. Mascherano și Biglia la mijloc, în timp ce defensiva ar fi asigurată de Salvio și Perotti. Rămâne de văzut dacă Di Maria și Messi vor fi prezenți, dar mai nult ca sigur Aguero va fi vârful de lance argentinian.

Pariu gratuit de 100 RON pe Italia - Argentina
Sursa: oasport.it

ITALIA (4-3-3): Buffon; Florenzi, Bonucci, Rugani, Spinazzola; Parolo, Verratti, Bonaventura; Candreva, Immobile, Insigne. Antrenor: Di Biagio.

ARGENTINA (3-4-2-1): Romero; Mercado, Fazio, Otamendi; Salvio, Mascherano, Biglia, Perotti; Di Maria, Messi; Aguero. Antrenor: Sampaoli.

Pariu gratuit de 100 RON pe Italia – Argentina la Gameworld.ro

Pariază minim 25 LEI în meciul Italia – Argentina. Dacă pierzi pariul și se vor marca sub 3,5 goluri în meci, Gameworld.ro îți returnează, sub forma unui Pariu Gratuit, până la 100 LEI din miza pariată

Termeni și condiții Pariu gratuit de 100 RON pe Italia – Argentina:
a) Beneficiază de această ofertă completând un bilet de pariu
b) Oferta este valabilă în perioada 19-03-2018 ora 16:30 până la 23-03-2018 ora de start a meciului
c) Pariază cel puțin 25 LEI (bani reali – pariu simplu – pre-meci – 1X2) în meciul Italia – Argentina și dacă pierzi pariul și se vor marca sub 3,5 goluri în meci, Gameworld.ro îți returnează până la 100 LEI din miza pariată sub forma unui Pariu Gratuit
d) Oferta este valabilă doar o dată per jucător în perioada ei de valabilitate
e) Returnarea mizei se va face cel târziu până pe 24-03-2018 la ora 18:00
f) Jucătorii care au beneficiat de promoția de primă depunere “BONUS Pariu Gratuit” și care nu au deblocat toate Pariurile Gratuite la care au dreptul nu pot beneficia de această promoție
g) Funcția de CashOut nu va putea fi folosită pe acest eveniment în cazul în care beneficiezi de promoție
h) Se aplică Termenii și condițiile Pariurilor Gratuite

STAI! Citeste si despre

100 RON pariu gratuit pe Lyon - PSG

Bonusuri pariuri: 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG

Iată cum să beneficiezi de 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG la gameworld.ro, …

Happy Hour

Bonusuri: Happy Hour sau cum să iei un pariu gratuit de 20 RON!

Happy Hour și la pariuri sportive, acum ai ocazia să primești un freebet de 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *