joi , 23 septembrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Monaco – Guingamp | Între 1/1 și o victorie clară a gazdelor

Monaco – Guingamp | Între 1/1 și o victorie clară a gazdelor

Monaco – Guingamp este unul dintre acele meciuri care se regăsește astăzi pe multe bilete. Încrederea pariorilor în Monaco este mare și, cred, justificată. În Ligue 1, Monaco confirmă, echipa jucând aproape de potențialul ei real.

De Mircea-Nicolae Panait
De Mircea-Nicolae Panait

Dar să nu plecăm de la prejudecăți și să analizăm puțin echipele care se înfruntă în acest meci.

Monaco e pe locul 2 în Ligue 1. 8 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, 25 de puncte acumulate și la 4 în spatele liderului PSG. Cu 28 de goluri marcate, au al doilea atac din campionat. Au încasat 12 goluri, apărarea având ceva slăbiciuni, dar este o echipă care înscrie mai mult decât primește. 4 victorii, 1 egal și 1 înfrîngere în ultimele 6 jocuri, dar vin după 2 victorii consecutive și nu cred că se vor opri aici.

Guingamp e pe locul 12 cu 14 puncte. 4 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri, o echipă destul de ciudată. 13 goluri marcate și 15 primite, diferența față de ofensiva gazdelor fiind uriașă. 17 cartonașe galbene au strâns, așa că nu se poate vorbi despre o echipă dură, indisciplinată.

În ultimele întâlniri directe am avut meciuri foarte interesante, cu goluri de ambele părți. În 4 din ultimele 6 meciuri directe, au marcat ambele echipe. Tot în 4 din ultimele 6 meciuri s-au înregistrat peste 2.5 goluri.

Pe teren propriu, Monaco este neînvinsă în acest sezon. 4 victorii și 1 egal, cu 15 goluri înscrise și 4 primite. Guingamp e jalnică în deplasare, unde au marcat doar 6 goluri și au încasat 10, dar au reușit să bifeze o victorie…și 4 înfrângeri.

De fapt, Guingamp a pierdut 8 din ultimele 9 partide jucate în deplasare. În 6 jocuri din 7, Guingamp a pierdut atât la pauză cât și la final. Peste 2.5 goluri marcate în 8 din ultimele 9 partide disputate de Guingamp în deplasare.

Merg pe Monaco și victoria acestora la handicap de cel puțin 1 gol. Iau în calcul și 1/1 final dar și peste 1.5 goluri în prima repriză. Moderație la pariurile secundare, dar încredere mare în victorie și H1.

Monaco – Guingamp ponturi:

Monaco -1 @1.71 la Admiral

peste 1 gol în prima repriză @1.50 la Admiral

STAI! Citeste si despre

Manchester City - Borussia Dortmund și Real Madrid - Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021 sunt două …

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă oricare repriză

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă minim o repriză?

Câștigă minim o repriză este unul dintre cele mai avantajoase și flexibile pariuri. Împărțirea meciului …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *