joi , 19 septembrie 2019
Home / Strategii Pariuri / Martingale live? 5 motive care ne arată că merită să încercăm această strategie live
Soccerball on the lawn of a stadium

Martingale live? 5 motive care ne arată că merită să încercăm această strategie live

Martingale live, merită să aplicăm această strategie la pariurile în desfășurare? Acestă strategie de pariere pleacă de ideea că este puţin probabil ca cineva sa prindă o serie foarte lungă de rezultate negative. În plus, se presupune că am avea un buget nelimitat sau unul foarte mare care să ne permită un număr uriaș de pariuri.

În esență, Martingale se referă la dublarea succesivă a mizei în cazul unor pariuri pierdute. Știm cu toții pașii progresiei: 1, 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 etc. Iată 12 pași care apar în cazul a 11 pariuri pierdute consecutiv. Ne vom gândi că este greu de crezut și acceptat să pierdem 11 sau 12 pariuri la rând. Realitatea însă, ne arată că acest lucru este des întâlnit.

Iar dacă am pleca de la miza de 1 Leu/pariu, am ajunge la 1024 Lei. Asta în condițiile în care pariem doar pe același tip de cotă, cel puțin @2.00.

Așadar, Martingale presupune:

 • mărirea succesivă a mizei în cazul unor pariuri nereușite
 • utilizarea unei cote supraunitare, mai mare sau egală cu @2.00

Martingale live – Ce presupune

Pornind de la ideea că suntem familiarizați cu premisele teoriei matematice, aplicarea ei live are câteva particularități. În primul rând, nimeni nu are un buget nelimitat. Nu ne putem baza decât teoretic pe resurse nelimitate. În al doilea rând, un eveniment live este limitat de un interval de timp, ceea ce este în avantajul nostru.

Cum niciun parior nu are un buget infinit, creșterea exponențială a mizelor va duce, în cele din urmă, la falimentul celor care au ales să folosească această strategie.

Când vine vorba de evenimente live, limitările temporale sun în avantajul nostru. Trebuie doar să ne stabilim bugetul de joc, să avem miza și pașii, să știm ce facem când câștigăm și ce măsuri luăm dacă pierdem. Acceptarea pierderilor face parte din arsenalul unui parior și trebuie să avem stăpânirea de sine pentru a nu provoca pagube mai mari.

”Trebuie să bată”, apelul la probabilitate și 3 mari erori ale pariorilor (2019)

Martingale live – Stabilim un buget pentru maxim 5-7 pariuri

Pe net, pe site-urile de pariuri, vom găsi o mulțime de handicapați care susțin că Martingale ne aduce profit pariind în neștire. În general, sunt doar scriitori lipsiți de experiență parioristică elementară și fără urmă de capacitate intelectuală.

Să luăm un buget dedicat pentru 7 pariuri. Dacă pornim de la 10 Lei, am avea următorii pași:

 • 10 Lei – pariu pierzător
 • 10 Lei – pariu pierzător
 • 20 Lei – pariu pierzător
 • 40 Lei – pariu pierzător
 • 80 Lei – pariu pierzător
 • 160 Lei – pariu pierzător
 • 320 Lei – pariu câștigător

Folosin cote live cel puțin egale cu @2.00, după al 7-lea pariu recuperăm pierderile și obținem profit de 320 Lei. Totuși, bugetul alocat este de 640 Lei, o sumă care nu este mică deloc.

Pariurile utilizate pot fi pe următoarea echipă care înscrie

Stabilim un buget pentru maxim 5-7 pariuri când aplicăm Martingale live – Sportingbet

Martingale live – Ne asigurăm că găsim pariurile live pe care le avem în vedere

Sunt anumite tipuri de pariuri pe care le găsim în timpul unei partide de fotbal. Unele se referă la anumite intervale, altele sunt volatile și depind de numărul de goluri, cartonașe, cornere etc.

Pentru noi este important să avem pariurile disponibile și cote supraunitare. Că este vorba de @2.00, @2.05, @2.70 sau chiar @3.00, esențial este ca aceste pariuri să fie oferite și accesibile live.

Pentru a înțelege mai bine luăm pariurile pe 15 minute la Sportingbet. În cazul partidei de mai sus, scorul este 2-0 pentru gazde. Dacă pornim de la ideea că se va înscrie mai mult în meci, luăm Câte goluri vor fi înscrise între minutele  X și Y

Cum pariem la Sportingbet pe mobil (2019)

Martingale live – Ne asigurăm că operatorul de pariuri acceptă această strategie de pariere

Atenție la Termenii și Condițiile caselor de pariuri. Unele nu acceptă pariori care să utilieze anumite sisteme. Riscul este să ne trezim având contul blocat. Există destule exemple pe piața românească de operatori care nu acceptă tehnici progresive. Că sunt zevzeci sau nătângi, asta pot deci doar piața și clienții lor. Noi trebuie să știm că există astfel de specimene.

Unele case de pariuri acceptă mize mai mari, altele nu. În plus, fiecare dintre cotele oferite sunt acoperite de anumite lichidități. De exemplu, operatorul poate afișa o cotă de @2.30 însă aceasta să fie acoperită doar de 300 Lei. Ori pariul pe acea cotă să fie limitat la 180 Lei. Sunt cazuri și cazuri, foarte des întâlnite.

Într-un exemplu ipotetic, putem ajunge să pariem 640 Lei pe cota @2.10 ca urmare a sistemului Martingale live. Putem avea surpriza ca miza acceptată să fie doar 400 Lei.

Martingale live – 5 motive care ne arată că merită să încercăm această strategie live

 1. Timpul limitat de durata partidei de fotbal (90 de minute + prelungiri)
 2. Bugetul care este limitat de timp și de intervalele oferite de către casa de pariuri
 3. Accesul la date statistice, feed-uri live, vizionarea meciului
 4. Putem pune pariuri contră sau putem dubla pe altă piață
 5. Avantajul de a urmări un eveniment cunoscut, chiar studiat înainte. În general, este vorba de formații pe care le cunoaștem, pe care le urmărim și știm ce tipuri de pariuri se pretează la jocurile lor.

După ce parcurgem cele de mai sus, să nu uităm nicio clipă:

Martigale este o strategie de pariere care presupune riscuri uriașe iar aplicarea ei trebuie făcută cu maximă atenție!

Martingale îți garanteză profitul doar atunci când ai la dispoziție un buget infinit. În rest, îți garanteză cât sunt de tâmpiți cei care care susțin contrariul.

STAI! Citeste si despre

Easy money (strategia cățărătorului) în 3 exemple simple și ușor de înțeles

Easy money (strategia cățărătorului) este una dintre cele mai îndrăgite strategii de pariere. Din păcate, …

Linii asiatice - ce sunt și cum tratăm aceste pariuri Admiral

Linii asiatice – ce sunt și cum tratăm aceste pariuri la Admiral (2019)

Când vine vorba de linii asiatice, Admiral este una dintre casele de pariuri care oferă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *