marți , 21 mai 2024
Home / EURO 2020 / Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?
Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Euro 2020 se apropie cu pași repezi și ne pregătim pentru o vară plină de pariuri. Startul competiției se va da pe 11 Iunie cu partida dintre Italia și Turcia pe Stadio Olimpico din Roma. Turneul se va încheia cu finala programată pe 11 Iulie pe Wembley Stadium la Londra. Chiar dacă se va ține în 2021, referirile se fac la anul precedent.

Platforma digitală de divertisment, TikTok, a fost anunțată oficial ca sponsor global al UEFA EURO 2020, fiind prima dată când o astfel de aplicație mobilă sponsorizează un turneu internațional important. De ce nu s-ar ține suprizele lanț?

Iată programul jocurilor mai jos:

  • 11 – 23 Iunie 2021: Faza grupelor
  • 26 – 29 Iunie 2021: Faza Șaisprezecimilor de finală
  • 2 – 3 Iulie 2021: Sferturile de finală
  • 6 – 7 Iulie 2021: Semifinale
  • 11 Iulie 2021: Finala

Crypto, monezi și tokeni conectați la industria jocurilor de noroc

Pariem pe marea supriză la Euro 2020?

Groupa Echipe
Grupa A Italia, Elveția, Turcia, Țara Galilor
Grupa B Belgia, Danemarca, Finlanda, Rusia
Grupa C Austria, Olanda, Macedonia de Nord, Ucraina
Grupa D Croatia, Cehia, Anglia, Scoția
Grupa E Polonia, Slovacia, Spania, Suedia
Grupa F Franța, Germania, Ungaria, Portugalia

Croatia a fost suprinzătoarea finalistă la Cupa Mondială din 2018 și chiar dacă echipa a fost foarte inconsistentă în ultimele luni, pot fi motive să o luăm în calcul. Luka Modric, Mateo Kovacic și Mario Pasalic sunt printre cei mai valoroși mijlocași europeni iar un rezultat pozitiv cu Anglia i-ar asigura Croației o poziție de top în Grupa D. Pe partea defensivă, echipa are probleme destul de mari. A reușit să nu încaseze gol doar contra celor din Cipru și Malta iar asta le-ar putea afecta performanța. Oricât ar fi de creativă linia mediană, va fi dificil pentru croați să marcheze mai mult decât primesc.

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Turcia este una dintre echipele mele favorite la acest turneu final. Aproape să ajungă Franța în calificări, cu 2 victorii în confruntările directe cu ‘Les Blues’. Impresionant este faptul că turcii au primit doar 3 goluri în campania de calificare și nu au luat gol în meciurile câștigate. Sunt și jucători care se pot remarca și merită urmăriți, Cengiz Under (Leicester) și Merih Demiral (Juventus) fiind printre cei mai talentați. Cu jocul său colectiv și o defensivă foarte solidă, Turcia are șanse mari la primele 2 locuri în Grupa A.

Outsideri, încasatori sau luptători?

Tara Galilor a ajuns în semifinală la Euro 2016, a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018 și va fi fără managerul Ryan Giggs, suspendat de către federație. În ciuda acestor date, echipa este destul de solidă și poate fi suprinzătoare. Într-o zi bună, poate pune probleme oricărei naționale. Gareth Bale și Aaron Ramsey pot strânge echipa în jurul lor iar Joe Rodon, Ethan Ampadu și Dan James au experiența jocurilor în Premier League.

Cu o lună înaintea debutului, Anglia e cotată drept mare favorită cu Țara Galilor și Scoția outsidere. Harry Kane este cel mai bine cotat jucător pentru Gheata de Aur, devânsându-i pe Ronaldo și Mbappe.

Managerul Belgiei, Roberto Martinez, crede că Italia „este printre favoritele la Euro 2020, întrucât munca lui Roberto Mancini a fost excepțională”. Azzurri vor avea toate cele trei jocuri de grupă pe Stadio Olimpico din Roma împotriva Turciei, Elveției și Țării Galilor. “Italia este printre favoritele pentru a câștiga Euro 2020”, a declarat Martinez pentru Corriere dello Sport.

Cotele la câștigarea Euro 2020

Orice pariu pe echipele cotate în primele 10 este destul de valoros. Dintre marile echipe, aș evita Belgia. În ultimele 11 meciuri, Belgia a avut 5 eșecuri. Diavolii Roșii nu mai sunt echipa de luptători care a luat bronz la ultima Cupă Mondială din 2018, făcând miracole atât împotriva Japoniei, cât și a Braziliei.

Poate că echipa este maturizată însă are probleme mari în defensivă. Jan Vertonghen, care a plecat de la Tottenham Hotspur la Benfica, nu mai este apărătorul neclintit din vremuri. Jason Denayer este nesigur și greșește des iar Thomas Vermaelen a ajuns la 35 de ani.

Echipă Cote
Anglia @5.5
Franța @6.0
Belgia @6.0
Olanda @7.0
Spania @8.5
Germania @9.0
Italia @11.0
Portugalia @15.0
Croația @23.0

STAI! Citeste si despre

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodia ta? Se spune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *