sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Paris Saint-Germain Fan Token – criptomonedă
PSG crypto

Paris Saint-Germain Fan Token – criptomonedă

Paris Saint-Germain Fan Token este criptomoneda dedicată puternicei echipe pariziene unde evoluează Messi, Neymar, Sergio Ramos și mulți alți jucători de mare valoare. Dar are această monedă potențial pentru noi? Poate prezenta interes pentru un parior care urmărește PSG? Poate fi o investiție care să merite atenția noastră?

Să găsim răspunsuri la întrebările de mai sus și să vedem dacă această criptomonedă merită să fie luată în calcul. Ca și investiție cu factor sporit de risc Paris Saint-Germain Fan Token poate fi o monedă pe care să o avem în portofoliu sau una pe care să o trecem rapid cu vederea.

Fun Tokens – criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri

Ce este Paris Saint-Germain Fan Token

Paris Saint-Germain Fan Token este o criptomonedă care permite utilizatorilor să se implice în activitatea clubului de fotbal. Conducerea parizienilor susține că această criptomonedă permite fanilor să participe activ și să influențeze o parte a deciziilor luate.

Volumul tranzacțiilor a depășit pragul de 120 milioane USD (£722m) în zilele dinaintea oficializării transferului lui Leo Messi. Agenția de știri Reuters a raportat tranzacții de peste 30 milioane Euro făcute de clubul francez în acele zile. Mai mult, valoarea criptomonezii a crescut cu peste 130% după ce Messi a fost prezentat oficial la Paris.

Paris Saint-Germain Fan Token  Lionel Messi

Prețul Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) de astăzi (la data publicării articolului, 10 Septembrie 2021) este de 31,65 USD cu volum de tranzacționare în 24 de ore de 128.896.161 USD. Prețul a crescut cu 5.6% în ultimele 24 de ore. Are o rezervă circulantă de 2,9 Milion monede și o rezervă maximă de 19,9 Milion monede.

Cele mai importante servicii de tranzacționare cu Paris Saint-Germain Fan Token sunt în prezent Binance, Upbit, ZT, HitBTC.

Evoluție, fluctuații, trend și riscuri

Ca orice criptomonedă, Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) prezintă o tendință de creștere care poate deruta. Pentru un parior, investiția în crypto prezintă un risc dublu. Primul este generat de sursele de informare iar al doilea de fluctuațiile care nu pot fi controlate. Pe de altă parte, riscul de a ”pierde pariul” este mai mic decât în cazul unui meci de fotbal. Spre deosebire de pariurile clasice, în zona crypto pot interveni variații datorită unui număr foarte mare de factori. Iar unii dintre acești factori sunt necunoscuți până în momentul în care acționează.

Iată evoluția pe ultimele 24 de luni:

Paris Saint-Germain Fan Token

Chiar dacă există un trend crescător, se poate observa uriașele variații de preț și influențe puternic speculative. În același timp, este rezonabil să acceptăm moneda ca un pariu mai bun decât un pariu pe termen lung. Mă refer la un pariu pe câștigarea campionatului sau orice presupune un interval mai mare de timp.

Merită să cumpărăm Paris Saint-Germain Fan Token?

În ciuda interesului pentru criptomonedă, cluburile de fotbal sunt conștiente de riscurile pe care le aduce noua tehnologie. Volatilitatea ridicată, lipsă unui cadru legal clar, acțiuni ale unor grupuri de interese sau organizații necunoscute pot duce la situații critice.

Interesul tot mai mare pentru acest domeniu este un semnal foarte atractiv. Pentru un parior, asumarea riscurilor face parte din activitatea curentă. Spre deosebire de domeniul sportiv, în zona crypto, informațiile sunt mult mai greu de obținut și de interpretat profitabil.

Din punctul meu de vedere, Paris Saint-Germain Fan Token prezintă toate caracteristicile un pariu public. Cu cât mai mulți jucători vor fi interesați, cu atât prețul va fi mai imprevizibil. Iar evoluția echipei este departe de a influența fluctuațiile, aprecierea și deprecierea acestui altcoin.

STAI! Citeste si despre

Cine va fi golgheterul CM din Qatar 2022?

Golgheterul CM: Analiza șanselor și cotele principalilor jucători ofensivi Se fac pariuri, presupuneri, supoziții și …

Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ce pariuri la CM din Qatar 2022 putem lua în calcul? Ce așteptări să avem, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *