duminică , 10 decembrie 2023
Home / Articole populare / O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă
O loterie excelentă Ungaria Putto - joacă numerele tale norocoase și câștigă

O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă

O loterie excelentă Ungaria Putto, mai puțin cunoscută dar care îți va atrage atenția imediat. Pentru că adrenalina este maximă, la fel și șansele tale de a câștiga. Termenul Putto vine din latină și înseamnă ”baiețel”. Vine din perioada renascentistă și este asociat cu heruvimul, chiar cu micul zeu Cupidon.

Ungaria Putto (8/20) este o loterie din Ungaria în care se extrag 8 numere din 20 (alături de un număr bonus din intervalul 1-4). Extragerile au loc în fiecare, din 5 în 5 minute, în intervalul orar 08.05-23.00 ora României. La fiecare 300 de secunde, poți juca la această loterie pe numerele favorite.

8 NUMERE EXTRASE DIN 20

Este o loterie de tip Keno, în care numărul de bile disponibile este mic. Numărul de bile extrase este aproapte o treime din total. În aceste condiții, cotele nu vor fi cele mai mari, însă loteriile sunt distractive și nu presupun multă informare. Este așa de simplu să joci și să te distrezi, mai ales știind că milioane de oameni au câștigat la loterii.

Crăciunul la Vlad Cazino – sloturi extraordinar de interesante

La ce case de pariuri ai Ungaria Putto și care sunt cotele

Din contul tau online poti depune bani si plasa pariuri direct de pe mobil, rapid și sigur! În plus, ai o flexibilitate mult mai mare inclusiv atunci când ești în mișcare. Pariuri pe fotbal, baschet, volei, handbal si multe alte sporturi, dar și loterii. Iar Ungaria Putto nu trebuie să îți lipsească de la favorite.

Mai multe case de pariuri au Ungaria Putto în oferta loto. Poate și casa ta de pariuri favorită îți oferă această loterie. Dacă nu, poți juca la oricare dintre operatorii de mai jos, unde nu poți rata câștigurile.

Fie că e vorba despre Superbet, Mozzartbet, GetsBet sau Stanleybet, casele de pariuri au această loterie inclusă în ofertă. În general, cotele nu diferă substanțial, însă este bine să verifici înainte de a paria.

Superbet  – iată cotele pentru un număr sau mai multe: 1nr. @2.28  2nr. @6.18  3nr. @18.05  4nr. @59.85

Fortuna – nu avea Ungaria Putto în ofertă când am verificat

Mozzartbet – iată cotele pentru un număr sau mai multe: 1nr. @2.30  2nr. @6.20  3nr. @16  4nr. @55

GetsBet – iată cotele pentru un număr sau mai multe: 1nr. @2.28  2nr. @6.18  3nr. @18.05  4nr. @61.75. La aceast operator poți juca la Putto doar în agențiile terestre.

Stanleybet – iată cotele pentru un număr sau mai multe: 1nr. @2.4  2nr. @6.5  3nr. @20  4nr. @65

Chiar dacă operatorii pot modifica cotele și se pot adapta să fie cât mai sus, la ora acestui articol Stanleybet avea cele mai bune cote. Indiferent de sistemul jucat, la acest operator ai câștigurile cele mai mari.

Ce șanse de câștig ai și scheme de joc

Fiind o loterie cu 8 numere extrase din 20 aflate în urnă, poți încerca mai multe variante de joc. Totuși, din cauza faptului că sunt cote destul de mici, sistemele combinate nu îți vor aduce câștiguri substanțiale. În schimb, 5 sau 6 numere, chiar la miza minimă, îți pot asigura un profit frumos. Dacă ai puțină inspirație și experiența de a juca, poate să apară și un câștig mai mare. Unele numere se extrag mai des, altele apar mai rar. Dar există statistici care îți arată topul aparițiilor, topul remizelor, topul numerelor reci. Ai de unde alege și, mai ales, ai multe modalități să combini staticile cu flerul și alegerile tale. Nu trebuie să urmezi statisticile dacă inspirația îți dictează altceva.

Cele mai importante loterii internaționale și cum putem juca la ele

Cele mai utilizate scheme de joc ar fi următoarele:

  • 4 numere pe care să le joci la mai multe extrageri consecutive (între 20 și 50)
  • 5 numere pe care să le joci la mai multe la mai multe extrageri consecutive (între 10 și 50)
  • sisteme de gen 6/9 sau 7/10 pe care să le joci în funcție de ce criterii stabilești

Miză minimă, câștig maxim?

Se poate întâmpla! Până la urmă, de asta este loterie. Ca să îți încerci șansele mizând pe numerele tale favorite. Ungaria Putto nu este o loterie la care să câștigi premii fabuloase dar poți lovi potul cel mare. Chiar dacă nu devii miliardar, ai șanse reale să obții câștiguri foarte des. Depinde și de cum joci, cum îți gestionezi bugetul, cât îți permiți să investești.

Din puțină baftă combinată cu experiența ta de parior, poate rezulta marele câștig. La o simplă căutare pe net poți obține rezultate interesante despre această loterie.

Cum jucăm la Grecia Kino (20/80) – sfaturi, ponturi și idei ca să pariem mai ușor

Miza minimă pentru a juca la această loterie este de 1 Leu. Bineînteles că poți juca și 2 Lei, 10 Lei sau 100 Lei/variantă, totul depinde de cum te distrezi și de bugetul pe care îl ai alocat pentru jocuri.

De exemplu, poți câștiga 28500 Lei cu doar 1 Leu mizat. Pentrua asta va trebui să indici corect toate cele 8 numere extrase la o anumită rundă. În cazul în care alegi 7 numere iar acestea sunt printre cele extrase la o rundă, poți câștiga 5225 Lei cu doar 1 Leu mizat. Nu este imposibil și în asta stă farmecul loteriilor.

STAI! Citeste si despre

De ce pariez SuperCota la Superbet

Despre cunoscuta casă de pariuri știe toată lumea, indiferent că este vorba de jucători sau …

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *