miercuri , 24 iunie 2020
Home / Stiri / 2 pariuri complexe la Malta – România, partidă pe care nu o putem rata
2 pariuri complexe la Malta - România, partidă pe care nu o putem rata

2 pariuri complexe la Malta – România, partidă pe care nu o putem rata

Malta – România se joacă în Grupa F, cele două echipe fiind la prima întâlnire oficială la nivel de seniori. Malta a câștigat doar un singur joc din ultimele 17 partide pe teren propriu. Are 5 egaluri și 11 înfrângeri, iar forma pe care o arată echipa ar trebui să dea curaj tricolorilor. Keseru este cel care a marcat toate cele 5 goluri ale României în grupă și chiar ușor accidentat, a fost anunțat ca titular.

“Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Vor fi anumite schimbări în echipă, la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens și avem nevoie de prospețime în echipă. Malta se apără foarte bine, nu văd un jucător care să dezechilibreze, dar au contraatacuri foarte bune”, a declarat Cosmin Contra conform digisport.ro.

Se pare că jumătate dintre titularii de la Oslo nu se vor mai regăsi în primul 11. În același timp, Hagi junior va fi titular pentru prima dată la echipa națională.

Malta – România – statistici, cote, previziuni

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Olanda, avându-l la centru pe Dennis Higler. El va fi secondat de asistenții Davie Goossens şi Joost van Zuilen, iar rezervă va fi Bas Nijhuis.

O temperatură ridicată în Malta, în jur de 34 de grade. Înaintea acestui joc echipa națională a României se află pe locul 3 în clasamentul grupei F, cu 4 puncte, la trei în spatele Suediei și la cinci distanță de Spania.

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

Cu un succes în Malta, echipa noastră ar acumula 7 puncte în clasament şi ar putea trece peste Suedia, care are tot 7 puncte, însă probabil va pierde meciul de la Madrid cu Spania.

Malta a pierdut sâmbătă cu 3-0 în Suedia în timp ce România a scos un punct cu Norvegia, un 2-2 nesperat. România are o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri în toate competițiile iar următorul joc va fi contra Spaniei.

2 pariuri complexe la Malta – România

Primul pariu se bazează pe faptul că avem ofensiva mai valoroasă decât compartimentul defensiv. Dacă adăugăm schimbările care se vor efectua în echipa de start, este posibil să încasăm un gol în această deplasare.

România câștigă și ambele marchează @3.70 la Baumbet

Dacă jucătorii români se vor mobiliza la acest meci, este posibil să avem 2-3 goluri marcate, chiar gol în ambele reprize. Noi titulari înseamnă că aceștia se vor mobiliza încercând să își găsească loc în echipă. Este și cazul lui I. Hagi, care a fost anunțat titular și care ar putea confirma.

România marchează în ambele reprize @3.70 la Baumbet

Pariuri pe șuturi pe poartă și capcanele acestora (2019)

STAI! Citeste si despre

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Cum să pariezi pe DOTA2? Este simplu sau dificil? Cât este de cunoscut? Unde poți …

Top 10 cei mai bine platiti jucatori de baschet din NBA

Desi actualmente ducem lipsa de competitii sportive in marea majoritate a tarilor din lume si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *