luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Olanda – Suedia | Portocala mecanică la un pas de a sta acasă
Olanda - Suedia

Olanda – Suedia | Portocala mecanică la un pas de a sta acasă

Olanda – Suedia, duel între locurile 3 și 2 în grupa A, Franța fiind pe primul loc. Olandezii au șanse mici de calificare, având nevoie de o victorie la o diferență de 7 goluri, iar acest lucru pare greu de crezut. În fotbal s-au mai întâmplat minuni, dar nici chiar în halul acesta. O victorie la un scor de maidan, nu o văd posibilă în acest joc.

Cum ziceam, Olanda e pe locul 3, cu 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 5 partide din calificări. Au 19 goluri înscrise, 12 primite și au acumulat 16 puncte. Suedia e pe locul 2, cu 4 victorii și o înfrângere în ultimele 5 jocuri din grupă. Au înscris 26 de goluri, primind doar 7 și au acumulat 19 puncte, cu 3 mai mult decât Olanda.

Sâmbăta, Suedia a realizat un spectacol total în meciul de acasă cu Luxemburg si s-a impus cu un categoric 8-0. Probabil acest scor fluviu a tranșat calificarea în această grupă. Nordicii nu prea mai pot rata calificarea și, sunt convins, că nu vor fi o pradă ușoară pentru olandezi. Janne Andersson a deplasat pentru acest joc aceeași formație cu care a abordat și întâlnirea cu Luxemburg. Simpatică declarația selecționerului olandez care a avut mari dubii că victoria la scor a Suediei a fost curată: “8-0? Așa ceva nu mai vezi astăzi în fotbalul internațional. Poate cu Andorra, dar nu în fața unei echipe, Luxemburg, care acum o lună a scos un 0-0 la Paris, contra Franței!”

Ambele echipe au doar un singur rezultat de egalitate înregistrat în aceste calificări. Probabil va fi o partidă deschisă în care se vor înscrie goluri de ambele părți și în care olandezii vor trage tare să își asigure victori din ultimul meci, mai ales că este în fața propriilor suporteri. Mă aștept ca ambele echipe să înscrie, cred că vom vedea un gol sau două chiar în prima repriză. 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 sunt cele mai pariate scoruri la acest joc.

Olanda – Suedia pariuri:

1/1 @2.80 la Sportingbet

ambele marchează @1.48 la Sportingbet

 

Sursa foto: thesun.co.uk

STAI! Citeste si despre

Iata un pont extraordinar la pariuri pentru partida Franta vs Italia

Intalnirea dintre Franta si Italia de maine ne promite o partida cu inalta incarcatura fotbalistica …

Superpont pentru partida Japonia vs Ghana

Dupa o serie castigatoare de ponturi, iata ca va oferim un nou superpont pentru amicalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *