luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Nicio amendă nu e prea mare pentru cangurul Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Nicio amendă nu e prea mare pentru cangurul Nick Kyrgios

Nick Kyrgios care a avut o săptămână bună și a făcut finala la Beijing, și-a dat în petic la Shanghai. Kyrgios a fost amendat cu 10.000$ pentru comportament nesportiv după ce a abandonat în prima rundă la Shanghai.

Se vede că nu îl prea ajută psihicul pe acest jucător care a fost fluierat îndelung după ce a părăsit meciul împotriva lui Steve Johnson. După ce a pierdut primul set la tie-break, s-a enervat, și-a luat bagajul și a plecat. Înainte de acest incident, australianul primise un avertisment pentru că a aruncat mingi în tribune și un punct penalizare pentru obscenități. Iar prostul ăsta este pe locul 21 în ierarhia ATP și, mai mult decât atât, a mai fost amendat și anul trecut în acest turneu.

Sancțiunea vine însoțită și de o pedeapsă complementară, pentru că nu i s-a permis să primescă suma de 21.085 $ pentru prezența la turneul asiatic.

Ca un adevărat copil obraznic, Nick Kyrgios a invocat diferite motive pentru comportamentul să, ajungând să se scuze pe motiv că nu mâncase de 24 de ore. Stupid prin atitudine, cangurul de 22 de ani dovedește și o prostie ieșită din comun, dublată de inconștiența unui întârziat mintal care a scăpat pe terenul de tenis.

Cel mai bun loc în clasamentul ATP a fost 13 pentru australianul care are 31 de victorii și 15 înfrângeri în 2017, an în care a câștigat 1.754.672 $ din tenis. Cel mai bun an al carierei a fost 2016, an în care a reușit să cucerească 3 titluri.

nick-kyrgios-2

STAI! Citeste si despre

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 – Cine va lua cele mai multe medalii?

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 se apropie și deja se fac previziuni cu privire la …

100 RON pariu gratuit pe Lyon - PSG

Bonusuri pariuri: 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG

Iată cum să beneficiezi de 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG la gameworld.ro, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *