luni , 24 iunie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / NOU! Bet Arena online – 100% despre această casă de pariuri

NOU! Bet Arena online – 100% despre această casă de pariuri

Bet Arena online este un pas la care mă așteptam și doream să văd acest operator intrând în competiție cu casele de pariuri online consacrate.

După ce a activat multă vreme sub denumirea de Bet Cafe Arena, agenția și-a schimbat denumirea, a renunțat la cuvântul ”cafe” optând pentru un nume simplu dar cu rezonanță. Bet Cafe Arena a fost o casă de pariuri autohtonă, deținută de omul de afaceri Dinu Patriciu.

În februarie 2011, acest operator avea 850 de angajați și 150 de agenții, dintre care 40 în București.

Prima agenție stradală a fost deschisă în mai 2010.

Așadar, după 8 ani, acest operator a făcut pasul intrând în rândul caselor de pariuri prezente atât offline cât și online.

În prezent, există peste 200 de agenții la nivelul țării, Bet Arena este o companie românească care și-a făcut deja un nume în rândul industriei pariurilor sportive.

Citește și Secretele pariurilor: Cum îți alegi casa de pariuri?

Agențiile stradale Bet Arena au fost concepute ca adevărate centre de divertisment, în acest fel operatorul venind cu un concept diferit față de alte case de pariuri. Un loc în care să petreci timpul în mod plăcut, să pariezi dar și să socializezi cu alți pariori,  o abordare distinctă și care a făcut diferența față de alte case de pariuri.

Din toamna anului trecut (septembrie 2017), casa de pariuri sportive Bet Arena a devenit sponsorul echipei CSA Steaua care evolua în Liga a IV-a. Acesta a fost primul contract de sponsorizare important pentru echipa CSA, Steaua.

Bet Arena deține licența: L1183178W000842, emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc la data de 01.05.2018 cu valabilitate până la data de 30.04.2028.
Autorizație de exploatare a jocurilor de noroc la distanță: Decizia nr. 1013 din 27.04.2018

Designul și funcționalitatea site-ului Bet Arena

Site-ul se încarcă imediat, nu este niciun timp de așteptare. Am încercat cu mai multe browsere și aceeași reacție rapidă.

Imaginea vizuală este puțin diferită de cea a site-urilor altor case de pariuri, în sensul că peste 80% din ecran este ocupat de meciuri. În prim plan sunt jocurile în defășurare, urmând cele mai pariate evenimente.

În partea de jos a site-ului găsești câteva cuvinte despre site-ul de pariuri www.betarena.ro care este deținut și operat de BetArena Interactive Limited, Level G, (Office 1/5597), Quantum House, 75 Abate Rigord Street,
Ta’Xbiex XBX 1220, Malta, Numar de Inregistrare C 81168/2017 și Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) 35866032.

În partea din stânga jos sunt afișate siglele ONJN, Comtrade Gaming, ANPC, Rombet, Netent, EGT și Joc Responsabil.

În partea din dreapta jos, găsești ordonat pe verticală următoarele: JOC RESPONSABIL, POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE, POLITICA DE COOKIES, PREVENIREA FRAUDELOR, METODE DE PLATĂ, REGULAMENTE SLOTURI, CHAT.

Site-ul se remarcă prin simplitate și viteză de răspuns. Nuanțe de gri închis, linii verzi și ceva portocaliu care evidențiază pariurile sau anumite evenimente.  Mici dificultăți în a urmări pariurile, per ansamblu este plăcut ochiului și deplin operațional.

Nu este nici cea mai bună platformă însă departe de a fi printre cele mai slabe case de pariuri la acest capitol.

Bet Arena verificare bilet

Înainte de modificarea site-ului era simplu să îți verifici biletul pus la o agenție stradală.

La Bet Arena puteai să-ți verifici biletul foarte simplu scanând codul QR al biletului de pe un dispozitiv mobil.

În cazul în care aveai de gând să verifici biletul direct pe site, trebuia să scrii numărul aflat deasupra codului de bare în casuța de sub “VERIFICARE BILET“, căsuța pe care o găseai în partea din dreapta sus a paginii web.

Bet Arena, oferta de fotbal

Online găsești FOTBAL, TENIS, BASCHET, HANDBAL, HOCHEI PE GHEAȚĂ, VOLEI PE PLAJĂ și BASEBALL.

Toate aceste sporturi ofertate apar în partea din stânga, pe verticală.

Bineînțeles că nu sunt chiar așa de multe piețe iar oferta este mai redusă față de a altor case de pariuri.

Găsești însă cele mai importante competiții sportive și, fără îndoială, cele mai pariate evenimente.

Dar să trecem la fotbal, pentru că este cel mai important, iar pariurile consistente se întâlnesc aici.

Ordonarea se face în funcție de importanța partidelor și a campionatelor.

Este un top, cu cele mai importante campionate la care se adaugă cel românesc.

Asta și datorită faptului că avem tendința să căutăm partide din campionatul intern, chiar dacă nu este printre campionatele importante ale Europei.

Bineînțeles că sunt toate campionatele mari, la care se adaugă și alte divizii din Thailanda, Peru, China, Malaezia, ș.a.m.d.

De exemplu, la meciuri din prima divizie cameruneză, am găsit câte 3 piețe de pariuri. Totuși, cine pariază pe meciuri din Camerun?

Foarte utilă opțiunea Căutare aflată în partea din stânga sus.

Cu ajutorul ei găsești echipa pe care vrei să pariezi fără să mai fii nevoit să treci prin întregul meniu.

Trecând la campionate serioase, în Premier League am găsit în jur de peste 87 de piețe pe fiecare meci.

Un număr rezonabil de pariuri, însă alți operatori au mai mult în ofertă.

La Bet Arena, cotele sunt decente, fără a se apropia de valorile medii ale pieței.

Aș spune, undeva sub media pieței.

Nu excelează la cote, nu găsești handicapuri asiatice la valori de @1.91 sau peste, aș putea chiar spune că marja aplicată de către operator este destul de mare.

Marja cotelor la casele de pariuri – cum să o folosești în avantajul tău!

Bet Arena loto

Nu sunt oferite loterii, nu se pot pune bilete la loteriile internaționale.

Pariu șansă la Bet Arena

La Bet Arena online ai asigurarea pentru Pariurile Multiple! Casa de pariuri îți returnează toată miza pe biletele cu minim 5 evenimente, dacă pierzi 1 meci!

Principala condiție de care depine biletul: fiecare eveniment de pe bilet să aibă o cotă minimă de @1.50.

Citește și Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Încă ceva tare: banii îți vor fi returnați în balanța reală! Săptămânal, poți primi înapoi până la 4.000 RON

Bet Arena, rezultate live

Secțiunea de live este organizată cu sporturile în partea stângă și poți opta pentru vedere de ansamblu sau vedere multiplă.

Dacă pariezi live, în contul tău de jucător Bet Arena online îți poti vizualiza atât istoricul pariurilor plasate cât și detalii despre fiecare pariu plasat. Îți poti alege cum dorești să vizualizezi aceste pariuri selectând o perioadă de: 7, 30 sau 90 zile.

Pentru a afla mai multe detalii despre un pariu plasat trebuie să dai click pe iconița în formă de ochi din dreapta tabelului de istoric.

Dacă nu ești pretențios, partea de live îți poate părea interesantă și atractivă.

Dacă ești în căutarea unor cote mari, apropiate de cele reale, poți încerca în alte părți.

Ce trebuie să știi neapărat

Un bilet la Bet Arena online poate conţine maxim 20 evenimente.

Numărul de bilete pe care îl poți pune este, teoretic, nelimitat. Organizatorul îşi rezervă însă dreptul de a nu accepta un al doilea bilet identic de la acelaşi jucător.

De asemenea, operatorul de pariuri, fără a fi obligat să ofere explicaţii asupra motivelor sale, îşi rezervă dreptul de a nu accepta pariuri de la unii pariori sau de a solicita diminuarea mizei pentru un bilet.

Invocarea de către orice parior a necunoașterii sau neacceptării, în tot sau în parte a Regulamentului de Joc este nulă, fapt pentru care este general admisă prezumția absolută a cunoașterii acestuia.

Câştigul maxim  pentru un bilet este de 150.000 lei (o sută cincizeci mii lei); pentru o zi calendaristică este de 300.000 lei (trei sute mii lei) câștiguri pe mai multe bilete de pariuri; pentru o săptămână calendaristică este de 1.000.000 lei (un milion lei) câștiguri pe mai multe bilete de pariuri.

Metode de plată

Bet Arena îți pune la dispoziție pentru efectuarea depozitelor, următoarele metode: Cardul Bancar (Visa, Mastercard si Maestro), Transferul Bancar sau cardurile preplatite Paysafecard.

Pentru efectuarea unei retrageri ai la dispoziție următoarele opțiuni: Cardul Bancar (Visa, Mastercard si Maestro) sau Transferul Bancar – de reținut că nu poți efectua o retragere către o metodă de plată neînregistrată în contul de jucător.

Modalitățile puse la dispoziție de platforma de joc pentru depuneri:

  • Card bancar – RON (depunere minimă 20 Lei – depunere maximă 20000 Lei)
  • Paysafecard (depunere minimă 20 Lei – depunere maximă 20000 Lei)

COMISION DEPOZITE: 0.00 Lei

Modalitățile puse la dispoziție de platforma de joc pentru retrageri:

  • Card bancar – Ron (retragere minimă 20 ron – retragere maximă 20000 ron)
  • Prin portofelul electronic Paysafecard nu se pot efectua retrageri

Serviciul clienți și ajutorul acordat pariorilor la Bet Arena

Poți contacta echipa de suport prin apel telefoni, e-mail și live-chat.

Apel telefonic

Poți suna oricând la numărul de telefon (021) 9093, program 24/7. Un avantaj față de alte case de pariuri care nu acoperă 24 de ore. Operatorii sunt pregătiți să răspundă oricărei solicitări și sunt prompți și foarte amabili. Apelul telefonic are tarif normal pentru orice rețea din România iar pentru apelurile efectuate din afara țării sunt taxe conform rețelei de telefonie folosite.

E-mail

Dacă preferi să scrii, ai la dispoziție adresa de e-mail suport@betarena.ro. Poți trimite solicitări la orice oră, program 24/7 cu privire la orice nelămurire întâmpinată pe site. Te poți aștepta la răspunsuri rapide și la obiect, operatorul insistând asupra calității și sprijnului tehnic acordat.

Live Chat

Poți scrie pe Chat oricând dorești, departamentul de suport este online 24/7 și te poate ajuta rapid cu orice problemă întâmpini. Butonul de Chat se află sus, în bara de start, perfect vizibil și accesibil.

Bet Arena

Concluzii

Bet Arena este o casă de pariuri online și care merită să fie în portofoliul oricărui parior, chiar dacă sunt și alte opțiuni.

Se observă faptul că orice operator învață și implementează opțiuni care să fie utile pariorilor. Experiența offline își spune cuvântul și se observă modificări asupra interfeței.

O știre mai veche publicată de GSP informa în Martie 2018:

Superbet, una dintre cele mai dezvoltate agenții de la noi din țară, va subordona toate agențiile BetCafe sub propriul brand, dezvăluie surse din piață pentru GSP.ro. Astfel, toate agențiile BetCafe vor deveni Superbet.

În prealabil, Superbet achiziționase toate agențiile BetCafe de la noi din țară.

Cu o vechime de 10 ani, Superbet este una dintre cele mai importante case de pariuri din România, deținând peste 1000 de agenții la nivel național.

Este cert faptul că experiența acumulată în gambling de către acești operatori este un lucru benefic și care se regăsește în abordarea de piață.

Totuși, Superbet nu este chiar printre cele mai bune case de pariuri online. În ciuda unei imense aprecieri offline, când vine vorba de online, mai sunt foarte multe de pus la punct.

Summary
Review Date
Reviewed Item
bet cafe arena
Author Rating
41star1star1star1stargray

STAI! Citeste si despre

Super 12 la Sportingbet – e gratis și poți câștiga bani

Super 12 reprezintă grilele puse la dipoziția pariorilor de către Sportingbet, competiția în care poți …

Pronobet: crezi că poți lua un jackpot la pariuri? (2019)

Pronobet este un joc de pariuri sportive pe care îl găsești la Netbet. Cei mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *