joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / O experiență diferită la pariuri – TIP & CASH

O experiență diferită la pariuri – TIP & CASH

O plimbare în centrul orașului este întotdeauna o experiență. Chiar dacă nu găsești prea ușor un loc de parcare, Calea Victoriei rămâne atractivă și cu un farmec aparte. După o cafea matinală am decis să pun câteva pariuri și să văd atmosfera dintr-o agenție TIP & CASH.

Amplasată central pe Str. Grigore Alexandrescu 1, această agenție te atrage din primul moment. Este în plin centru și totuși ambientul este relaxant, iar atmosfera te face să uiți pentru câteva minute de forfota bulevardului. Programul de lucru este 09:00 – 06:00, timp în care ai acces la toate serviciile de pariere.

Fiind zi de Champions League, aveam deja stabilite câteva pariuri bune de jucat. Și nu doar pe meciurile din Champions League, ci și pe cele din UEFA League, a doua competiție europeană. Mai mult decât atât, eram curios să plasez câteva pariuri live la cunoscutele terminale TIP & CASH. Și să petrec ceva timp relaxându-mă, distrându-mă și căutând cele mai bune pariuri.

Lista completă a agențiilor TIP & CASH o găsești AICI. O listă utilă care te ajută să afli care este cea mai apropiată locație.

TIP & CASH

Ajuns la unul dintre terminalele aflate în această sală, am pus primul bilet. Foarte simplu, pariurile sunt ordonate logic și pot fi alese atingând ecranul. Parierea la terminal este accesibilă oricui și presupune 3 pași: introducerea mizei dorite, selectarea pariurilor, verificarea și ridicarea biletului printat de terminal. Numărul de goluri, pariurile complexe, dar și alte tipuri de pariuri sunt ușor de identificat.

Am profitat de opțiunea Pariu COMBO, care oferă posibilitatea oricărui client de a selecta mai multe tipuri de pariuri pentru același eveniment: primul marcator, număr total goluri, număr de cornere, etc.. În baza selecțiilor mele, sistemul a generat o super-cotă, greu de refuzat.

Iată ce bilete am plasat, sperând să fie câștigătoare:

Biletul cu meciuri de fotbal

Am pariat pe GG la Porto – Liverpool @1.72, GG3+ la City – Tottenham @1.95 și GG la Napoli – Arsenal @1.55. Cota totală @5.19. La o miză de 10 Lei, câștigul potențial de 51.99 Lei.

TIP & CASH

PLUS LA CÂȘTIG

La TIP & CASH am descoperit cea mai atractivă grilă de câștig suplimentar existentă pe piața pariurilor din România. Aceasta grilă ne oferă posibilitatea dublării câștigului inițial, dacă respectăm condițiile de cota minimă pentru fiecare eveniment 1.25 și de numărul de evenimente de la 6 la 20+.

O altă opțiune care mi-a atras atenția este cea de „Răscumpărare Bilet”, disponibilă atât pentru evenimentele Pre-Match, cât și pentru evenimentele LIVE. În cazul în care îmi pierd încrederea într-un anumit eveniment inclus pe biletul de pariere, pot solicita și accepta oferta facută de sistemul TIP & CASH.

TIP & CASH

Ceea ce mi s-a părut de-a dreptul incredibil este că TIP & CASH nu reține absolut nicio taxă de administrare pe bilet. Ce-am scos din buzunar pentru a paria, a aparut ca miză pe biletul de pariere (TAXA 0%).

Biletul cu evenimente LIVE

Am luat mai multe meciuri din oferta listată la acea oră. Din fotbal, tenis și snooker. Chiar am renunțat la câteva pariuri din fotbal pentru că tocmai s-a înscris în timp ce plasam biletul și evenimentele au fost blocate. O miză mică, dar cu o cotă totală de @16.34.

TIP & CASH

Biletul la Grecia Keno

La TIP & CASH putem paria la peste 170 de Loterii Internaționale, dintre care cele mai cunoscute: Grecia KENO, Polonia KENO & Multi Multi, Italia KENO, Win For Life, etc. Extragerile sunt la fiecare 5 minute: Grecia Keno, Quick KENO (Malta), Italia KENO (Italy 10e Lotto).

Plasarea biletelor la loterii se realizează rapid și ușor, direct de la terminalul de pariere, sistemul oferind posibilitatea clienților la: bilete simple (toate numerele să fie ghicite) sau bilete sistem (o parte din numerele selectate să fie ghicite). Validarea/Plata câștigurilor se realizează la câteva secunde după finalizarea extragerii. Rezultatele extragerilor sunt afișate pe ecranul superior al terminalului, astfel încât clieții să poata analiza istoricul acestora.

Am ales 3 numere, 7 – 38 – 25 și am plasat această combinație la 6 extrageri consecutive. Cunoscutul avantaj la Grecia Keno: extragerile au loc din 5 în 5 minute.

TIP & CASH

Luând în considerare socializarea și faptul că te poți distra la o sală de jocuri, mai este un mare avantaj.

Cu un document valid de identitate, poți efectua depuneri în numerar direct în contul tău de joc la Admiral.ro. Nu mai ai nevoie de card sau de cont bancar, iar datele tale sunt în siguranță.

TIP & CASH

Atmosfera în sală – Excelentă

Amplasarea terminalelor de pariuri – Foarte ușor accesibile

Interfață și utilizarea terminalului – Intuitivă. Mai mult mi-a luat să colectez biletele puse decât să găsesc meciurile, pariurile și derivatele.

Timpul în care îți găsești pariurile – Foarte bun

Tipuri de pariuri, cote, ofertă – Experiență completă similară cu pariatul online. Oferta este cuprinzătoare, iar cotele, poate ceva mai mari decât mă așteptam la pariurile pre-meci.

Dacă ți-am trezit interesul, îți poți încerca norocul!

TIP & CASH

STAI! Citeste si despre

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet sunt două opțiuni de pariere care devin din ce în ce mai …

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *