vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Nice – Angers | Ponturi Ligue 1
Nice - Angers

Nice – Angers | Ponturi Ligue 1

Nice – Angers, partidă între două echipe aflate la jumătate clasamentului, Nice având însă pretenții europene. Oaspeții sut însă o echipă de sub 2.5 goluri, o echipă care se apără bine și nu primește prea ușor gol, dar nici nu înscrie prea mult. Atenție însă, un gol pe meci, Angers poate marca oricând.

Nice joacă astăzi 4-3-3, partidă în care Mario Balotelli ar putea fi pe bancă, antrenorul mizând pe un control mai bun la mijlocul terenului. O echipă cu o medie de înălțime de doar 1.78 cm dar cu 55% rata de succes în duelurile aeriene. Nu au făcut niciun egal în acest sezon, 3 victorii și 3 înfrângeri. Posibil să îl vedem evoluând pe Wesley Sneijder la gazde. Având în vedere că Nice are meci în Europa League după această etapă, nu cred că vor risca prea mult pe partea ofensivă. Nice este neînvinsă în 25 din 27 de jocuri disputate pe teren propriu.

Angers în formație 4-1-4-1, o formulă destul de ciudată dar elastică și surprinzătoare pentru unele echipe, este neînvinsă în ultimele 5 partide în deplasare. Sub 2.5 goluri în ultimele 8 din 9 jocuri, dar asta nu trebuie să ne pacălească, echipa marcând câte un gol în majoritatea întâlnirilor. Își pot crea ocazii de gol cu mare ușurință iar media șuturilor spre poartă este bună. Vor încerca să nu piardă cele trei puncte și să înscrie un gol, ceea ce mă duce spre un scor de genul 1-1 sau 2-1 în această întâlnire.

Ambele echipe vor înscrie are cota @2.02 la ADMIRAL și este primul pariu, miza fiind mai mică. Nice (0) la cota @1.30 este o variantă bună pentru un pariu pe gazde la care eliminăm egalul. Primul gol marcat de către Angers @2.60, probabil cea mai bună și realistă cotă pentru cei care le acordă credit oaspeților. Mai mult decât atât rămân la convingerea că vom vedea un scor de 1-1 sau 2-1 la Nice – Angers.

STAI! Citeste si despre

Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit …

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *