vineri , 19 august 2022
Home / SLIDESHOW / Încetați să mai creați povești! a cerut Neymar
Neymar

Încetați să mai creați povești! a cerut Neymar

Neymar, starul brazilian al PSG a cerut presei: ‘Încetați să mai creați creați povești’ , referindu-se la relațiile sale cu Emery și Cavani.

”Mă aflu aici pentru a vă cere să încetați să mai creați povești care nu există”, a declarat Neymar după un meci amical disputat cu selecționata țării sale, vineri la Lille, asigurând că ”totul merge bine” la Paris Saint-Germain, în ciuda unor informații care vorbesc despre tensiuni cu antrenorul său Unai Emery.

Brazilianul a avut mai întâi în septembrie un conflict cu coechipierul său Edinson Cavani referitor la identitatea celui care execută penalty-uri la PSG.

Neymar a jucat, în acest sezon, 4 partide în UEFA Champions League.

neymar-logo

”Toată lumea creează povești despre prezența mea la Paris, despre relațiile mele cu antrenorul, cu (Edinson) Cavani. Aceste lucruri nu există, nu sunt adevărate”, a declarat Neymar într-o conferință de presă după victoria Braziliei în fața Japoniei (3-1) într-un meci amical.

În total 360 de minute în UCL, timp în care a marcat 4 goluri, a dat 2 pase de gol și a încasat un cartonaș galben.

”Am venit la Paris cu acordul antrenorului meu (Emery). Când am ajuns aici, am avut o întâlnire cu el. I-am spus că vreau să-l ajut, iar el mi-a spus că vrea să mă ajute să-mi ating obiectivele personale și colective. Nu mă aflu aici pentru a crea probleme cu oricine ar fi. Îmi cunosc rolul meu în teren și fac ceea ce antrenorul îmi cere să fac”, a afirmat Neymar, în timp ce cotidianul L’Equipe scria pe prima sa pagină miercuri despre existența unei răciri a relației dintre Neymar și antrenorul său Unai Emery (conform agepress.ro).

”Aceste lucruri mă rănesc”, a mai spus jucătorul în vârstă de 25 ani.

”Mă aflu aici pentru a vă cere să încetați să creați povești care nu există”!

În Ligue 1, starul brazilian, cel mai scum transfer din istoria fotbalului, a jucat în 8 meciuri. În total 717 minute, timp în care a marcat 7 goluri, a dat 5 pase de gol, a luat 2 galbene și un roșu. O medie de 3.1 șuturi spre poartă și 77.2% este acuratețea paselor reușite.

Sursa foto: bbc.co.uk

STAI! Citeste si despre

Stanleybet a atras 19,8 milioane de lei de la investitori într-un plasament privat

In perioada 27 Iulie – 5 August, Stanleybet Capital, parte a grupului Game World, a …

2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

Potențial aranjament la pariuri sau o altă investigație fără rezultate concrete? Potrivit Die Welt, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *