joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / O experiență la SenatorBet într-o agenție din București (2019)
SenatorBet Pucheni

O experiență la SenatorBet într-o agenție din București (2019)

SenatorBet este unul dintre operatorii în plină dezvoltare și la care găsești toate pariurile cu care ești obișnuit. Pentru mine este și mai atractivă pentru că am câștigat la ei iar suma a fost destul de consistentă (vezi biletul aici). De multe ori mai pun bilete la agențiile pe care le întâlnesc, mai compar cotele cu ale altor case de pariuri și mai caut ponturi valoroase. Au pariuri complexe foarte bune și te avantajează când vine vorba de pariu șansă. Dar nu doar atât. Fiind un operator prezent doar offline, în sălile lor poți găsi și alte produse (gen Keno, Lucky6, etc.) precum și terminale slot-machine (”aparate”).

SenatorBet - Pucheni
SenatorBet – Pucheni

Citește aici mai multe despre SenatorBet

Care ar fi principalele motive pentru care ai merge într-o agenție de pariuri? Ai acces rapid la banii tăi, indiferent dacă pariezi pre-meci sau live, dacă mizezi la o loterie internațională sau încerci cursele de câini, loteriile proprii, chiar să joci la sloturi. În plus, mai poți vedea un bilet sau poți schimba idei cu alți pariori, pur și simplu aspect ce țin de socializare.

Îmi place atmosfera dintr-o agenție de pariuri. Mai ales dacă îmbină atracția specifică cu atmosfera prietenoasă și care te face să vrei să îți petreci mai mult timp acolo. Este important și am găsit această atmosferă la agenția SenatorBet din cartierul nou Pucheni la nr. 139 – 149.

Atmosfera în sală la SenatorBet (Pucheni)

Trecând peste primele impresii s-a manifestat curiozitatea față de ce găsești într-o agenție de pariuri stradală. Ca parior, cunosc majoriatea produselor însă mă surprinde mereu modul de prezentare al ofertei, ușurința cu care găsești pariurile, cât de repede le plasezi, ofertele prezente și, de multe ori, părerile altor jucători sau biletele lor. Chiar dacă sunt bilete necâștigătoare tot ai ce învăța. Iar dacă sunt bilete încasate (verzi) cu atât sunt mai interesante. Vezi o altă abordare, o altă metodă de alegere a pariurilor, un stil de joc diferit și te gândești că un parior a plecat acasă fericit.

O locație foarte cochetă, curată și prietenoasă în care te simți în largul tău de la primul pas. Nu este mare însă spațiul este foarte bine organizat iar pariorii au la dispoziție 4 mese unde pot studia oferta și concepe biletele. Oferta de panou este alături iar televizoarele care transmit evenimente sportive sunt perfect vizibile.

Mi-am făcut un bilet utilizând oferta de masă printată. Tipurile de pariuri sunt cele cu care ești obișnuit și de la alte agenții de pariuri, derivatele fiind similare.

1X2, șansă dublă, prima repriză, pauză sau final, winner (DNB), numărul de goluri, etc. În unele cazuri sunt și pariuri speciale (oferta specială/antepost) cu marcatori, număr de conere, catonașe, faze relevante, metoda marcării primului gol, ș.a.

Super bilet câștigător în agenția SenatorBet

Iată mai jos un bilet pe care merită să îl studiezi puțin. 2 X 2 X 2 un parior a mizat pe oaspeți, trei partide câștigătoare care i-au făcut o cotă de @10.38.

Sunt mai rare biletele în care mergem pe mâna oaspeților, mai ales când nu sunt chiar favoriți în meci. Chiar și așa, un parior a mizat pe Sevilla, Plzen și Copenhaga, toate să câștige în deplasare. Și a pariat o sumă consistentă 369 Lei, ceea ce arată că meciurile au fost atent studiate și alese cu grijă. Încredere mare iar câștigul a fost pe măsură: 3649.42 Lei.

Ar fi nedrept să spun că nu mă impresionează acest bilet care: – a fost bine studiat; – cota @10 a fost realizată din doar 3 pariuri; – miza a fost pe echipele ce jucau în deplasare și a fost consistentă. Pur și simplu, investiția a fost înzecită cu ceva emoții. De ce? Pentru că Sevilla a câștigat cu 2-0 la Valladolid, goluri marcate în minutele 84 și 90+2. Plzen a câștigat cu 1-0 la Slovako, golul fiind marcat în minutul 28 din penalty. Iar Copenhaga a luat cele 3 puncte la Odense datorită unicului gol marcat în minutul 77.

Trei ponturi foarte bine plasate pe un bilet câștigător. Parcă îmi vine să îmi aleg câteva echipe pe care să joc doar atunci când au deplasări.

Ce am pariat la SenatorBet (Pucheni nr. 139 – 149)

Știind meciurile zilei, am studiat oferta și am făcut un bilet cu 6 evenimente:

Espanyol – Alaves 1 @1.80

Tottenham – Huddlersfield 1 @1.20

Aston Villa – Bristol City 1X @1.25

Monaco – Reims 1 @1.92

Viitorul – Craiova DG1 @1.35

Feyernoord – Heracles 1 @1.32

Cotă bilet @9.31, pe care am mizat 10 Lei. Un potențial câștig de 88.60 Lei.

Citește aici mai multe despre un operator în plină dezvoltare

Bilet fotbal – update. Monaco nu a reușit să câștige partida pe care mizasem (0-0) iar biletul nu a fost verde. Singurul meci care ”m-a scos”, ceea ce m-a determinat să consider că Monaco este o echipă care îmi datorează niște bani.

Loto, jocuri virtuale, pariurile cele mai apreciate

După acest bilet la fotbal am pus și 2 bilete la Keno – joc specific de sală și pe care îl găsești în locațiile operatorului.

Din discuțiile purtate cu domnul Ștefan Stoian (manager zonal București) despre pariuri în general și despre SenatorBet în special, au fost câteva aspecte care mi-au atras atenția și nu pot să nu le remarc aici:

  • Printre cele mai populare pariuri la operator este GG3+ (ambele echipe marchează și peste 3 goluri). De fapt, acest tip de pariu a câștigat mult în popularitate în ultimii 2 ani. Deși nu este o diferență semnificativă între valoarea cotei la GG față de GG3+, orice procent este important pentru pariori. GG3+ înseamnă: 2-1, 1-2, 2-2, 3-1, 1-3, 4-2, 2-4, 3-3 șamd, orice scor în care una dintre echipe marchează minim 2 goluri iar cealaltă 1 gol.
  • Atât biletele cu mai multe meciuri cât și pariurile simple (1 meci pe bilet) sunt apreciate de către jucători și este greu să faci o diferență clară.
  • Cele mai pariate campionate sunt: Liga 1, Premier League, La Liga. Accentul cade pe campionatul românesc și pe campionatele europene mari. Este de înțeles acest lucru pentru că sunt competițiile despre care găsești cele mai multe informații chiar și la o informare sumară.
  • Există și pariuri pe termen lung (de exemplu: cine câștigă Liga 1, cine câștigă turneul de la Roland Garos), unii jucători urmărind profitul pe astfel de evenimente.
  • Cele mai pariate sporturi: fotbal și tenis
Oferta de pariere și panoul cu monitoare la SenatorBet (Pucheni)

Pariul șansă la SenatorBet

Conform regulamentului SenatorBet, pariul șansă este valabil pentru biletele simple, fără combinaţii, cu minim 11 evenimente jucate şi cote individuale de minim @1.25. Dacă se pierde un singur eveniment pe un bilet ce îndeplineşte condiţiile menţionate, atunci se câştiga 10% din eventualul câştig, împărţit la cota meciului pierdut. Pentru pariul şansă nu se aplică grila de bonusare. În cazul în care unul sau mai multe evenimente primesc cota 1, conform regulamentului în vigoare, atunci şansa la câştig se păstrează, însă raportarea se face la noul câştig posibil de pe bilet.

Foarte avantajos pentru cei care plasează bilete cu mai multe evenimente. Nu ești condiționat de tipul de pariu, de sport, de cota maximă sau minimă. Pur și simplu, dacă joci 11 meciuri la cote de peste @1.25 și pierzi unul, știi că vei câștiga 10% împărțit la cota meciului pierdut.

Simplu, exact cum ești obișnuit cu pariul șansă. Asta în condițiile în care alți operatori de pariuri au schimbat această ofertă și nu mai este chiar atractivă pentru cei care iau mai multe evenimente pe bilet.

Am plecat după 2 ore neștiind dacă biletul la fotbal va fi câștigător însă impresia a fost puternică și foarte plăcută. Recomand oricărui parior care locuiește în zonă sau se află în trecere să se oprească la această agenție chiar și pentru o cafea și un bilet care să ofere ceva adrenlină și distracție.

STAI! Citeste si despre

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet, această casă de pariuri fiind una dintre favoritele noastre când vine …

Wimbledon 2019 ATP: mari favoriți și uriașe suprize la Londra

Wimbledon 2019 ATP și-a deschis porțile, marele turneu masculin pe iarbă intrând în faza calificărilor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *