vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Marseille – Toulouse | Favorit este egalul în acest meci din Ligue 1
Marseille - Toulouse

Marseille – Toulouse | Favorit este egalul în acest meci din Ligue 1

Marseille – Toulouse, în Ligue 1, meciul egalurilor. Asta pentru că în ultimele 6 întâlniri directe dintre cele două au fost 4 egaluri. 0-0 de două ori și 1-1 tot de 2 ori, o victorie pentru Marseille și una pentru Toulouse, acesta este istoricul ultimelor 6 jocuri directe. În nicio partidă din cele 6 nu s-au încris mai mult de 3 goluri, predilecția spre defensivă a ambelor fiind evidentă.

Gazdele de azi sunt pe 8 în Ligue 1, cu 3 victorii, 1 egal și 2 înfrîngeri, cu două meciuri pierdute în ultimele 4 jocuri. Chiar dacă vin după o victorie, Marseille are doar 9 goluri marcate și 10 primite. N’Jie, Thauvin și Rami sunt jucătorii cu cele mai bune evoluții în acest sezon. Nu poate fi vorba de top5 la niciuna dintre cele două, ambele formații fiind inconstante și cu mari lacune în defensivă. De la Toulouse aveam așteptări mai mari, dar se pare că această echipă se cantonează într-un joc defensiv pe care nu îl stăpânește prea bine.

Dacă vorbim despre toate competițiile, în ultimele 6 întâlni am văzut doar rezultate de egalitate și prea puțin fotbal. Probabil că nici această partidă nu va face excepție nici la calitatea jocului nici la numărul de goluri marcate. La o analiză realistă, 1X și sub 3.5 goluri pare cel mai bun pariu bazat pe istoricul celor două.

Pe de altă parte, să nu uităm că Toulouse nu are nicio o victorie în ultimele 6 jocuri în deplasare. Deși au o medie de de 1.3 goluri/meci, oaspeții de astăzi stau destul de rău la posesie și la acuratețea paselor. În privința disciplinei pe teren, au 21 de cartonașe galbene încasate, record negativ pe care mă aștept să îl îmbunătățească astăzi.

Marseille – Toulouse ponturi:

1X și sub 3.5 goluri @1.63 la PublicWin

Total goluri 2 @3.33 la PublicWin

Peste 4.5 cartonașe în tipul regulamentar @1.83 la PublicWin

 

STAI! Citeste si despre

Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit …

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *