joi , 18 iunie 2020
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / MaxBet Cazino – Între cazino și casă de pariuri

MaxBet Cazino – Între cazino și casă de pariuri

MaxBet Cazino este casa de pariuri online pe care o analizăm în acest articol.

În peste 17 ani de zile în domeniul pariurilor online am pariat la multe case de pariuri.

Am întâlnit case de pariuri care plăteau câștigurile în 5 minute de la retragere, dar și operatori care au fugit cu banii clienților.

Când o casă de pariuri online plătește cu întârziere sau găsește motive să te hărțuiască și să tot amâne plata câștigurilor, este deja un lucru foarte neplăcut dar care se întâlnește în domeniu.

Nu sunt afiliat la nicio casă de pariuri ca să o promovez și să o ridic în slăvi, așa că pot descrie experiențele pe care la am cu fiecare operator în parte, cât se poate de sincer.

La această oră, ONJN-ul a acordat 19 licențe pentru pariuri online, lista operatorilor fiind în creștere.

Pentru că această casă de pariuri se definește prin sloganul MaxBet Cazino – Joc pentru toți jucătorii, un slogan atractiv și generos care te invită la joc.

Este unul dintre operatorii care dezvoltă atât pariurile cât și partea de jocuri de cazino mizând pe distracție și pe faptul că oricine poate fi interesat atât de pariuri, cât și de jocuri specifice de cazino.

Atât în România cât și pe plan internațional, Maxbet Cazino este recunoscut pentru sălile de jocuri, pentru sloturile, pentru atmosfera plăcută și posibilitățile de a te distra.

Site-ul de pariuri online se încadrează în aceeași linie.

Este legal și sigur să pariezi la Maxbet Cazino?

Din ce am văzut în prezentarea proprie, operatorul este fondat de împătimiți ai cazinoului care s-au îndreptat și spre pariuri online.

Operatorul este deținut și operat de către Maxbet Malta LTD. Maxbet Malta LTD, Tower Gate Place, str. Tal-Qroqq, Msida MSD 1703 , Malta, este înregistrat ca operator de date cu caracter personal în Malta, drept oferit de Oficiul de Informații și Protecția Datelor, cu numărul de înregistrare 11538.

Cu drept de organizare permanent a jocurilor de noroc online, acordat prin licența L1160661W000651 din data de 22.12.2016 valabilă până la 31.12.2026, de către ONJN pentru Maxbet Malta LTD, Tower Gate Place, str. Tal-Qroqq, Msida MSD 1703, Malta. Compania Maxbet Malta LTD e autorizată și licențiată de către Malta Gaming Authority (autoritatea de reglementare responsabilă cu activitățile de jocuri de noroc din Malta). Maxbet Malta LTD deține următoarea licență: MGA/CL1/1171/2016 (valabilă din data de 2.10.2016).

Așadar este legal, cât despre siguranță…pariurile presupun un grad mare de risc.

Maxbet Cazino login – Cât de ușor îți deschizi cont online

Este foarte simplu să deschizi cont de joc online și nu îți ia mai mult de 3-4 minute pentru a te înregistra.

Nume, prenume, adresă de e-mail, adresă fizică, cod poștal, CNP, număr de telefon, date personale pe care le completezi imediat.

Este imposibil să nu îți deschizi cont în timp record, dar chiar și așa ai chat care te poate ajuta în caz de nevoie.

Un proces simplu în trei pași, iar după ce ți-ai creat cont te poți loga și cu adresa de Facebook.

Atenție, după deschiderea contului, se recomandă autentificarea datelor și informațiilor tale, drept pentru care poți utiliza secțiunea de verificarea a contului.

Acolo poți încărca copie după cartea de identitate, copie anonimizată după cardul cu care ai depus (sau după alt instrument de plată) ori un alt document care să ateste că ești proprietarul major al contului online.

Ce este copia anonimizată a cardului tău? Este o copie scanată pe care acoperi unele cifre însă lași vizibile informații precum numele, data emiterii/expirării.

Interfața este una intuitivă, prietenosă, deși viteza de încărcare a site-ului nu este una dintre cele mai bune.

Există trei secțiuni principale, fiecare dintre acestea putând fi accesată din bara de sus:

 • Pariuri
 • Cazino
 • Jocuri Virtuale

Maxbet pariuri sportive

Multe tipuri de pariuri (peste 137 la meciuri din Premier League) la fotbal, iar cotele sunt, în general, acceptabile.

În comparație cu alte case de pariuri, oferta este bună, întâlnești majoritatea pariurilor și oțiunilor cu care ești obișnuit. La fotbal oferta de pariuri este suficientă pentru majoritatea jucătorilor, conținând inclusiv meciuri din liga a treia norvegiană sau suedeză, din Maroc ori divizia secundă din Ecuador.

Rezultat final, șansă dublă, pariu care elimină egalul, pauză sau final, număr de goluri, handicap asiatic, număr de cornere, număr de cartonașe, marcatori, scor corect, pariuri pe reprize, pariuri combinate, ș.a.m.d, acoperind o parte dintre pariurile jucate și preferate de către jucătorii români.

După fotbal, găsești tenis, baschet, sporturi americane, sporturi cu motor, rugby, darts și până la pariuri pe politică sau divertisment.

Ce tipuri de pariuri sportive găsești la Maxbet:

1. Pariurile de tipul “minutul la care”

Pariurile de tipul “minutul la care” (cum ar fi minutul primului corner sau minutul primului gol înscris) vor fi decise conform cu minutele indicate de televiziunea care transmite meciul, deci acolo vei găsi timpii oficiali.

Minutul primului corner va fi decis la momentul la care cornerul a fost bătut (efectiv momentul în care jucătorul atinge balonul) și nu când a fost acordat, iar minutul primului cartonaș va fi decis ca minutul la care cartonașul a fost arătat jucătorului nu când a avut loc incidentul care este sancționat. În cazul unei dispute, decizia forurilor sportive cu reputație va fi considerată finală.

Definiția timpului

O repriză = 45 de minute se referă la perioada de la începutul unui meci până la pauză inclusiv orice timp suplimentar (minutele suplimentare acordate de arbitru și cu care acesta prelungește. Durata partidei = 90 de minute și se referă la timpul care trece de la începutul primei reprize până la final, iar aici se include orice timp suplimentar dar excluzând reprizele de prelungire.

La momentul începerii partidei, se consideră a fi primul minut. Din acest motiv, un eveniment (de joc) care are loc după 75 de minute și 1 secundă este considerat că a avut loc în minutul 76.

Dacă un meci este abandonat după ce primul gol a fost înscris, toate pariurile puse sunt considerate valabile.

Dacă un meci este abandonat înainte de marcarea primului gol, toate pariurile acceptate pentru perioadele de timp care au fost finalizate vor fi considerate pariuri pierzătoare și orice altă perioadă de timp care a inclus perioada de timp în care s-a produs abandonul va fi nulă și tratată ca neparticipantă, deci va primi cota @1.00 și vei primi înapoi miza.

2. Ce este Scorecasts (predicții marcatori)

Scorecasts este un pariu dublu care implică alegerea marcatorului primului gol din joc și a scorului final.

Fiindcă 2 părți din acest pariu sunt conexe, vei găsi cote specifice pentru fiecare pariu.

Miza pe care o pariezi este automat modificată pentru un pariu singular pe scor corect dacă marcatorul ales nu a intrat pe teren înainte ca primul gol să fi fost înscris.

Dacă se înscrie un autogol pariul tău va fi decis în baza scorului corect și a următorului marcator.

Dacă nu mai există un următor marcator, pariul tău va fi decis ca un pariu singular pentru scor corect.

În cazul în care un meci este abandonat, pariul tău va fi nul dacă nu s-a înscris nici un gol până în acel moment.

Dacă s-a marcat un gol, pariul tău va fi decis ca un pariu singular pentru primul marcator.

3. Ce este Wincast

Wincast este un alt tip de pariu dublu care presupune să anticipezi dacă un jucător va marca în orice moment al jocului și ce scor final se va înregistra.

Jucătorul pe care ai pariat trebuie să înceapă meciul, altfel pariurile pe acel jucător sunt nule, iar miza este transferată către un pariu singular pe scor corect.

Adică la primul pariu primești cota @1.00, dar crește miza pe scor corect la final.

Dacă un meci este abandonat după ce jucătorul numit a marcat, pariul va fi stabilit la cota de marcator în orice moment.

Dacă un meci este abandonat iar jucătorul pe care ai pariat nu a marcat, pariul va fi nul, deci vei primi cota @1.00.

4. Primul/ultimul marcator – marchează oricând

Pariurile pe primul/ultimul marcator sunt alegeri pe jucătorul care înscrie primul/ultimul gol într-o partidă. Pariurile pentru marchează oricând sunt pariuri pe un jucător care să înscrie în orice moment al jocului.

5. Total goluri – par sau impar

Un pariu pe numărul total de goluri marcate în joc – par sau impar.

De exemplu un scor de 2-2 oferă un total de 2+2=4 goluri și din acest motiv un rezultat par. La stabilirea pariurilor, 0 (zero) este considerat un număr par, la fel ca și 2, 4, 6, …iar numele impare 1, 3, 5, 7…

7. Scor corect pauză/final

Un pariu pe scorul corect la pauză/final.

Toate pariurile vor fi decise conform cu scorul oficial înregistrat în meci la pauză/final.

8. Goluri în prima repriză

Un pariu pe numărul total de goluri marcate în prima repriză, timpul regulamentar plus minutele acordare de arbitru (adică, până când se intră la pauză). De exemplu, dacă scorul la pauză este 3-1, golurile din prima repriză vor fi 3+1=4.

9. Goluri în a doua repriză

Un pariu pe numărul total de goluri marcate în repriza secundă a meciului (adică, de la pauză până la final). De exemplu, dacă scorul final este 2-1 și scorul la pauză a fost 1-1, atunci în a doua repriză ai 3-2=1 gol.

10. Să nu primească gol

Un pariu pe o echipă din cele două care se confruntă în meci să nu primească gol. În cazul acestui pariu, efectiv alegi echipa care nu încasează niciun gol în acel joc.

Pariu de tip Să nu primească gol

11. Prima echipă care înscrie

Aici este vorba de prima echipă care marchează, indiferent că este în prima sau a doua repriză. Dacă nu se înscrie niciun gol și scorul râmâne 0-0, pariul tău e nul.

12. Ultima echipă care înscrie

Ultimul gol marcat în meci decide acest pariu. Dacă rezultatul final este 1-0 atunci echipa care a marcat va fi considerată că a marcat şi primul și ultimul gol în meci, iar dacă scorul final este 1-2 după ce la pauză a fost 1-1, echipa oaspete este considerată câștigătoare pentru că a marcat ultimul gol.

13. Primul marcator al echipei

Acesta este un pariu pe jucătorul care va înscrie primul pentru echipa sa. Cel care înscrie trebuie să fie primul marcator pentru echipa sa și nu trebuie să fie primul marcator din meci. Autogolurile nu se califică pentru acest tip de pariu și nu sunt luate în considerare.

14. Pariuri comparate – marcatori

Ambii jucători trebuie să înceapă jocul ca titulari pentru ca pariurile să fie valabile, altfel acestea nu sunt valide.

15. Jucătorul să înscrie două sau mai multe goluri

De multe ori, într-un joc un jucător poate înscrie o dublă sau chiar mai multe goluri. Desigur, autogolurile nu sunt luate în calcul la acest tip de pariu.

16. Jucătorul să înscrie un hat-trick

Mai rar întâlnită situația în care un jucător marchează de 3 ori într-un meci, însă nu este chiar un caz rarisim. Desigur, autogolurile nu sunt luate în calcul la acest tip de pariu.

17. Meciurile amânate

În cazul în care un joc este amânat, atunci pariurile plasate vor fi valabile atât timp cât jocul este rejucat în maximum o zi calendaristică (24 de ore) de la ora inițială de start în aceeași locație în care trebuia să se joace inițial.

18. Handicap asiatic

Handicapul asiatic este tipul de pariu de handicap special pentru jocurile de fotbal

Citește totul despre handicapul asiatic aici

19. Tipuri de pariuri pe linii de gol – goluri sub/peste

Alegerile sub/peste (under/over) sunt pariuri pe faptul dacă numărul total de goluri din meci va fi peste sau sub un număr specific, de exemplu dacă o miză este plasată pe sub 1.5 goluri, pariul câștigă dacă sunt marcate zero sau un gol și este pierzător dacă se marchează două sau mai multe goluri

Pentru pariurile cu linie divizată, jumătate din miza jucătorului este returnată dacă numărul de goluri este egal cu linia de gol. De exemplu, peste 2/2.5 – dacă sunt marcate 2 goluri, există un pariu pierzător și unul nul deci jumătate din miză este returnată

Pentru pariurile live pe linia de gol, toate golurile sunt luate în considerare indiferent dacă acestea sunt marcate înainte sau după plasarea pariului.

Mai sus sunt doar o parte dintre pariurile pe care le găsești la Maxbet Cazino, pe lângă acestea mai ai multe pariuri interesante precum: Pariuri combinate, Total cornere, Cornere în prima repriză, Multi-cornere, Primul corner, Total numere de pe tricouri marcatori, Avertismente și cartonașe, Pariuri pe următorul cartonaș, Goluri x Cornere, Handicap meci, Total goluri, Echipa care câștigă la cel mai mare scor, Echipa să câștige ambele reprize, Cum va fi câștigat meciul, Penalty, Pariuri pe divizii, Retrogradare, Pariuri pe poziţia în clasament, Pariuri pe grupele sezonului, Pozițiile finale, Puncte scontate, Pariuri pentru demiterea antrenorilor.

Secțiunea de Pariuri Live

Recomand această secțiune din 2 motive:

 1. poți pune pariuri combinate live + pre-meci
 2. poți face cashback. Iar la pariurile live, ușurință, rapiditate, un număr rezonabil de opțiuni la fiecare meci și foarte multe evenimente live.

Spre deosebire de alte case de pariuri online, Maxbet Cazino nu oferă transmisiuni video, cel puțin deocamdată.

Acest lucru ar fi adus un plus destul de mare, mai ales având în vedere că are o secținue de pariuri live bună.

Cashback-ul funcționează rezonabil și îți poți asigura pariurile atunci când ceva nu merge cum ai previzionat sau când vrei un câștig înainte de terminarea meciului.

Cotele fluctuează puternic la pariuri live iar cotele afișate pe internet reprezintă un ghid și pot fi diferite la momentul plasării unui pariu.

La momentele decisive din joc, adică la marcarea unui gol, acordarea unui penalty ori arătarea unui cartonaș roșu, cotele pot fi suspendate temporar.

Sunt disponibile la pauză diferite tipuri de pariuri speciale pentru repriza a doua care au legătură numai cu repriza a doua.

 • Echipa care înscrie următorul gol: sunt luate în considerare și autogolurile, iar câștigătoare va fi echipa acreditată cu golul
 • Următorul marcator

Handicapuri asiatice live

Toate pariurile live pe handicapuri asiatice sunt decise conform cu scorul restului partidei după ce pariul a fost pus (efectiv se poate considera 0-0 la momentul plasării pariuri), adică orice gol înainte de plasarea pariului este ignorat pentru deciderea pariului.

Secțiunile de Cazino, Live Cazino, Știri

La Cazino  găsești toate tipurile de jocuri standard de cărți și specifice cazinourilor.

Membrii vor găsi numeroase variante de jocuri, cum ar fi blackjack, baccara, ruletă și poker iar cei pasionați de sloturile online au la dispoziție câteva jocuri distractive.

Live Cazino îți prezintă programul pe ore și tipurile de jocuri pe care le poți juca live: ruletă, ruletă franceză și poker hold’em.

Știrile sunt cele de actualitate, în special, din fotbal și tenis, dar și MMA, box ori mașini (sporturi cu motor) și sunt oferite într-o secțiune separată, sub forma unui blog.

Retrageri online

Toate metodele oferite de Maxbet sunt prezentate ca fiabile și pot fi utilizate în condiții de maximă siguranță. În plus, majoritatea au un timp scurt de procesare, prin urmare nu vei fi nevoit să aștepți perioade lungi pentru ca fondurile să fie disponibile.

Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller și Transfer Bancar.

Am făcut retrageri atât pe cardul Visa, cât și folosind Skrill ori Transferul Bancar. Cel mai lung termen în care am primit banii, 3 zile folosind transferul bancar.

La prima retragere, mi s-a solicitat o poză cu actul de identitate în mână, în ciuda faptului că aveam contul de joc validat. Nu a fost deloc plăcut dar nici ceva neobișnuit, așa că le-am trimis o poză cu buletinul în mână pentru a-mi retrage câștigurile. Una peste alta, au fost câteva zile în plus pierdute de mine și câștigate de ei.

Joc Responsabil

Un capitol bine pus la punct, cu secțiunile: Recomandări privind responsabilitatea în jocuri de noroc, Prevenirea participării minorilor la jocuri de noroc, Control parental, Chestionar pentru probleme cu jocurile de noroc, Limitează-ți cheltuielile, Excludere temporară, Auto-excludere, Ajutor și Consiliere, Joc Responsabil. Fiecare dintre acestea este detaliată și se observă preocuparea pentru această responsabilitatea socială.

Asigurați-vă că aveți un echilibru sănătos al activităților de zi cu zi în afară de jocurile de noroc este îndemnul celor de la Maxbet Cazino pentru pasionații de pariuri sportive.

Unde găsești săli de jocuri Maxbet

Majoritatea locațiilor offline sunt în București, dar există săli de jocuri și în alte orașe ale țării.

Iași, Galați, Brașov, Ploiești, Constanța, Craiova sunt orașele mari în care te poți distra într-o sală Maxbet.

Iată lista completă cu locațiile, unde poți verifica dacă ai una în orașul tău:

 • București
 • Pitești
 • Galați
 • Constanța
 • Ploiești
 • Iași
 • Râmnicu Vâlcea
 • Buzău
 • Bacău
 • Brașov
 • Timișoara
 • Craiova
 • Piatra Neamț
 • Târgu Mureș
 • Suceava
 • Târgu Jiu

MaxBet a intrat pe piața din România în 2002, având parte rapid de succes si bucurându-se de aprecierea jucătorilor.

A ajuns să dețină în prezent 64 de locatii, iar numărul lor este în continuă expansiune. 47 dintre acestea se află în București, fiind puncte de atracție în câteva intersectii si bulevarde. Restul locațiilor, 17 la număr, sunt răspândite în celelalte orașe ale țării: Suceava,  Bacău, Buzău, Galați, Constanța, Ploiești, Pitești, Rm. Vâlcea, Craiova, Brasov și Tg. Mureș.

În toată țara Maxbet are în operare peste 5500 de posturi de pariere. Fie că preferi slot-urile sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generație, foarte sigur, astfel încât să ai șanse maxime de câștig.

Pe lângă adrenalina pe care ți-o pot oferi jocurile, poti veni oricând la Maxbet Cazino, pur si simplu pentru a te relaxa. Locații confortabile, amenajate cu bun gust și calitate în care te poți simți bine și răsfățat.

Începând cu luna septembrie 2007, Maxbet Cazino a fost primul grup din România care a adus pe piață sistemul „Nationwide Jackpot”.

Acesta cuprinde toate slot-urile, fără delimitări geografice, așa că ai șanse mari de a da peste un câștig uriaș.

Angajații Maxbet Cazino sunt și ei în creștere, numărul acestora ajungând la 1,600. Dacă ești în căutarea unui job în domeniu, poți aplica aici: http://ro.maxbetgroup.com/our-employees/

Maxbet online

Ai câteva avantaje dacă știi Maxbet Cazino, dacă îți place să pariezi ori să joci jocuri de cazino:

 •  Comoditatea, confortul – pariezi pe computerul personal (tabletă sau telefon)
 •  Ai la dispoziție o gamă largă de informații pe care nu le găsești în altă parte
 • Acoperirea, cash-out-ul, posibilitatea de vânzare a unui pariu, dacă meciul nu se desfășoară cum ai anticipat
 • Nu plătești taxe (5%) la fiecare bilet pus

Citește aici ce se întâmplă cu impozitul la pariuri online in 2018

 • Online transmiți cartea de identitate casei de pariuri o singură dată când validezi contul
 • Ai la dispoziție o gamă interesantă de promoții
 • Online ai acces la mai multe produse, distracția e mai mare

Date de contact Maxbet Cazino

Tel Verde : 0800 895412 Tarif Normal : + 4031 229 5902

Adresa de e-mail support@maxbet.ro și serviciu Live Chat disponibil 24/7

Atât la telefon cât și pe chat, operatorii de la Maxbet Cazino sunt destul de prompți și te sprijină în rezolvarea problemelor apărute. Suportul prin e-mail este puțin mai lent, dar nimeni nu pretinde un răspuns instant, cât să îi fie rezolvată problema.

Cum este aplicația Maxbet

În primul rând câteva cuvinte despre aplicația de pariuri apoi despre aplicația pentru desktop la cazino.

Varianta mobilă a site-ului este perfect compatibilă cu varianta full.

Sunt oferite aceleași pariuri (atât pre-meci cât și live), desigur aceleași jocuri de cazino (24 de jocuri), găsești și pariurile virtuale, dar ai și posibilitatea de a depune, retrage și consulta secțiunea de promoții.

Pentru un utilizator înfocat de mobil, aplicația oferă toate condițiile de a paria sau de a te juca în siguranță.

Când pariezi poți seta inclusiv cotele, limba și zona de timp, însă nu poți adăuga favorite și trebuie să fii destul de atent când apeși pe ecran. Nu oferă notificări, nici transmisiuni video.

Urmând trei pași simpli, poți instala imediat aplicația pentru Cazino.

Pasul 1. Descarci și instalezi aplicația Maxbet Cazino

Când apeși butonul “RUN” din caseta de dialog, această casetă va apărea în partea din stânga a ecranului.

Pasul 2. Îți creezi cont gratuit

La Maxbet Cazino te poți înregistrat gratuit (foarte ușor după cum am văzut mai sus) și poți profita de oferta de bun venit. Poți și să depui dacă vrei să joci pe bani reali și să experimentezi toate produsele operatorului.

3. Te loghezi și poți intra la mesele de joc

După ce ai creat un cont de utilizator, iconiţa Maxbet Cazino va fi pe desktopul tău. Accesează iconiţa de fiecare dată când dorești să joci în Maxbet Cazino.

Maxbet Cazino

Maxbet Cazino păreri ale pariorilor

Din punctul meu de vedere, Maxbet este o casă de pariuri care face progrese și se află pe un trend ascendent.

Nu sunt printre cei mai slabi, însă nu se pot compara încă cu casele de top deși tind spre zona superioară a topului.

Au câteva lucruri prin care atrag pariorii, sunt prezenți și offline cu sălile de jocuri Maxbet, sunt printre foarte puținii care oferă niște bani gratis la înregistrare, dar mai sunt și părți care pot fi îmbunătățite.

În privința verificării contului de joc, aici se pare că sunt ceva probleme și câteva site-uri de pariuri respectate atrag atenția asupra acestor aspecte prin comentariile utilizatorilor și jucătorilor.

Maxbet a raportat rezultate financiare excelente

Organizatorul  a încheiat anul trecut (2017) cu o cifră de afaceri cumulată 477 de milioane de lei, în creştere cu 17% faţă de anul 2016, arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

În acelaşi timp, compania a raportat un profit net cu o valoare de 100 de milioane de lei, cu 13% peste nivelul din anul anterior.

Concluzii și recomandări Bettinginside.ro

Maxbet este o casă de pariuri care nu trebuie să lipsească din portofoliul unui parior online.

Recomandată pentru cei care pariază live și obișnuiesc să pună pariuri combinate.

Oferta este bună, au un număr de pariuri decent și pariuri speciale foarte interesante.

La Maxbet vei întâlni și variante combinate, de genul primești 50 de trageri gratis la cazino după ce ai pariat pe un anumit eveniment.

STAI! Citeste si despre

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *