marți , 21 mai 2024
Home / Loterii / Loto Spania Bono (6/49) – joacă cu succes la cea mai tare loterie spaniolă
Loto Spania Bono (649) - joacă cu succes la cea mai tare loterie spaniolă

Loto Spania Bono (6/49) – joacă cu succes la cea mai tare loterie spaniolă

Spania Bono este printre cele mai apreciate loterii. În Spania dar și în Europa, pentru că mulți europeni își încearcă norocul la această loterie. Premiile sunt mari, atractive și atrag foarte mult.

În Spania există o puternică tradiție a jocurilor de noroc. Istoric, este atestat faptul că se joacă la loterii încă din 1763. În acea vreme, regele Carlos al III-lea a strâns fonduri prin această metodă pentru a finanța țara în războaiele duse.

În zilele noastre, Loto Spania Bono (6/49) este printre cele mai populare loterii iberice. Bono Spania este o loterie de tipul 6/49. Similară cu cea mai apreciată loterie românească pe care o cunoaștem cu toții. 6 din 49 înseamnă că dintr-un bol de 49 de bile se extrag 6 numere câștigătoare. Extragerile la Loto Bono Spania au loc o singură dată în fiecare zi, la ora 22:30.

Dacă vorbim de șanse, trebuie să știi că ai o şansă la 13.983.816 să câștigi marele premiu. Strict în termeni de probabilități asta reprezintă o probabilitate de 0.00000007%. Însă șansele infime pot însemna câștiguri fabuloase. Iată principalul motiv pentru care loteriile sunt atât de îndrăgite. Fascinația câștigurilor mari este uriașă.

5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi

Ce este Loto Spania Bono (6/49)

Bono este o loterie spaniolă reglementată de Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado. Extragerile au loc zilnic, de Luni până Sâmbătă la 19:00 GMT (22.00 ora României) în studiourile oficiale ale operatorului.

Știi deja că Loto Spania Bono este un joc de loto de tip 6/49. Iar faptul că este o loterie internațională aduce și marile avantaje. Primul este legat de miza minimă care este 1 Leu. Deloc o sumă mare pentru a fi jucată pe bilet. Însă poți juca mai multe bilete, la aceeași miză și tot vei cheltui o sumă decentă. În plus, mai multe bilete, mai multe șanse de câștig.

Poți alege orice sistem de joc dorești. 2/6, 3/6 etc. oricare ți se pare potrivit și atractiv pentru tine. Poți obține câștiguri cu doar 2 numere, nu ești nevoit să nimerești toate numerele.

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Câștiguri și probabilități 

La Spania Bono, 55% din încasări sunt alocate premiilor. Jackpot-ul începe de la €400,000 și crește cu fiecare extragere în care nu este acordat. Premiile se plătesc într-o singură tranșă. Cel mai mare câștig la Bono a fost de €7.694.919,65 și s-a acordat în 2018.

Premii Numere necesare Probabilitatea (Pe un singur joc)
1 toate cele 6 numere 1 la 13,983,816
2 5 + Complementar 1 la 2,330,636
3 5 1 la 54.201
4 4 1 la 11,907
5 3 1 la 327

Cum sunt cotele la Loto Spania Bono

Cotele pot să fie diferite, în funcție de marja aplicată de operatorii de pariuri care oferă Spania Bono. Chiar și așa, diferențele sunt mici și importante doar pentru cei care joacă constant, consistent și urmăresc în detaliu această loterie.

1 număr – cota @7.80

2 numere  – cota @66.00

3 numere – cota @630.00

4 numere – cota @8300.00

5 numere – cota @150000.00

Influența Inteligenței Artificiale asupra Gamblingului

Loto Spania Bono (649) - joacă cu succes la cea mai tare loterie spaniolă

Sisteme de joc și strategii la Spania Bono

Loteria clasică oferă avantajul cotelor mari. Implicit, câștiguri mari atunci când biletul este validat. Poți juca la agenții stradale însă poți juca foarte bine și online. Multe case de pariuri online au Spania Bono în ofertă. Nu te mai deplasezi, nu este nevoie să aștepți și nici să ai grija biletelor puse.

După cum vezi, cu 2 numere obții o cotă totală de @66.00. La 1 Leu investit, câștigi 66 Lei dacă alegi corect 2 numere din cele extrase. La pariuri sportive, foarte, foarte greu ”prinzi” o cotă de @66.00.

Nicio strategie de joc nu va subsitui norocul tău. În schimb, te va ajuta să te organizezi mai bine, să joci mai eficient și să îți crești șansele de câștig. Așadar, printre cele mai bune metode de joc ar putea fi:

  • mai multe bilele cu 1 singur număr. Câștigurile vor fi mici sau foarte mici, însă vor apărea pe măsură ce joci. De exemplu, dacă pui câte 1 leu pe 5 bilete diferite cu 1 singur număr și câștigi unul, te poți bucura de profit.
  • mai multe bilete cu 2 numere. Cel mai bine, aceste bilete să le repeți la mai multe extrageri.
  • mai multe bilete cu 3 numere. Poți juca sistem 2, 3/3 și poți repeta biletele în mai multe zile.
  • bilete sistem 2,3/5 sau 2,3,4/6 care au avantajul că pot asigura câștiguri mari dacă ies.

STAI! Citeste si despre

https://www.casinoinside.ro/dictatura-ratei-de-incidenta-si-economia-de-piata/

Mozzartbet – joacă și câștigă la loteriile internaționale!

MozzartBet este una dintre casele de pariuri la care merită să joci la loteriile internaționale. …

S-a castigat Jackpot-ul Mega Millions in valoare de 1,05 miliarde de dolari

După un record de 37 de extrageri, al doilea cel mai mare jackpot din istoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *