duminică , 24 octombrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Muntenegru – Danemarca | Altă bătălie pentru locul 2
Muntenegru - Danemarca

Muntenegru – Danemarca | Altă bătălie pentru locul 2

Muntenegru – Danemarca, partida de mâine aliniază la start două posibile ocupante a locului doi din grupa E, grupă din care face parte și reprezentativa noastră care se pricepe mai bine

Muntenegru și Danemarca sunt clasate pe poziția 2 și respectiv 3 cu câte 16 puncte fiecare, dar un rezultat de egalitate poate fi același lucru cu un ADIO de la Cupa Mondială din Rusia, datorită numărului mic de puncte acumulate.

Clasamentul Grupei E:

Loc ocupat Echipa  Puncte
1 Polonia 19
2 Montenegro 16
3 Danemarca 16
4 România 9
5 Armenia 6
6 Kazakhstan 2

Ljubisa Tumbakovic se poate declara satisfăcut de ultimele trei partide câștigate de echipa sa, reușind astfel să ocupe locul 2 în grupa E.

Stevan Jovetic se află într-o formă de invidiat marcând 7 goluri în această campanie, el fiind cel care a asigurat cele 3 puncte din partida precedentă împotriva României.

Danezii au marcat un total de 11 goluri în ultimele trei partide. Christian Eriksen de la Tottenham este vedeta generației sale, dar selecționerul Age Hareide are suficiente opțiuni în atac prin jucătorii Kasper Dolberg, Nicklas Bendtner și Pione Sisto.

Întâlnirea precedentă dintre cele două echipe ne-a arătat o echipă a Muntenegrului cu o defensivă foarte bine organizată, care a reușit să mențină avantajul oferit de golul lui Fatos Beqiraj din minutul 31. Cu siguranță că și pe teren propriu vor dori să arate tot la fel de bine.

Danezii se află într-o formă mult mai bună în privința atacului acum față de întâlnirea din tur, din această cauză ei sunt favoriți. Cu toate acestea înclin să cred vom fi martorii unei partide închise cu goluri puține. Sub 2.5 este potrivit și pentru trading și pentru cashback după cum este fiecare obișnuit.

Muntenegru – Danemarca pariuri:

Articol de Marius Răileanu

STAI! Citeste si despre

Italia - Spania

Italia – Spania la CE2020, un meci de mare anvergură

Italia – Spania se anunță una dintre cele mai interesante partide la această competiție. Italia …

Euro 2020: Țara Galilor - Elveția cu analiză și 2 pariuri excelente

Euro 2020: Țara Galilor – Elveția cu analiză și 2 pariuri excelente

Țara Galilor – Elveția este a doua partidă a grupei în care se mai află …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *